julkalendern everybikez

Lucka 2 – Vinn en cykel från Everybikez

av Cecilia Folkesson

– Luckan presenteras i samarbete med Everybikez –

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Denise! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


 

I dagens lucka tävlar du om en cykel från Everybikez.

Everybikez – Troligen Sveriges snyggaste single speed-cykel. En enväxlad, pålitlig cykel för alla tillfällen i många härliga färger!

Om du inte blir vinnare av luckan – använd rabattkoden everyxmas för 25% rabatt på alla cyklar hos Everybikez.com

 

Så här är du med och tävlar:

Vem förtjänar enkel, snabb och snygg transport för framtiden i julklapp, och varför?
Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar! Och glöm inte ange färg du vill vinna – du hittar färgerna här.

Tävlingen avslutas ikväll (2:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen imorgon, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Vinstvärde: 3 990:-. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

135 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

135 kommentarer

Jonna 2 december, 2018 - 07:32

Jag önskar så att vinna denna cykel till min syster Dana! Hon behöver verkligen verkligen en cykel för att kunna ta sig till och från sitt jobb (får skjuts nu) och även för att använda under aktiviteter på jobbet. Hon jobbar med barn med särskilda behov och har önskat sig en cykel länge men har ej möjlighet att köpa en. Vilken lycka det skulle vara att få ge henne en röd cykel i julklapp!

Svara
Sara L 2 december, 2018 - 07:39

Svart färg. Min man förtjänar att ställa bilen hemma och swisha till jobbet varje dag på den svarta coola cykeln. Bra för både hans hälsa, plånboken och för miljön. Det hade varit den fräckaste julklappen någonsin!

Svara
Elina Norin 2 december, 2018 - 07:52

Min pappa skulle bli överlycklig för denna cykel. Efter jul nu så kommer han gå i deltidspension (65år) och kommer då få en massa extra tid vilket jag tror han redan börjar få lite panik över. Just nu kollar han nästan bara på tv när han är ledig vilket inte är så hälsosamt. Han har nämligen varit väldigt hurtig innan och cyklade alltid Vättern runt och sprang lopp varje år. Om han får denna fina cykel så tror jag han skulle bli inspirerad av att hoppa upp på sadeln igen och på ett skonsamt sätt få tillbaka sin form igen, spendera sin tid ute i friska luften (istället för framför tvn) vilket skulle ge honom ett bättre och kanske även längre liv.
Färgen som han skulle uppskatta mest är nog den blå turkosa.

Svara
JennieMaria Ström 2 december, 2018 - 07:53

Jag vill ge en riktigt bra cykel till min vän och partner Max, som långsamt håller på att komma ifrån bilberoendet. Att ge honom ett bättre och smidigare alternativ skulle definitivt underlätta processen.
//JM

Svara
JennieMaria Ström 2 december, 2018 - 07:54

Åh givetvis skulle en röd cykel pass honom bäst som ersättning för den röda bil han har idag.

Svara
Jenney 2 december, 2018 - 07:55

Jag hade så gärna velat vinna den här cykeln till min svärmor Ingrid. Hon cyklade cykelvasan i år med hennes Monark, endast för att bevisa för min svärfar (som cyklar mycket och har en bra cykel), att hon bannemej också kan. Hon kom i mål flera timmar efter de andra, men hon klarade det. Tänk nästa år om hon faktiskt har en riktigt bra cykel, då kanske hon slår de andra? Det hade varit så fint att få ge henne den extra motivationen!

Svara
Lisa 2 december, 2018 - 08:09

Jag vill ge mig själv denna röda cykel då kan jag snabbare ta mig till båten som tar mig till jobbet, går idag ca 3 km enkel väg skulle spara mycket tid.

Svara
Catoline 2 december, 2018 - 08:16

Den röda som ersättning för min gamla som just gået Söder.

Svara
Karin 2 december, 2018 - 08:20

Åh den turkosa! Skulle ge denna julklapp till mig själv Efter över ett år av mammaledighet är det till våren dags att börja jobba igen. För att motivera mig själv till vardagsmotionen att cykla till bussen som går till jobbet istället för att ta bilen (har 1.5 km dit) vore denna cykel perfekt!

Svara
Michaela Irehall 2 december, 2018 - 08:25

Åh den gula cykeln hade min pojkvän och pappa till barnen verkligen behövt. Med en bostad i Viared (1mil från stan) så hade en cykeltur till jobbet i stan både sparat på vår mammapenningslön och tid då det naturligt blir den vardagsmotion han eftersträvar och bilen… Den får då såklart stanna hemma.

Svara
Josefin 2 december, 2018 - 08:27

Om jag vann denna otroliga lucka så skulle en turkos cykel till min man stå högt då hans blev stulen. Nu tar han bilen till träningarna Vi som försöker använda bilen så lite som möjligt….

Svara
Maria Jacobson 2 december, 2018 - 08:31

Min dotter Linn behöver få till lite vardagsmotion i hennes hektiska vardag med plugg och jobb. Med en snygg röd cykel kan hon enkelt ta sig till och från pendeln ca 3km från hemmet och slippa ta bilen.

Svara
Paola 2 december, 2018 - 08:32

Barnens far, en medelålders soffpotatis med ölmage behöver byta livsstil.
Han borde ha en kompanjon som står ut med honom … i många mil.
Tänk vad härlig tillvaron skulle bli – snyggare ben och en massa ny energi!
Denna klapp vet jag dessutom att han verkligen vill ha.
Så slipper han skylla på att han är cykellös – hihi vad bra!

Svara
Paola 3 december, 2018 - 11:46

Oj, färgen! RÖD 🙂

Svara
Emma Vuckovic 2 december, 2018 - 08:36

Jag vill vinna en svart cykel att ge min man i julklapp! Han rullar omkring på en gammal cykel som han haft i 20 år /Emma

Svara
Sofia 2 december, 2018 - 08:40

Jag skulle vilja vinna en turkos cykel till mig själv! Jag har inget körkort och min nuvarande cykel som jag ärvt av min farmor har tyvärr precis dragit sin sista suck. Flyttar om en vecka till en ny lägenhet med perfekt cykelavstånd till jobbet, så denna vinst skulle komma SÅ lämpligt! <3

Svara
Jonna 2 december, 2018 - 08:44

Jag hade utan tvekan gett denna cykel till min kära pojkvän som haft minst sagt otur med cyklar. Om de inte blir stulna, rasar de bokstavligt talat samman haha. Just ny cyklar han på en cykel dom fastnat på växel nummer tre. En ny cykel skulle underlätta (hehe) i vardagen.

