lax med spenat

Middag: lax med spenat

av Cecilia Folkesson

Lax med bladspenat och parmesan
Till 4 pers
1 paket bladspenat
4 laxfiléer
3 dl grädde
1 dl Parmesan, grovriven
Riven Muskotnöt
Salt och peppar

Gör såhär: Lägg tinad bladspenat i botten på en ugnssäker form. Krydda med muskotnöt. Lägg på laxen. (Fryst funkar också). Salta och peppra. Grovriv parmesanen och strö över. Häll på grädde. 200 grader i ca 20 min.

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Tess 26 februari, 2012 - 18:37

Gud vad gott!

Svara
Eva Samuelsson 3 mars, 2012 - 09:28

Trevlig blogg. kul med mattipsen. Här kommer jag nog titta in ofta.

Svara
ceciliafolkesson 7 mars, 2012 - 03:52

Tack! Kul att du gillar!

Svara
Siiri 4 december, 2013 - 15:08

Borde laxen vara utan hud?
(Jag kan inte komma ihåg om fiskhud är ett ord på svenska, men hoppas att du fattar vad jag menar :D)

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More