glutenfri äggmacka

Glutenfri äggmacka

av Cecilia Folkesson

Glutenfri äggmacka med massa avokado och pocherat ägg.

 

Suger på en riktigt god macka i helgen? Testa detta glutenfria fröbröd med mosad avokado och pocherat ägg, toppat med chiliflakes och storbladig persilja.

Jag använder detta bröd till dessa mackor – längre ner hittar du 8 recept på glutenfritt bröd.

Hoppas du hittar något du gillar!

 

 

glutenfri äggmacka

Glutenfri äggmacka

  • 1 skiva bröd (gärna rostat)
  • 1/2 avokado
  • 1 pocherat ägg
  • Chiliflakes
  • Salt & svartpeppar
  • Persilja eller basilika

 

Pocherat ägg

  1. Koka upp 2 liter vatten med 2 msk ättika och 1 tsk salt.
  2. Knäck ägget i en kopp och häll ägget försiktigt i lätt sjudande vatten.
  3. Låt sjuda i 4-5 minuter. Detta ägg är kokt i 5 minuter.

 

glutenfri äggmacka

 

 

Fler goda glutenfria bröd

Varsågod – 8 recept på glutenfria bröd! Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Fler recept: Här hittar du alla mina hundratals recept

 


Följ mig här:

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Madelein 9 mars, 2021 - 09:50

Gott, perfekt, jag äter keto men om jag byter ut glutenfria bödet mot ketobröd blir det här perfekt

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More