Svara
Maria Ljungberg 2 december, 2018 - 08:44

Ååå en sådan frän cykel skulle jag själv vilja ha i julklapp då jag jämt cyklar till jobbet o vart jag än ska. Undviker bilen med tanke på både miljö o hälsa. Nu har min cykel precis givit upp. Är bekymrad över hur jag ska ta mig till arbetet. Får väl gå 5 km enkel väg eller ta bilen tills jag fixat en ny. Men allt går. En turkos är en snygg färg.

Svara
Elin Ericsson 2 december, 2018 - 08:52

Den här cykeln i färgen blå skulle vara den perfekta presenten till min sambo. Han cyklar i ur och skur dit han ska på sin gamla “mormorcykel”. Att kunna ge honom den här cykeln skulle betyda oerhört mycket då han varit min klippa den här hösten och det här vore ett fint sätt att ge tillbaka lite och min uppskattning. Speciellt då jag vet han skulle använda cykeln varje dag!

Svara
Jessica Friman 2 december, 2018 - 09:02

Min familj skulle behöva denna cykel då vi har flyttat ut ”på landet” och har fin cykelväg in till stan. Tyvärr blev våra cyklar stulna för någon månad sedan trots att de stod vid en stor väg och var låsta med cykellås och kedja i cykelstället.
Hade varit den mest uppskattade julklappen för oss och en svart hade passat alla 🙂
God Jul

Svara
Marie 2 december, 2018 - 09:05

Min gamla cykel rullar trögt och skulle behöva en ny så man kan cykla med glädje.

Svara
Annelie Dynell 2 december, 2018 - 09:07

Vi har länge funderat på cykel till min man då han skulle vilja börja röra sig mer och även hjälpa miljön på traven !

Svara
Sandra 2 december, 2018 - 09:08

Åh, jag skulle verkligen vilja ge en röd cykel till min fina pappa. Han har precis flyttat in till stan från landet och skulle nog tycka att det var härligt att upptäcka sin närmiljö på en cykel.

Svara
Amalia 2 december, 2018 - 09:11

Wow vilken grym tävling Lite egoistiskt kanske men skulle vilja vinna denna cykel i färgen turkos till mig själv, då jag inte har någon bil eller ekonomin till att köpa mig ett busskort så jag cyklar i ur o skur o året om. Så denna skulle bli en julklapp till mig själv för att jag dagligen kämpar o sakta men säkert tar mig upp o fram dit jag ska

Svara
Louise 2 december, 2018 - 09:11

En gul och grann cykel hade synts tydligt på längre tripp. Maken har fått nytt jobb som är på gränsen till cykelavstånd…med en ny cykel kan tanken bli verklighet snabbare..
Håller tummarna!

Svara
CO 2 december, 2018 - 09:17

Den turkosa cykeln skulle jag ge till mig själv, så jag kan cykla till linjehållplatsen och lämna bilen hemma, sa jag att jag jobbar på ett kollektivtrafikbolag..

Svara
Anna Åkerblom 2 december, 2018 - 09:19

Till min älskade sambo som är värd det bästa. Han har pratat flera år om en riktig cykel men plånboken vill annat. Så skulle va ett perfekt tillskott i familjen. Svart å gul ger fina hjul å gladare jul

Svara
Nina Almgren 2 december, 2018 - 09:25

Jag och vår dotter sticker ofta ut på cykelutflukter om sommaren. Skulle vara roligt om min man vann en svart cykel så att han kan följa med oss på våra cykeläventyr.

Svara
Anna Höglund 2 december, 2018 - 09:28

Jag skulle önska mig en svart cykel till min son som cyklar till skolan ( när det inte är snö) ‍♂️
Han skulle bli sååå glad eftersom hans cykel är rostig och ful och jag hoppas att han kommer cykla mer om han fick en ny då mycket tid är vid datorn.

Svara
Ulrika Sundström 2 december, 2018 - 09:39

Den turkosa cykeln skulle jag vilja ge till min son som kämpar för att återfå energi efter en depression. En kort cykeltur varje dag skulle ge honom lite extra kraft och energi

Svara
Klas Westholm 2 december, 2018 - 09:40

Min gamla monark går i bitar. Jag har haft den i drygt 40 år och då köpte jag den begagnad. Den kan inte stå på egen hand eftersom stödet viker sig. Däcken är utslitna och svåra att pumpa. Är i desperat behov av en ny men eftersom jag är fattigpensionär har jag inte råd nu. Cyklar dagligen, gärna på skogsvägar för att uppleva naturen. Cykeln du lottar ut är verkligen snygg och jag vill ha den röda – pigg och fin färg.

Svara
Charlotte Oskarsson 2 december, 2018 - 09:47

Så häftigt att få vinna en cool cykel
Vem som jag skulle ge den till, de gynnar hela familjen . Att alla kan ta en tur när den vill.
Färgen röd då de är donens favoritfärg

Svara
Anna 2 december, 2018 - 09:50

Vill vinna den till mig själv. Nu när vi skaffat hund behöver jag Kunna transportera mig snabbt för att kunna ta ut honom. Och eftersom jag är rädd om miljö och hälsa så vill jag hellre cykla än ta bilen. Skulle vilja ha en turkos

Svara
Eva Mari Lindström 2 december, 2018 - 09:50

Grönt är skönt på både mat och motion.
Vill ge en hoj till min förstfödda son,
Han fyller 20 den 22a till jul.
Med denna kan han t.o.m. tycka rörelse är kul.

Svara
Linda Börjesson 2 december, 2018 - 09:51

Haft min gamla cykel i 35 år nu och skulle verkligen behöva ha ny. Att vinna en cykel som är så här fin som dessa vore lycka❤‍♀️

Svara
Åsa 2 december, 2018 - 09:59

Denna otroligt fina cykel skulle jag välja i rött å ge till alla i familjen, syskon, syskonbarn och mig att dela på, på landet. Vi skulle cykla omkring i området som röda faran och känna oss finast och snabbast av alla. Vilken grej !

Svara
Noah Richter 2 december, 2018 - 10:07

Jag önskar så att få vinna denna cykel som jag då skulle ge till min pappa. Han kör buss i stan och nu i veckan så brann hans garage i Hornsberg ner och så även deras träningslokal som ligger i samma byggnad. Han är otroligt ledsen för detta då träningen som han nyligen kommit igång med inte bara gjorde honom piggare och gladare utan det var också en social stund med hand vänner. Om han skulle få en bra cykel så skulle han istället kunna cykla till jobbet och på så sätt få motion och frisk luft dagligen, det skulle göra honom överlycklig!

Svara
Katarina Berg 2 december, 2018 - 10:14

Skulle vara toppen att kunna cykla till jobbet! Hälso- och miljömässigt bra ju. Min cykel jag har nu är trasig så min man har skjutsat mig el så tar jag bussen. Skulle bli överlycklig om jag vann och isf önskar jag en svart/röd❤️ Kan även tänka mig att sonen skulle vilja cykla på den och det är inte det lättaste att få ut honom i friska luften

Svara
Åsa 2 december, 2018 - 10:14

Åh! En svart sådan vore den perfekta julklappen till min son! ❤️

Svara
Sophia Andersson 2 december, 2018 - 10:23

Min älskade sambo som i dagsläget pendlar nästan 4 timmar per dag med kollektivtrafik hade behövt en härligt snygg röd cykel att ta sig till tågstationen på och ha med på tåget för att sedan cykla till jobbet från stationen. Då skulle han slippa att passa tider för två bussar. Dessutom hinner han knappt träna längre då han är hemifrån klockan 6 till 19, så cyklande hade gjort vardagsmotionen enklare.

Svara
Amanda Stefansson 2 december, 2018 - 10:28

Då jag sedan jag flyttade hemifrån vid 15 års ålder (är idag 30 år) alltid använt cykel som transportmedel tycker jag att jag förtjänar en bra vardagscykel! Trots att jag alltid cyklar i ur och skur så har jag aldrig unnat mig en ny fin cykel. Denna Everybike i vitt skulle verkligen förgylla min vardag och mina turer till och från jobbet. En cykel gör så gott – både för ditt hjärta och för miljön! ❤️

Svara
Katarina Hedberg 2 december, 2018 - 10:32

Hej
Jag önskar att min sambo vinner en sådan cykel för han har en gammal cykel från början av 1900-talet och han vill börja träningscykla men tyvärr så har inte vi ekonomi för att köpa en cykel till han! Han fixar inte att gå på gym ect så han brukar springa men vill sä gärna kunna cykla! Han är så värd att få en sådan för isåfall skulle det bli en överraskning från mig för han tar hand om mig för jag är sjuk och mest sängliggandes och han gör så mycket för mig och alltid så snäll mot alla! Jag skulle vilja ge han en gåva som denna så han fick även tänka på sig själv! Han älskar naturen så han tar bilen på skogen ofta och där tankar han energi för det är tufft nu för både han och mig! Han gör precis allt hemma! Tack för att du finns Cecilia! Kram Katarina

Svara
Therese 2 december, 2018 - 10:37

En röd snabb cykel till min fina sambo. 🙂

Svara
Lisa Jönsson 2 december, 2018 - 10:44

Jag skulle vilja ge mig själv denna cykel i julklapp! ‍♀️ Varför jag skulle vilja ha denna cykel är för att jag dagligen cyklar till jobbet men skulle behöva uppdatera mig lite eftersom jag just nu trampar runt på min mammas gamla cykel (som har gjort sitt.) Men sen skulle jag även vilja ha denna cykel eftersom jag älskar att cykla och jag skulle vilja ha en cykel för alla tillfällen. Oavsett om jag ska cykla ut till föräldrarna, cykla och handla eller bara ta en tur i den härliga naturen! En svart cykel skulle isåfall passa mig perfekt! Jag håller alla tummar och tår! ✊

Svara
Petra Vikström 2 december, 2018 - 11:04

Hej,
Om jag skulle ha världens tur och vinna denna fantastiskt fina och praktiska cykel så finns det ingen tvekan om vem jag skulle ge den till. Jag skulle nämligen ge den till min käre bror.

Det är svårt att beskriva min bror med få ord men enkelt sagt är han en person som ALLTID utan tvekan sätter andra före sig själv, med hjärtat på det rätta stället.

Jag är väldigt imponerad av min bror, han är engagerad politiskt, med i framtids/utvecklingsgrupper samtidigt som han har ett heltidsarbete och två extrajobb. Han har nog fler timmar på dygnet än de flesta som hinner med och dessutom alltid sprider glädje med ett leende på läpparna.

Det skulle passa så bra för honom att ha en cykel så han kan ta sig mellan alla ständiga möten, arbeten och kompiträffar utan att behöva vänta på bussar eller gå väldigt långt.

Något min bror verkar ha glömt bort mitt i sin vardagliga stress är att stanna upp och prioritera sig själv. Därför skulle det vara ovärderligt för mig att få vinna cykeln till just honom.

Nu hoppas jag på tur och väntar med spänning! Varma kramar från Petra Vikström.

Svara
Petra 2 december, 2018 - 11:06

P.S Det är Petra här igen, jag insåg att jag glömde skriva vilken färg som skulle passa. En röd cykel skulle vara perfekt! D.S

Svara
Johannes 2 december, 2018 - 11:13

Jag vill cykla backarna upp och backarna ner
och sen vill jag cykla ännu mer!
Och helst av allt vill jag cykla med min fru,
det kan jag tyvärr inte göra nu.
Förra våren hände en tråkig grej,
någon stal cykeln från min tjej.
Att cykla själv är inte alls lika kul,
det vore underbart om vi båda kunde ta oss fram på två hjul.
För jag cyklar helst överallt och lite té,
så länge min fruga kan hänga mé!
Därför vill jag lägga en cykel från Everybikez under vår gran
och överraska frugan på självaste dopparedan’!

