bounty 2.0

Bounty 2.0

av Cecilia Folkesson

 

Bounty 2.0 – ett superenkelt och lite nyttigare sätt att göra bounty!

Om du som jag älskar kombinationen kokos och choklad måste du testa detta! Lite pilligt att göra – men blir såå gott! Vill man göra det lite enklare kan man skippa att doppa i chokladen.

Till detta recept behöver du färska dadlar. det brukar finnas i kylen i fruktavdelningen.

 

Fler recept: Här hittar du mitt bountyrecept utan dadlar.

Video: Så gör du Bounty 2.0

 

bounty 2.0

 

Bounty 2.0

 

Gör såhär:

– Kärna ur dadlarna.
– Blanda ihop kokosflingor med kokosgrädde och lite sötning så det binder. (Mängden kokos och kokosgrädde beroende på antal dadlar du använder)
– Fyll dadlarna med kokosblandningen och tryck ihop dem. In i frysen några timmar.
– Doppa i smält choklad och toppa med kokos. 

 

 

Fler recept på nyttigare godis

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More