hälsosamma livsmedel

Mina tre favorit-matvarumärken

av Cecilia Folkesson

annons bodystore

Vilka är dina favorit-varumärkenmärken inom mat? Här hittar du tre av mina favoriter!

 

Jag älskar att testa nya produkter och vi väljer alltid glutenfritt och eko i den mån det går hemma hos oss. Jag köper mycket av våra basvaror från Bodystore, där man även hittar mina tre favorit-varumärken just nu.

Hos Bodystore.com finns allt från bra livsmedel till kosttillskott och hud- och hårvård. Du får du alltid fri frakt och prisgaranti!

 

 

Urtekram

hälsosamma livsmedel urtekram

Hos Urtekram hittar du massa olika glutenfria mjöl och mjölmix, bönor, linser, kokosolja och även bra hår- och hudvårdsprodukter.

 

 

Renée Voltaire

hälsosamma livsmedel rene voltaire

Letar man spännande veganska och naturliga nyheter ska man kolla in Renée Voltaires sortiment. Jag brukar köpa nötsmör, olika snacks till barnen och Coconut aminos – som är en supergod smaksättare till framför allt varma sallader och wokade grönsaker.

 

 

Kung Markatta

hälsosamma livsmedel kung markatta

Hos Kung Markatta hittar du det mesta du behöver. En av mina favoriter är deras ofiltrerade äppelcidervinäger. Perfekt i sallader i stället för vinäger. Hemma hos oss brukar vi använda kokossocker istället för vitt socker.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:
Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

1 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

1 Kommentar

Veckans lista: Klantighet, bästa boken och rabattkod hos Bodystore - ceciliafolkesson.se – Naturlig mat & Hälsa 12 augusti, 2020 - 16:04

[…] Voltaire är ett av mina favoritvarumärken när det kommer till mat. Finns så mycket gott att […]

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More