Svara
Britt-Marie 2 december, 2018 - 11:13

Den turkosa vill jag gärna ha, min gamla cykel vill inte längre

Svara
Matilda Landelius 2 december, 2018 - 11:20

Min fantastiska flickvän som alltid blir sur för att jag cyklar ifrån henne på min racercykel, men som själv har en rostig damcykel. Så för julefriden här hemma, så vi kan cykla ikapp till adventsfiranden, utan dålig stämning och sura miner 😉

Svara
Orijana Jaranovic 2 december, 2018 - 11:21

Hej, en san svart cykel bör ha min man. Han har en en som är i dålig skick och den går inte att repareras. Jag och min dötter har var sin, bägge två är rätt nya. Men min man lika som varje man ställer sig sist i kö. Jag vill chansa på den luckan för den kan vara perfekt julklapp till min man ❤️

Svara
Caroline Connor 2 december, 2018 - 11:23

Gul färg! Nu har jag äntligen bytt jobb till ett företag i staden vart jag bo. Att kunna cykla med barnen till skolan och vidare till jobbet ser jag verkligen fram emot. Uppförsbacken på vägen hem kommer höja pulsen. En cykel som syns på grund av färg och form kommer jag vara stolt att visa upp till kollegor och stadens folk!

Svara
Susanna Åström 2 december, 2018 - 11:23

Jag önskar mig en cykel så jag kan ta mig till och från jobbet utan bil och då gärna en svart!

Svara
Amanda 2 december, 2018 - 11:33

Jag själv! Skulle behöva en bra och stadig cykel att ta till universitetet och slippa tunnelbanan! Skulle vilja swisha fram på en gul!

Svara
Martina 2 december, 2018 - 11:35

Jag skulle väldigt gärna vilja ha cykeln själv och då gärna i en turkos färg. Vi har under ett antal år hämtat och lämnat barn på olika förskolor/skolor i staden och då varit beroende av bil för att kunna ta oss. Sedan i år är barnen samlade på ett ställe och bilen skulle kunna ersättas av en cykel. jag behöver bara den sista puffen. Det skulle kännas så gott att ta det steget för miljön, hälsan och som inspiration för barnen.

Svara
Karin Svensson 2 december, 2018 - 11:54

Jag vill ge cykeln till mitt fina barnbarn som behöver den. Hon har ingen just nu. Tjuvarna har varit framme. Det är långt till tågstationen och föräldrar kör fram o tillbaka med henne.
Tänk om jag vann denna fina cykel åt henne..❤️ Naturligtvis en röd!

Svara
Therese 2 december, 2018 - 11:55

Jag skulle vilja vinna en svart cykel till min sambo. Vi ska snart flytta och kommer bo längre bort än vi gör i dagsläget från all kommunaltrafik, vilket kommer göra hans transportsträcka längre och obekvämare. Han är redan grym som pendlar istället för att åka bil och en ny cool, grym cykel skulle få hans vardag att bli mycket smidigare och roligare. Han skulle bli superglad av detta då vi inte äger någon cykel idag alls och han länge pratat om att skaffa en men med lägenhetsköp och nyexamerad från universitetet så har det inte gått och kommer inte gå på ett tag framåt.

Svara
Sara Hägglund 2 december, 2018 - 11:56

Åh vilken julklapp till världens bästa sambo! Senast förra veckan satt han och spanade in just en såndär turkosa cykel men prioriterade att lägga slantarna på sista renoveringen av vårt hus istället! Överraskad är nog bara förnamnet av vad han skulle bli om jag vann!

Svara
Linn 2 december, 2018 - 12:01

Nu äntligen till jul
En röd cykel skulle va kul,
Då Finns inga ursäkter för min man
Att äntligen ta sig an
Ett nytt år med nya utmaningar
På sin nya röda cykel , Trampa ikapp ett första lopp på två hjul , bli smidig och snabb som vid målgång för denna grabb

Svar: Önskar att min man vinner denna röda cykel

Svara
Susanne 2 december, 2018 - 12:01

Denna cykel från Evertbikez önskar jag till mig själv i julklapp. Cyklar idag till och från jobbet på min farmors gamla Monarkcykel från 1970-talet. Tänk vad mycket lättare jag kommer ta mig upp för backarna till jobbet med denna fina röda cykel.

Svara
Frida Eriksson 2 december, 2018 - 12:17

En tuff cykel till en tuff grabb. Cykeln skulle bli en uppskattad klapp till en kär vän.

Svara
Alva efraimsson 2 december, 2018 - 12:24

Till mamma<33 Cykeln hade varit en perfekt julklapp till min mamma som alltid lånar min cykel 🙁 på grund av att hennes har gått sönder och är ganska sliten. Envis som hon är unnar hon sig själv inte en ny cykel. Därför hade jag uppskattat att vinna denna tävlingen så att jag och mamma i vår kan ta cykelturer tillsammans och inte var för sig.

Svara
Daniela lilius 2 december, 2018 - 12:34

Jag önskar mig cykeln till mig själv, jag cyklar året runt till jobbet, vi bor i Jämtland så de är ibland en utmaning! med en ny Turkos cykel hade de gått fantastiskt mycket lättare!

Svara
Madeleine 2 december, 2018 - 12:57

Jag vill vinna den gula cykeln till mig själv.
Jag är sjukskriven för bla fibromyalgi. En cykel skulle underlätta för mig i vardagen dels att kunna utöva mitt intresse, fotografi och dels att kunna ta mig till affären vissa dagar utan att behöva ta bilen.

Det skulle vara guld värt att kunna hänga kameran på cykeln och därmed slippa ha belastning på min kropp när jag tar mig till platser att fotografera. Just nu är jag begränsad till att hålla mig nära hemmet eftersom jag inte klarar av att gå längre sträckor med kameran.

Svara
Lise-Lotte 2 december, 2018 - 13:08

Min sambo skulle behöva en cykel när han ska handla i mataffären. Perfekt för att köra hem varorna och det går också snabbare.Svart vore den perfekta färgen för honom.

Svara
Anna Freed 2 december, 2018 - 13:16

Min dotter skulle behöva en cykel som hon kan ta sig till jobbet med, då jag kan få tillbaka min bil. Jag tycker hon ska ha en gul cykel så alla tydligt kan se henne.

Svara
Ida /guiltfree_living 2 december, 2018 - 13:19

Jagvill vinna den turkos! Och min pappa förtjänar en elcykel- han är 60 år och lever praktiskt taget i bilen och i kontorsstolen. Han bor 2 km från jobbet, varav 1,5 km är ren backe hem- ett stort hinder för att han ska lämna bilen hemma. Så om han kunde börja ta cykeln till jobbet vore det ett SSTORT steg i rätt riktning, och på sikt tror jag att det kan leda till att han blir mer aktiv när han märker hur skönt det är!

