Risgrynsgröt på kokosmjölk

Risgrynsgröt med kokosmjölk

av Cecilia Folkesson

 

Risgrynsgröt med kokosmjölk i ugnen – supersmidigt och magiskt gott!

Denna gröt har jag gjort i mååånga år och vet att den uppskattas av många av er också. Detta recept är anpassat för en burk kokosmjölk – smidigt och enkelt!

 

Video: Se när jag gör gröten

 

Risgrynsgröt på kokosmjölk

 

Risgrynsgröt med kokosmjölk

(2 port)

 

Gör såhär:

– Sätt ugnen på 125 grader.
– Koka risgrynen i vattnet på svag värme under lock i 10 min.
– I med kokosmjölken, salt och kanelstång och värm upp.
– Ställ in kastrullen med lock i ugnen i 45 minuter.
– Ta ut från ugnen, rör om, på med lock igen och låt stå 10 min innan servering.

 

 

Glutenfria frukostar – fler goda recept:

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More