Glutenfritt bröd – baka något av dessa bröd och ha i frysen!
Nu börjar semestern lida mot sitt slut för de flesta och man ska försöka komma tillbaks till rutinerna. För att göra frukosten extra smidig brukar jag baka olika typer av frö- och nötbröd. Skiva in dem och ha dem i frysen så har du snabba frukostar ett tag framöver.
OBS!
I vissa recept ingår Fiberhusk som för tillfället inte finns i butik. Detta är samma sak:
Husk Eko
Glutenfritt bröd / Veganskt
Veganskt glutenfritt fröbröd
- 3 dl glutenfritt havregryn
- 1 dl solroskärnor
- 1 dl pumpakärnor
- 1 dl linfrön
- 1 dl hasselnötter
- 1 dl valnötter
- 2 msk chiafrön
- 3 msk psylliumhusk
- 1 tsk salt
- 0,5 dl kokosolja
- 3,5 dl kokhett vatten
- 2 msk yaconsirap (eller annan flytande sötning)
Glutenfritt bröd / Spannmålsfritt
Fröbröd med nötter
- 1,5 dl sesamfrön (jag använde oskalade)
- 1,5 dl linfrön
- 3 dl solroskärnor
- 1,5 dl hasselnötter
- 1,5 dl mandel
- 1 dl tranbär
- 4 ägg
- 1 dl olja (olivolja/raps)
- 1-2 tsk havssalt
Glutenfritt bröd / Veganskt / Nötfritt
Glutenfritt veganskt fröbröd
- 6 dl glutenfritt havregryn
- 3 dl solroskärnor
- 2 dl pumpakärnor
- 2 dl hela linfrön
- 1 dl psylliumhusk
- 0,5 dl chiafrön
- 0,5-1 dl tranbär (kan uteslutas)
- 2 tsk salt
- 1/2 dl kokosolja
- 6 dl vatten
Fler recept
Här hittar du alla mina recept
Följ mig här
Följ mig gärna för mer tips och inspiration:
1 Kommentar
Jag var in på appen Pinterest där du hade lagt ut glutenfria korvbröd Men du är mer intresserad av att få intäkter på reklam så korvbröden gick inte att få tag i receptet