Glutenfri äggmacka med massa avokado och pocherat ägg.
Suger på en riktigt god macka i helgen? Testa detta glutenfria fröbröd med mosad avokado och pocherat ägg, toppat med chiliflakes och storbladig persilja.
Jag använder detta bröd till dessa mackor – längre ner hittar du 8 recept på glutenfritt bröd.
Hoppas du hittar något du gillar!
Glutenfri äggmacka
- 1 skiva bröd (gärna rostat)
- 1/2 avokado
- 1 pocherat ägg
- Chiliflakes
- Salt & svartpeppar
- Persilja eller basilika
Pocherat ägg
- Koka upp 2 liter vatten med 2 msk ättika och 1 tsk salt.
- Knäck ägget i en kopp och häll ägget försiktigt i lätt sjudande vatten.
- Låt sjuda i 4-5 minuter. Detta ägg är kokt i 5 minuter.
Fler goda glutenfria bröd
Varsågod – 8 recept på glutenfria bröd! Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.
Fler recept: Här hittar du alla mina hundratals recept
Följ mig här:
Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration
1 Kommentar
Gott, perfekt, jag äter keto men om jag byter ut glutenfria bödet mot ketobröd blir det här perfekt