kronärtskocka med citronsmör

Kronärtskockor med citronsmör

av Cecilia Folkesson

Kronärtskockor med citronsmör
Färska kronärtskockor
Salt

Citronsmör
Smör
Citron
Pressad vitlök
Salt + peppar

Gör såhär: Skär bort stjälken på kronärtskockorna och koka under lock, små 20-30 minuter, stora 30-40 minuter. De är klara när bladen är lätta att dra av. Blanda ihop smöret. Sen är det bara att lossa bladen och doppa i smöret. Ät det nedre på varje blad, men skippa de minsta innersta bladen och håren. Inuti finns det godaste av allt; hjärtat!

 

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Marja - Baka Sockerfritt 23 oktober, 2014 - 15:03

Vad länge sedan jag åt kronärtskocka! Ljuvligt med smör och salt! måste göras snart.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More