glutenfria sesamknäcken

Glutenfritt sesamknäcke

av Cecilia Folkesson

 

Glutenfritt sesamknäcke – perfekt till frukost eller som mellanmål.

Finns det något godare än krispiga och knapriga fröknäcken? Dessa är gjorda på sesamfrön och passar lika bra som frukost, mellanmål och som tilltugg.

Toppa dem med hummus, mosad avokado ägg eller en lagrad god ost.

Fler recept: Chiaknäcke

 

 

Glutenfritt sesamknäcke

(1 plåt)

 

Gör så här:

  1.  Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Blanda ihop de torra ingredienserna, rör i olja och slå på hett vatten.
  3. Blanda ihop degen och tryck ut tunt på bakplåtspapper. Jag brukar trycka ut degen mellan två bakplåtspapper.
  4. Grädda i ca 50 minuter.
  5. Skär/dela knäcket och lägg på galler i eftervärme i ca 15-30 minuter. 

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

 

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More