glutenfria torskbullar

Heta torskbullar med chili och koriander

av Cecilia Folkesson

Heta torsbullar (ca 2 portioner)
Ca 300 gram färsk torskfilé
1 ägg
Finhackad chili efter smak eller ca 1 tsk sambal oelek
Rivet skal av ½ lime
Saft från ½ lime
Salt och peppar
Hackad koriander

Gör såhär: Mixa torsken i matberedare eller med stavmixer. Tillsätt kryddor, koriander, ägg och lime. Blanda och forma sedan till små bullar. Stek i rikligt med smör tills de är klara.
Servera med zucchinispagetti och en en lime- och korianderyoghurt eller aioli.

Tips: rulla bullarna i sesamfrön innan stekning

Tack Frida för receptet! 

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Oliver 11 mars, 2015 - 20:53

Det här var ett smarrigt recept. Min flickvän som vanligtvis inte ens äter fisk åt med glad min. Vi gjorde blomkålsmos och hummersås till, ville replikera den klassiska Abba-fiskbullen

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More