549
LCHF-ischoklad
250 gram kokosfett
400 gram mörk choklad (ju högre kakaohalt desto bättre)
Smält chokladen i vattenbad. Smält kokosfettet i micron eller i kastrull. Blanda ihop, häll i formar och ställ kallt.
Enjoy!
5 kommentarer
Suveränt gott!!! Jag gjorde inför 1:a advent men bara med 70%ig choklad så dom som var sockervana också skulle kunna äta den 😉
Brukar du använda smak och luktfritt kokosfett eller Kung markattas med smak och lukt? och ungefär hur många blir det med detta recept? 🙂
Till detta: smak och luktfritt, typ biofoods. Det blev en plåt full.
Vad använder du för choklad? Även om jag köper en choklad över 70% så är det socker i den. Gjorde dessa häromdagen och de var otroligt goda 🙂
Det behöver inte alltid vara svårt att baka 🙂 enkelheten gillas!!
Inspirerande blogg med bra tips 🙂
//Frida
http://www.matsdotter.com