Glutenfria Havrefrallor

Glutenfria havrefrallor

av Cecilia Folkesson

 

Glutenfria havrefrallor – en supersnabb och väldigt god frukost!

Dessa glutenfria frallor slänger du ihop på nolltid! Du kan även smaksätta dem med till exempel kanel, kardemumma eller brödkryddor.

De är allra godast rykande färska!

 

 

Glutenfria Havrefrallor

Här kan du se hur jag gör dem

 

Glutenfria havrefrallor

 

Gör såhär:

– Sätt ugnen på 225 grader (varmluft).
– Vispa upp äggen och rör ihop med yoghurt.
– Rör i resten av ingredienserna och låt stå i ca 10 min.
– Klicka ut 6-7 st, platta till något och toppa gärna med lite havregryn.
– Grädda i 15 min.

 

 

Fler glutenfria brödrecept

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More