Glutenfri “pasta” med världens godaste topping!

av Cecilia Folkesson

Detta kan varit den godaste pasta jag ätit. Det är ju i och för sig ingen pasta…
Jag åt denna ute, på Bali, men jag tog så klart reda på innehållet:

Zucchinipasta med oliver, soltorkade tomater och persilja
1 näve soltorkade tomater
1 näve kalamataoliver
3-4 vitlöksklyftor
Färsk persilja
Pinjenötter
Olivolja
Salt + peppar

Hacka vitlöken och stek lätt i olivolja tillsammans med hackade soltorkade tomater, oliver och hackad persilja. Salta och peppra. 

Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull. Hyvla zucchinin och koka i snabbt i lättsaltat vatten (ca 1 minut). Häll av i durkslag. Servera med färsk persilja, extra virgin olive oil, pinjenötter och ev. parmesan.

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Natalia 9 mars, 2015 - 00:34

Ser gott ut, måste prova! 🙂

Svara
Arianne 29 januari, 2018 - 08:48

Sökte på zucchinipasta och hamnade här. Detta såg riktigt gott ut och måste provas.
Ha en fortsatt fin start på veckan.

Svara
Cecilia Folkesson 29 januari, 2018 - 10:23

Kul! Hoppas du gillar 🙂 Ha en fin vecka du också!
// cecilia

Svara
Cecilia Folkesson 1 februari, 2018 - 16:11

Hej Arianne,
Det tycker jag du ska 🙂

Ha en fin vecka du också!

// Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More