Mandelpanerad torsk

av Cecilia Folkesson

Zion berättade att dom hade ätit “asgod fisk” på dagis. Han förklarade, och jag gjorde. Han tyckte dom blev stora och inte så fina. Kan tänka mig att han menade fiskpinnar. Men båda barnen åt upp dessa tre, och tyckte det var godare än på dagis.

Att “ströbrödet” var mandelmjöl var inget de reflekterade över…

 

Mandelpanerad torsk
4 bitar torskfilé
1 ägg
1 dl mandelmjöl
Salt + peppar

Salta och peppra fisken. Vänd först  i ett uppvispat ägg, sen i mandelmjöl. Stek i kokosfett.

Enjoy!

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Mamma Monica 17 september, 2013 - 22:01

Fina “fiskpinnar”, ser ju jäätegott ut!

Svara
Cecilia Folkesson 18 september, 2013 - 13:58

Haha, nästan som fiskpinnar i alla fall 🙂

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More