Älskar du pasta? Tycker du zucchininudlar, eller zoodles som de också kallas låter torrt, smaklöst och tråkigt? Tänk om! Det handlar om toppingen/såsen/det du serverar till.
Så gör du zucchininudlar
Jag använder mig av en spiralizer [adlink] när jag gör mina. Men det går lika bra att använda en potatisskalare, osthyvel, mandolin eller annan typ av grönsakssvarv. Bara formen som blir lite annorlunda.
Koka zucchininudlar eller inte?
Serverar man en varm sås till tycker jag det räcker att blanda ihop råa zucchininudlar med såsen. Annars kan man slå lite kokhett vatten över dem eller fräsa i stekpanna någon minut. Gärna ihop med vitlök.
Mina godaste rätter med zucchininudlar / zoodles:
Recept: Zucchininudlar med avokadopesto och spenat
Recept: Zucchininudlar med tonfisk, oliver och tomat
Recept: Zoodles bolognese
Recept: Zoodles färsk tomatsås
Recept: Vegetarisk ramen med zoodles
Följ mig här:
För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram och missa inte att prenumerera på nyhetsbrevet!