Havrekakor med yoghurt

Havrekakor med yoghurt

av Cecilia Folkesson

 

Havrekakor med yoghurt – en riktig sommarfavorit!

Dessa granolacups är superenkla att göra och du kan enkelt variera både innehåll och smak på havrekakorna. Addera lite kakao och servera med hallon-nicecream, använd färska jordgubbar och grädde eller gör precis som dessa!

 

Video: Så här gör du havrekakor med yoghurt

 

Havrekakor Yoghurt

 

Havrekakor med yoghurt

 

Gör såhär:

– Sätt ugnen på 175 grader.
– Mosa bananen, smält kokosolja och blanda ihop alla ingredienserna i en skål.
– Tryck ut i muffinsplåt, blir ca 6 st.
– Grädda i ugnen i ca 15-18 minuter. Håll koll på färgen.
– Låt svalna innan du tar ut formen ur ugnen.
– Fyll med yoghurt blandad med färska bär.

 

 

Baka glutenfritt – Fler recept!

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More