kycklinggryta med kokos påaleo

Kokosgryta med ingefära, chili och lime

av Cecilia Folkesson

Kokosgryta med grönsaker
2 kycklingfiléer
Kokosolja
Färska grönsaker (jag hade blomkål, broccoli, paprika, morötter och vitkål)
Kryddor: vitlök, ingefära, limeblad, färsk röd chili
2 dl kokogrädde
Cashewnötter
Salt + peppar
Lime

Gör såhär: Strimla kycklingen och wooka tillsammans med riven ingefära, skivad vilkök och hackad chili i  kokosolja tills den är nästan klar. I med grönsaker och wooka en stund till. Häll på kokosgrädden och limebladen och smaka av med salt och peppar. Låt puttra tills kycklingen är klar. Servera med cashewnötter och massa pressad lime.

Enjoy!

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Johanna 27 februari, 2014 - 17:50

Tycker tyvärr kokosgrädde smakar för sött för att ha till mat

Svara
Cecilia Folkesson 27 februari, 2014 - 21:16

Du kan ha vanlig kokosmjölk om du tycker det är mindre sött:)

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More