Glutenfria pepparkaksplättar – en riktig julfavorit!
Gillar du pepparkakskrydda? Testa att ha det i plättarna – blir så himla juligt och gott! Jag brukar servera mina med pepparkaksgranola (recept längre ner) och lättvispad grädde.
Läs mer: Gör din egna pepparkakskrydda
Glutenfria pepparkaksplättar
(ca 2 portioner)
- 2 bananer
- 4 ägg
- 1,5 dl glutenfritt havregryn
- 2 msk smält kokosolja
- 2-3 msk pepparkakskrydda
- 1,5 tsk bakpulver
Gör såhär:
– Mixa ingredienserna i en blender.
– Stek plättar i kokosolja.
– Servera gärna med valfri grädde och pepparkaksgranola.
Fler recept på glutenfria plättar:
Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.
Missa inte receptarkivet
Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.
Följ mig här
Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration: