Melonglasspinnar doppade i mörk choklad.
Man gillar ju kombon snabbt och enkelt! Och hur enkelt är inte detta?
Skär upp kärnfri vattenmelon, stick i glasspinnar och in i frysen några timmar.
Sen doppar du dem i mörk choklad. Du kan även strö över kokos, hackad mandel eller kakaonibs!
Tips: För ett snabbare och nyttigare alternativ som barnen kan gå och äta på varje dag, hela sommaren – skippa bara chokladen!
Video: Se när jag gör glassen!
Melonglasspinnar – du behöver:
- Kärnfri vattenmelon
- Mörk choklad
- Kokosolja
- Glasspinnar
Gör såhär:
– Skär upp melonen.
– Skär ett litet snitt i skalet på melonen och tryck i glasspinnar.
– In i frysen i några timmar.
– Smält chokladen i vattenbad och rör i en klick kokosolja (Detta gör att chokladen inte blir så hård.
– Doppa glassen i chokladen och strö över valfri topping innan chokladen stelnat.
– Är direkt!
Fler recept på goda glassar
Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.
Missa inte receptarkivet
Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.
Följ mig här
Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration: