Detta kan varit den godaste pasta jag ätit. Det är ju i och för sig ingen pasta…
Jag åt denna ute, på Bali, men jag tog så klart reda på innehållet:
Zucchinipasta med oliver, soltorkade tomater och persilja
1 näve soltorkade tomater
1 näve kalamataoliver
3-4 vitlöksklyftor
Färsk persilja
Pinjenötter
Olivolja
Salt + peppar
Hacka vitlöken och stek lätt i olivolja tillsammans med hackade soltorkade tomater, oliver och hackad persilja. Salta och peppra.
Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull. Hyvla zucchinin och koka i snabbt i lättsaltat vatten (ca 1 minut). Häll av i durkslag. Servera med färsk persilja, extra virgin olive oil, pinjenötter och ev. parmesan.
4 kommentarer
Ser gott ut, måste prova! 🙂
Sökte på zucchinipasta och hamnade här. Detta såg riktigt gott ut och måste provas.
Ha en fortsatt fin start på veckan.
Kul! Hoppas du gillar 🙂 Ha en fin vecka du också!
// cecilia
Hej Arianne,
Det tycker jag du ska 🙂
Ha en fin vecka du också!
// Cecilia