Svara
Katja pyttynen 2 december, 2018 - 13:23

Kanske en ny cykel i en härlig pippigul färg fortsätter att motivera mig att cykla även den mörka tiden på året ich hjälper mig lättare upp för backarna på vägen hem !

Svara
Tina Lindsjö 2 december, 2018 - 13:27

Hej!
Önskar av mitt ❤️ vinna den röda cykeln till just mig själv.
#ensammamma100% #ekonominheltsjälv
#värdefullvardsgsmotionslyx

Mvh Tina

Svara
Veralena Borg 2 december, 2018 - 13:27

Min man förtjänar en sån här turkos cykel så vi kan cykla tillsammans hela familjen❤️

Svara
Sofia Brandt 2 december, 2018 - 13:39

Min partner, som nyligen har flyttat ifrån Storbritannien hit till Sverige med mig, skulle bli otroligt glad för denna cykeln. Han blev förkrossad då hans gamla cykel gick sönder i flytten och att reparera den skulle kosta allt för mycket. Det hade vart så fint att se honom susa runt och lära känna Göteborg och Sverige på en ny fin cykel.
En svart/vit skulle han älska.

Svara
Carullen 2 december, 2018 - 13:41

Åh, skulle verkligen behöva en ny cykel!! Min är från -79 och ligister har hoppat och sparkat på den, så det vore verkligen toppen med en ny cykel att trampa på till jobbet! En gul som lyser upp dagen!!

Svara
Josefin Rudström 2 december, 2018 - 13:43

Cykeln ska jag ge till min dotter Juni så hon kan ta sig själv till skolan. Eftersom jag är svårt sjuk så får hon göra så mycket extra i vårt hem som inte andra tolvåringar gör. Skulle kännas fint att få ge henne en med turkosa fälgar som en uppmuntran. Hon är så full av empati denna kloka fina tjej.

Svara
Ulrika Henriksson 2 december, 2018 - 14:23

Jag har lånat ut min cykel till min dotter sim var i behov av en men inte hade råd att köpa. Så om jag vinner får hon en den i julklapp och jag kan få tillbaka min och börja cykla igen.
Färg spelar mindre roll, de var snygga allihop.

Svara
Li 2 december, 2018 - 14:55

Min underbara man förtjänar en svart snygg ny cykel. Vi har levt utan bil utanför Göteborg i flera år och då har han pendlat 18+18km med racercykel men nu flyttar hela familjen till Varberg där jag fått jobb och min man behöver istället en cykel att ta sig till och på tåget med och denna skulle passa perfekt till det, lätt och snygg. Eftersom vi planerar fortsätta leva utan bil är det väldigt viktigt att våra cyklar är pålitliga för det är ju så vi dagligen tar oss till jobb och skola.

Svara
Elenor 2 december, 2018 - 15:17

Min man, han jobbar mycket och under småbarnsåren är tid något som blir knapert med, han behöver något lugn i sin vardag, en cykeltur hade gjort honom gott, nu håller jag tummarna för att den röda cykeln kan bli hans julklapp!

Svara
Carin Benjaminsson 2 december, 2018 - 15:21

Åh en röd och fin önskar jag mig att ha vid vårt fina torp där jag verkligen saknar en cykel ❤
Tänk att cykla och plocka svamp och bär, bada, fiska eller bara ta en härlig tur i det vackra landskapet.

Svara
Malin Svensk Björck 2 december, 2018 - 15:22

Turkos
Jag en älskad permobil tursamt har
Den mig ut på äventyr alltid tar
Ut på skogens alla vägar små
Jag och vovvarna då lätt kan nå
Men maken ej följa med oss kan
För han inte med i farten hann
En cykel skulle han verkligen behöva
Då han kan cykla med hund öva
Så hela familjen med kan va
Tycker han denna cykel få ska

Svara
Sofia Lindholm 2 december, 2018 - 15:34

En turkos önskar jag mig, min cykel blev stulen och det skulle innebära att jag kan cykla igen till affären och på aktiviteter istället för ta bilen vilket skulle gynna mig, min vardags kondition och naturen. Hoppas på tur

Svara
Samuel Horn 2 december, 2018 - 15:47

Åh, vad är det som skådar mitt norra öga, om inte en cykel från Everybikez så snabb och elegant.
En julklapp, helt perfekt för min underbara fru, men lite väl dyr att köpa rakt upp och ner per kontant.

Ty nu i juletider är det alltid de små som kommer i första hand, och det är ju precis som sig bör.
Men i år hade det varit magiskt att kunna ge henne något riktigt fint, som tillgodoser smak och behov, något som verkligen berör.

Många säger gult är fult, men jag är av en helt annan åsikt, jag tycker det är rent och skärt trams.
Frågar du min fru samma sak håller hon garanterat med då det är hennes mest älskade nyans.

Hon skulle ta sig till jobbet på ett kick utan att förgifta miljö, med ett av jordens mest naturliga färdsätt.
Just nu är vi bara tre med cykel i familjen, och som alla vet är det roligare att kunna glida runt i kvartett.

Jag tror du förstår mig, att jag jag fått med allt – varit tydlig och klar.
Jag vill helt enkelt ha denna gula hoj, för att kunna ge den vidare till den finaste jag har.

God jul från Samuel 🙂

Svara
Robert Mårtensson 2 december, 2018 - 16:03

Vilken fin tävling! Om jag vinner vill jag vinna en svart. Vill ge den till min fru som är egenföretagare och jobbar för mycket. Vill att hon ska hitta ett sätt att varva ner på och jag tror att en cykel vore perfekt. Då kommer hon ut och får andas frisk luft vilket är bra för hjärna och själen. Håller mina tummar för min frus skull! ❤️

Svara
Stella Liljeberg 2 december, 2018 - 16:05

Min son, som hittills knackat fram på en gammal rostig cykel som vi blev tvugna att skrota i våras, skulle verkligen vara värd en turkos, ny cykel att susa till skolan med! 🙂

Svara
Cecilia Lind 2 december, 2018 - 16:15

Glad 1:a Advent!
Hoppas jag vinner för då skulle min sambo få cykeln, han cyklar varje dag till sitt plugg och så till gymmet på sin skrutt cykel Han vill nog ha den i färgen svart.

Svara
Emelie Telander 2 december, 2018 - 16:20

En gul som min älskade sambo Joakim kan lysa upp omgivningen med när han nu ska bli mer miljömedveten och trampa till jobb och förskola ist för att ta bilen!

Svara
Liselott Gustafsson 2 december, 2018 - 16:37

Jag går till jobbet i ur och skur,
för jag tycker bilen är ett energislukande odjur.
Jag behöver en hoj, smidig på landsväg och i stadstrafik,
så en gul Everybikez skulle bli helt magnifik.

Svara
Hanna 2 december, 2018 - 16:39

Jag skulle vilja vinna en SVART cykel åt min son som fyller 12år nu i December. Han har önskat sig en ny cykel, då den han har år både för liten och sliten. Alla kompisar har nya cyklar men vi har inte haft möjlighet att ge honom någon. Det skulle va en stor glädje att få överraska honom.

Svara
Anneli Laitinen 2 december, 2018 - 16:41

En sån fin cykel skulle jag vilja vinna och ge till hela familjen så den som behöver ta den till jobb eller skolan. ‍♂️

Svara
Susanne 2 december, 2018 - 16:56

Om jag skulle vinna denna cykel vill jag ha den i turkos, för den tyckte jag var fantastiskt fin. Skulle jag vinna cykeln skulle den bli min följeslagare och vän, jag skulle börja cykla till jobbet 22 km tur och retur.
Håller alla tummar och tår!
Susanne

Svara
Emelie 2 december, 2018 - 17:00

Jag skulle vilja vinna denna cykel till min fantastiska sambo! Dessvärre blev han bestulen på sin cykel här i veckan och är nu cykellös! Vi värdesätter båda våran hälsa högt och vill kunna röra på oss så mycket som möjligt, så cykling är ett självklart val för oss! Vi äger inte heller någon bil både på grund av att vi är studenter och inte har ekonomin för att ha en bil, men också för att vi vill värna om vår miljö. Så för att underlätta hans vardag genom ett hälsosamt och miljöanpassat transportsätt, önskar jag att min sambo blir dagens vinnare!
Tack för en inspirerande och intressant blogg!

Svara
Emelie 2 december, 2018 - 17:02

Och färg glömde jag! Röd❤️

Svara
Linn 2 december, 2018 - 17:15

Åh, den här cykel skulle jag vilja vinna åt min bror. Han och en kompis har precis startat ett eget företag inom media och produktion. Att vara såpass ung som min bror är och att våga satsa på sin dröm gör mig jättestolt som syster, men jag vet också att starta ett företag inte bara är en dans på rosor. – Så innan han har jobbat upp ett kapital så vore det fint att kunna hjälpa honom på olika sätt. Jag vet att han hade blivit jätteglad för en cykel så att han skulle kunna ta sig till sitt kontor utan att behöva spendera multom på (nu mer) dyr kollektivtrafik. Så att få ge en present till min bror där han, både får motion samtidigt som han sparar en slant vore jätteroligt! Jag tror att han hade sett fräsig ut på den every bikez gula cykel! 🙂

Kram

Svara
Petra Jarnell 2 december, 2018 - 17:16

Hejsan!

Jag har 14 kilometer till jobbet och 14 hem. Skulle mer än någonsin önska att jag vinner en turkos cykel, detta är min favoritfärg. Jag behöver en ny cykel för att ha något att längta till och som är mig trogen. EN TURKOS DRÖM!!

Svara
Noelle 2 december, 2018 - 17:21

Jag skulle säga att jag behöver den mest då min älskade hybrid blev stulen för en månad sedan. Då jag cykelpendlar till kontoret (3 mil om dagen) så blev jag väldigt ställd av att inte hitta min cykel på morgonkvisten den 31 oktober. Jag trodde att någon drev med mig (bus eller godis?) och irrade runt i kvarteret på jakt efter min cykel. Skulle jag vinna så är den snygga galet snygg och därför önskar jag den färgen.

Svara
Tova 2 december, 2018 - 17:37

Rosa! Min gamla trotjänare lider av rost efter många års tjänst i den skånska vätan, i vår familj har vi ingen bil utan cyklar eller tar oss fram med lokaltrafiken. Dottern fick en ny cykel förra året och nu skulle jag gärna vilja ha en åt mig själv, vinner jag så blir det en pensionering för min gamla. Om jag ska vänta till ekonomin tillåter blir det att vänta ett tag till och hoppas på att rosten inte tar över helt.

Svara
Denise 2 december, 2018 - 17:44

Mormors gamla cykel har efter 45 år förmodligen gjort sitt,
trots flertalet reparationer rullar den allt annat än felfritt.
Rost, gnissel och punka,
gör att jag istället väljer att lunka.
Men med mitt tempo och tillika stressnivå,
tar det på tok för lång tid att gå.
Så ingen julklapp skulle göra mig så väldans glad,
som att på en ny cykel återigen kunna svischa fram i vår vackra stad.

Svara
Denise 2 december, 2018 - 17:45

Turkos färg om jag vinner 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 3 december, 2018 - 14:28

Grattis Denise, du är vinnare av dagens lucka! Du kommer få mail under dagen. God Jul <3

Svara
Britta eriksson 2 december, 2018 - 17:58

Åh vad härligt att kunna börja cykla till jobbet. En röd vill jag ha.

Svara
Malin Molin 2 december, 2018 - 18:13

Åh önskar vinna denna turkosa cykel för att ha något snyggt och grym cykel för att ta mig runt halvvättern till sommaren.

Svara
Christel Hagman 2 december, 2018 - 18:21

En svart till min man Christer. Vi har länge pratat om att göra oss av med en av våra bilar. Jag är den som driver på och Christer är väldigt tveksam. Han cykel är gammal och trött. En ny kan nog få honom att våga släppa taget om bilen. Hoppas❣️

Svara
Anna-Karin Nyström 2 december, 2018 - 18:29

Jag själv! För att kunna “singel-speeda” när andan faller på men inte till jobbet precis…en farlig backe sätter P för det tyvärr.
Gult & svart är snyggt!

