Fyllda rispappersrullar – har du testat?
Rispappersrullar kan man även göra utan att steka dem. Och det går att variera fyllningen! Testa även “råa” med sallad, mynta, avokado mango och räkor. Såå himla gott!
… och barnen brukar tycka det är superkul att göra dem 🙂
Fyllda Rispappersrullar
Fyllning
- Strimlad vitkål
- Strimlade morötter
- Skivade champinjoner
- Strimlad eller riven ingefära
- Skivad vitlök
- Chiliflakes
- Olja
- En skvätt sesamolja
Tillbehör
- Rispapper
- Sesamfrön
- Olja att steka i
Gör såhär:
Jordnötssås
- Vatten
- Lite sesamolja
Rör ihop ca 0,5 dl jordnötssmör med 1 msk soja och lite sesamolja: Späd med vatten till lagom konsistens.
Fler recept!
Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.
Missa inte receptarkivet
Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.
Följ mig här
Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration: