Fläskfilé, fetaost och blomkål

av Cecilia Folkesson

Fläskfilé med champinjoner och fetaost
3-4 pers
1 förp fläskfilé
1 förp fetaost
1-2 dl grädde
2-3 vitlöksklyftor
1 gul lök
Champinjoner
Färsk timjan
Salt och peppar

Strimla köttet, hacka vitlök, hacka lök och klyfta champinjonerna. Bryn detta tills köttet tills det är nästan klart. Smart att börja med köttet då detta tar längst tid. Häll på grädde och hackad färsk timjan. Låt puttra tills köttet är klart. Rör ner fetaosten, salta och peppra.
Servera med sallad och rostad blomkål.

Rostad blomkål
Ugn 200 grader. Dela blomkålen till buketter. På med olivolja, salt och peppar. 15-20 min i ugnen.

Enjoy!

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

agneta 8 november, 2014 - 18:52

Tack för detta receptet. Goolade fram det på lchf lördagsmiddag och detta kommer bli en favorit.

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More