594
Veganska glasspinnar med choklad.
Jag använder dessa glassformar
Veganska glasspinnar
(ca 3 glassar)
- 1,5 dl naturella cashewnötter
- 2,5 dl kokosgrädde
- 5 färska dadlar
- 2 msk kakao
- 1/2 tsk vaniljpulver
- Mörk choklad
- Kakaonibs (kan uteslutas)
Gör så här:
- Blötlägg cashewnötterna i kallt vatten i ca 6 timmar.
- Kärna ur dadlarna.
- Sila och skölj cashewnötterna och kör i blender eller matberedare med resten av ingredienserna. Mixa till en jämn smet.
- Häll upp i formarna, tryck in en pinne och lägg in i frysen tills glasspinnarna stelnat.
- Smält mörk choklad och doppa glassen. Toppa med kakaonibs om du vill.
Fler recept: Alla mina recept finns här
Följ mig här:
För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram och missa inte att prenumerera på mitt nyhetsbrev!
1 Kommentar
Rabattkoden v29 för Bodystore fungerar inte?