Fördel med Lchf-bröd, man hinner baka det innan frukost. 30 minuter från att allt är framtaget tills att man tar ut en plåt rykande färskt bröd. Väl värt på helgen.
LCHF-bröd
(1 liten plåt)
1/2 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
2 msk krossade linfrön
2 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1/2 dl fibrex
2 dl riven lagrad ost
4 ägg
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Mixa solrosfrön och sesamfrön. Vispa äggen fluffigt.
Blanda ihop övriga ingredienser och rör ihop allt samman. (Låt stå ett tag.)
Bred ut på bakplåtspapper, ca 20×20 cm.
Garnera med havssalt och lite solrosfrön.
Grädda i 200° C i ca 20 min.
FÖLJ HÄR!
Gillar du sidan? Följ mig gärna på Facebook, Bloglovin’ eller Instagram
7 kommentarer
Mums!! Ska provas! Eller hur är det ännu en fördel i denna kost, det går snabbt och inget kladd och knådande och sånt! Tack för all din härliga inspiration, din blogg är jättefin och verkligen inspirerande! Nya bloggsidan gillar jag jättemycket =)
Tack så mycket Mia!
Hej!
Ska solrosfröna vara skalade? Hittar inga andra i affären nämligen om jag inte köper fågelfrö. Haha.
Bästa hälsningar,
Anna Granér
Hej Anna! Skalade, samma sak som solroskärnor 🙂
Misstänkte det, men jag vill ju vara säker innan jag köper något.
Tack! 🙂
varsågod 🙂
Japp denna ska provas imorron. Tack för de inspirerande recepten.