Glutenfria Morotsfrallor

Glutenfria morotsfrallor

av Cecilia Folkesson

annonssamarbete Bodystore

 

Glutenfria morotsfrallor – en supersnabb och väldigt god frukost!

Dessa glutenfria frallor blir extra saftiga med riven morot. Servera med dina favoritpålägg och njut! Om vi får några över brukar jag dela dem på mitten och frysa in, så är de perfekta att ta ut och rosta på morgonen.

De är allra godast rykande färska!

 

 

Här kan du se hur jag gör dem

 

Glutenfria havrefrallor

 

Gör såhär:

– Sätt ugnen på 220 grader (jag använder varmluft).
– Vispa upp äggen och rör ihop med yoghurten.
– Rör i resten av ingredienserna och låt stå i ca 10 min.
– Klicka ut 6 st, toppa gärna med havregryn.
– Grädda i 15-20 min. Håll koll på färgen.

 

 

Fler glutenfria brödrecept

Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Missa inte receptarkivet

Besök mitt receptarkiv för hundratals nyttiga glutenfria frukostar, mellanmål, efterrätter smoothies mm.

 

 


Följ mig här

Här kan du följa mig för fler tips, recept och inspiration:

Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More