Svara
Matte 2 december, 2018 - 18:43

En cykel i färg turkos,
med ett fint eget lås.
Ja, en sådan skulle jag vilja vinna
så att jag snabbare julklappar kan finna.

Svara
Malin Alvarsson 2 december, 2018 - 18:45

Hej! Helt ärligt så behöver jag den här själv i julklapp.. jag kör alldeles för mycket bil – och skulle verkligen behöva en cykel i mltivation för att parkera bilen och inte ta den till/från jobbet för miljöns skull 🙂

Svara
Anna-Lena 2 december, 2018 - 18:49

Jag förtjänar en röd cykel då jag vill börja cykla till mitt jobb (1,2 mil) och många andra spännande äventyr.

Svara
Elin 2 december, 2018 - 19:18

Åh. Jag vill vinna den gula cykeln till mig själv. Tänk vilken investering i min hälsa istället för att ta bilen överallt. Vinner jag så får det aldrig bli bilen under milen

Svara
Kristin Lundström 2 december, 2018 - 19:29

Åh en svart cykel till mig själv hoppas jag på, sparar på miljön och ger mig gratis motion

Svara
Mia 2 december, 2018 - 20:07

Men åååh. Jag skulle vilja ge min sambo, älskade å bästa vän en svart Everybike. Han har fått ärva min farfars fina cykel, men då den är med åren å har varit med om ett å annat håller den inte längre för de turer vi ger oss ut på. En cykel hade varit bästa kärleksförklaringen.❤️

Svara
Ida L 2 december, 2018 - 20:18

Jag vill vinna den gula cykeln. Jag ska börja arbeta nästa år efter ca 4,5 år hemma som föräldraledig. En gul cykel skulle ta mig till jobbet på ett enkelt sätt, dessutom skulle färgen pigga upp mig och jag skulle bli glad av den varje dag.

Svara
Sandra 2 december, 2018 - 20:19

Min kompis sedan lite mer än 20 år tillbaka (!!!), Victoria, förtjänar en snabb och snygg transport från sitt boende på Lilla Essingen, till sitt jobb inne i centrala Stockholm. Hon är en miljövänlig, smart, vältränad, ambitiös och hårt arbetande småbarnsmamma som stretar på sin cykel till skola-dagis-jobb-jobb-skola-dagis, sommar som vinter år efter år. Hon lever som hon lär och är en förebild utöver det vanliga.
En GUL everybike tycker jag hon skulle ha, trallalaaa.

Svara
Eva 2 december, 2018 - 20:24

Hej!
Min barndomsvän som förlorat sina barns pappa och blivit ensamstående med tre barn skulle verkligen förtjäna att få en så fin överraskning i julklapp som denna supersnygga Everybikez (i färgen vit känns mest hennes stil)!
Hon är världens mest underbara person som kämpar så hårt med sorg och att hänga i med jobb som kräver pendling, att ta hand om sin familj samt dessutom alltid engagera sig i vänner och barnens föreningar! En cykel är precis vad hon behöver -har inte möjlighet att behålla sin bil efter årsskiftet som det ser ut nu. Dessutom uppfyller denna alla krav då det behöver vara en lätt modell som kan medtas på pendeltåg!! En helt perfekt gåva för min vän helt enkelt. Hade varit underbart att få se den göra skillnad i hennes liv och underlätta en tuff vardag!
Hoppas, hoppas på en magisk tur i denna tävling,
God Jul Cecilia!

Svara
Kristina ström 2 december, 2018 - 20:29

Min mamma behöver och förtjänar en splitterny cykel för hon har.bara en begagnad cykel. Dessutom delar hon reklam på helgerna helgerna och då behöver hon ett snabbt och smidigt transportmedel.

Svara
Emelei Erlandsson 2 december, 2018 - 20:45

Min man skulle verkligen behöva en egen, snabb och smidig cykel. I dagsläget så använder han min gamla mormors cykel, men skulle ju vara extra kul att kunna cykla tillsammans han vill garanterat ha en gul i julklapp

Svara
Ulla 2 december, 2018 - 20:50

En gul fin cykel, så jag syns i mörkret. önskar jag mig i julklapp. Jag kan då ta mig säkert till och från jobbet eftersom min gamla cykel nyligen har gått sönder.

Svara
Anna 2 december, 2018 - 21:24

Hej,
Jag skulle ge cykeln till mina tre tonårsdöttrar att turas om med att använda. De skulle verkligen behöva en cykeln varannan vecka när de bor hos mig. Vi bor i en småstad så de kan ta sig vart de vill på cykel. Jag ser hellre att de cyklar än att få skjuts ur miljösynpunkt…och för hälsan. Vi har nyligen blivit bestulna på två cyklar och ingen skulle bli gladare än de av att vinna en. En röd skulle passa dem❤️
Vänligen Anna

Svara
Anna 2 december, 2018 - 21:25

Nytt jobb, nya möjligheter! Efter intervjun hoppas jag nu på nytt jobb endast 7 km hemifrån. Denna vinst hade varit toppen för mig själv då det skulle kännas direkt korkat att starta bilen för denna korta väg. Dessutom knappt nån backe så single speed kommer bli perfekt! Gult hade matchat min hjälm 🙂

Svara
Hannah 2 december, 2018 - 21:32

Den vita är så fin! Jag tänker börja jobba mer med min vardagsmotion och har ca 4, 5 km till jobbet enkel väg, och cykling på en snygg cykel vore ju ultimat.

Svara
Sylvia Lagerberg 2 december, 2018 - 21:45

Jag önskar vinna en svart cykel till min man Martin så att han får nya utmaningar

Svara
K 2 december, 2018 - 21:48

Jag skulle vilja ge mig själv en ny cykel, allra helst en röd. Eftersom någon stulit framhjulet från min cykel har jag inget att cykla på. En ny, snygg cykel skulle vara fantastiskt!

Svara
Gunilla Hägglund 2 december, 2018 - 22:00

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna just en såndär cykel, den röda vore fantastisk. Efter operation av båda knäna kan jag tyvärr inte springa längre men cykling går bra. Denna fina cykel skulle verkligen göra skillnad att våga mig på längre träningsturer för att ta mig vidare till Vätternrundan och Cykelvasan.

