Glutenfria havrefrallor – en supersnabb och väldigt god frukost!
Dessa glutenfria frallor slänger du ihop på nolltid! Du kan även smaksätta dem med till exempel kanel, kardemumma eller brödkryddor.
De är allra godast rykande färska!
Glutenfria havrefrallor
- 2 ägg
- 2 dl valfri naturell yoghurt
- 4 dl glutenfritt havregryn
- 0,5 dl solroskärnor
- 1 msk bakpulver
- 1 tsk salt
Gör såhär:
– Sätt ugnen på 225 grader (varmluft).
– Vispa upp äggen och rör ihop med yoghurt.
– Rör i resten av ingredienserna och låt stå i ca 10 min.
– Klicka ut 6-7 st, platta till något och toppa gärna med lite havregryn.
– Grädda i 15 min.
Fler glutenfria brödrecept
Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.
Missa inte receptarkivet
Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.
Följ mig här
Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration: