Glutenfria havrekakor – supersnabba med få ingredienser!
Dessa havrekakor gör du på mindre än 20 minuter – inklusive tiden i ugnen. Du kan byta ut chokladen mot till exempel blåbär eller hallon. Och de funkar lika bra till fikat som till frukosten!
Glutenfria havrekakor
(5-6 st)
- 1 banan
- 0,5 dl jordnötssmör
- 2 dl glutenfritt havregryn
- Några rutor mörk choklad
- En nypa salt
Gör så här:
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Mosa bananen och blanda ihop med resten av ingredienserna.
- Klicka ut 5-6 stycken och platta till lite.
- Grädda i ca 15 minuter.
Missa inte receptarkivet
Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.
Följ mig här
Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:
1 Kommentar
[…] Chokladbollsgranola Chokladgranola Frozen smoothie Frukostkakor Granolabars Granola cups Havrekakor Kanelstekta äpplen – Granola och yoghurt Kokosplättar Overnight oats […]