Svara
Amanda 2 december, 2018 - 22:00

Om jag vann en sån cool cykel skulle jag vilja ge den till min sambo! För han förtjänar att bli bortskämd efter ha varit världens bästa stöd under min graviditet och jobbig förlossning. Dessutom världens bästa pappa till vårt barn. Och färgen är självklart kärlekens färg röd!

Svara
Hampus 2 december, 2018 - 22:07

Jag vill verkligen vinna en sådan cykel! Behöver något för att motivera mig att börja cykla till jobbet.

Svara
Anna Lai 2 december, 2018 - 22:08

En svart cykel till pojkvännen jag hoppas vinna, så att han till jobbet varje morgon ska hinna. Tillsammans med Everybikez bör jag lyckas övertyga att cykeln som transportmedel är det allra bästa, vi har ju faktiskt nära till det mesta. Nu håller jag alla tummar och tår, att jag sällskap på cykelbanan snart får.

Svara
Cykelmorsan 2 december, 2018 - 22:10

Nu gäller det att sätta fart
om man ska vara klimatsmart.
-Vi behöver bara en bil
jag kan cykla en mil.
Då får jag en redig portion
av min dagliga vardagsmotion.
Förskolan är första stoppet
j-drar, bara krångel, jag börjar tappa hoppet.
Stressarg och svetten rinner
vet i faan om klimatet verkligen brinner?!
Kan det på riktigt hänga på
om just vi har en bil eller två?
En turkos cykel av nyare material
skulle höja stämningen på mitt miljöval!

Svara
Yvonne Ehinger 2 december, 2018 - 22:15

Vem förtjänar enkel, snabb och snygg transport för framtiden i julklapp:
Min man förstås!
Varför?
För kärlekens skull. Önskar ge honom en cykel så han rör på sig mer, för hans hälsa och för att jag älskar honom så mycket.
Färg?
Röd – kärlekens färg – och den snyggaste. 🙂
#Everybikez #hälsa #motion #cykel #stil #röd #snyggast

Svara
Rebecca Axelsson 2 december, 2018 - 22:31

Önskar att vinna den turkosa cykeln. Vi planerar att sluta köra bil till jobbet och istället börja åka buss pga miljön. Men behöver en cykel för att kunna transportera mig till bussen som stannar 3km bort . Detta skulle ge mig den rätta kicken!

Svara
Johanna 2 december, 2018 - 22:38

Jag behöver börja träna och detta skulle vara en start. Att kunna ta cykeln till jobbet istället för bilen. Vi måste börja tänka på att ta hand om våran jord! Den turkosa tycker jag var fin.

Svara
Cecilia Westholm 2 december, 2018 - 22:49

Jag vill ge den röda cykeln till min älskade make. Hans gamla monark (40 år?) håller på att falla isär. Vi har ingen bil och är helt beroende av våra cyklar. Vi tycker om att cykla på skogsvägar när vi inte är ute och gör ärenden.

Svara
Pia Henriksson 2 december, 2018 - 22:55

Till mig själv. Älskar att cykla. Känner mig så ung och fri. Så lätt i själ och hjärta. Älskar att cykla längs vatten. Älskar vinden i håret och skrattet som bubblar i mig.
Gärna en gul. Som solen ☀️

Svara
Sjuksköterskan 2 december, 2018 - 22:56

Min syster (31 år…) har kvar sin gamla, alldeles för lilla cykel från tidiga tonår och har inte råd att köpa en ny. Hon skulle bli så glad för den röda varianten, och jag skulle bli så glad av att se henne glad… det där gåvor gör med oss:) Hoppas!

Svara
Emma 2 december, 2018 - 23:00

Skulle så gärna vilja ge den gula cykeln till min sambo i examenspresent! Till våren är han efter fem års studier äntligen färdigutbildad psykolog och en cykel hade varit perfekt för pendling till och från det nya jobbet!

Svara
Eva Bengtsson 2 december, 2018 - 23:02

Få frisk luft och motion är ju kanon! Denna snygga och coola cykel skulle passa min man, då kan han låta bilen vila och istället på denna ila 😀 Svart är favoritfärgen.

Svara
Charlotta 2 december, 2018 - 23:09

Åh vad jag en röd cykel skulle vilja vinna,
till min syster som är världens bästa kvinna,
Hon ställer alltid upp i alla lägen,
därför bör hon med stil glida fram på vägen,
Och med en snygg cykel från Everybikez,
kommer hon garanterat få många likes,
Så att få ge henne denna fina cykel som gåva,
skulle göra mig så otroligt glad vill jag lova.

Svara
Irmelie 2 december, 2018 - 23:15

Det började med att jag lånade min dotters cykel för ungefär ett år sedan, den stod och dammade på gården. Jag bor i Stockholm och har aldrig tidigare cyklat här i stan, trafiken har varit allt för avskräckande.

Jag insåg hur mycket jag hade saknat att cykla. Det var så härligt. Sedan den dagen har jag cyklat varje dag, i alla väder. Det blir ganska så många km på ett år..

Cykelvägarna är hur bra som helst och det är så fruktansvärt roligt sätt att ta sig fram på. Jag åker aldrig buss eller tunnelbana längre,
men tar mig fortfarande fram på min dotters cykel.. Så, jag önskar mig denna skönhet till cykel i julklapp till mig själv. (i hel svart)

Med två cyklar i hushållet kan vi också dra iväg på gemensamma cykelturer.. 🙂

Svara
Carro 2 december, 2018 - 23:18

Den röda hade jag velat ge min fina sambo i julklapp. Han behöver något att ta sig till och från jobbet med, och att cykla hade varit väldigt bra för hans nervskada så han kan öva upp motoriken!

Svara
Tina Stjärnlöf 2 december, 2018 - 23:23

Jag vill ge cykeln till min dotter som precis har flyttat till en större lägenhetDock fick hon mycket längre till jobbetSkulle underlätta mycket eftersom vart man än cyklar i Örebro så är det alltid motvind
En turkoscykel skulle vare den perfekta Julklappen

Svara
Maria Jonsson 2 december, 2018 - 23:45

Min kompis (Min sambos ex) Hon har varken körkort eller cykel. Med denna skulle hon inte känna sig lika beroende av oss om skjuts. Med denna kan hon både ta sig till jobbet, affärer och vänner som bor längre bort. (Svart)

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More