Jordgubbscheesecake – No bake

av Cecilia Folkesson

 

Jordgubbscheesecake – no bake. En av mina sommarfavoriter!

Dessa små jordgubbscheesecakes är glutenfria, mjölkfria och utan vitt socker. Du kan självklart byta ut jordgubbarna mot till exempel blåbär eller hallon.

Här kan du se hur jag gör dem

 

Jordgubbscheesecake – No bake

(6 st)

Botten

 

Gör såhär:

  1. Kör alla ingredienser i matberedare tills det börjar klumpa sig. Det ska gå att trycka ut i en form. Om det är för torrt, tillsätt mer kokosolja.
  2. Tryck ut i 6 st muffinsformar eller använd en silikonform som i detta klipp.
  3. Ställ in i kylskåpet och börja med fyllningen.

 

 

Fyllning

 

Gör såhär:

  1. Mixa alla ingredienser till fyllningen slätt.
  2. Häll på och låt stelna i frysen. Ta fram för att tina en stund innan servering.

 

 

Fler goda sommarkakor och tårtor

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten. Alltid 100% glutenfritt!

 

 

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More