shady shack canggu

Canggu levererar som vanligt!

av Cecilia Folkesson

Jag och Johan har mest varvat jobb med mat de senaste dagarna. Som vanligt när man är på Bali. Önskar det fanns fler timmar för fler mål mat!

Vi har på ett par dagar hunnit leta nya fabriker, tagit fram nya prover och produkter och fixat med massa annat. Men åh vad jag saknar barnen! Vi ringer, skickar meddelanden stup i kvarten känns det som. Barnen är sådär snabba på att svara. Tror inte dom saknar oss lika mycket…

 

alchemy raw food bali ubudRaw maki rolls på Alchemy i Ubud. Blomkålsris, papaya och cream cheese gjord på cashewnötter. Och en ljummen miso med massa koriander. Kan mat ens bli bättre?

 

shady shack canggu …ja! Detta är min favorit på Bali. Cauli-bowl på The Shady Shack. Glutenfritt, mejerifritt och veganskt. Vi bor i Canggu som ligger ca 1 timma norr om flygplasten och Kuta. Ett himmelrike om man gillar nyttig mat och fantastiska juice-kreationer. (Även perfekt om man gillar surf, härligt häng och skäggiga killar.)

 

cafe organic cangguEkologiska fik med smoothiebowl i alla dess formen trängs på de smala gatorna i Canggu. Ett av årets nya är Cafe Organic. Här hittar du goda och nyttiga luncher, juicer, smoothies och smoothiebowls i delad ananas och direkt ur kokosnötter.

 

coconut cappuccino canggu baliOch coconut cappuccinos,  inte att förglömma!!

 

berawa haven suites hotell cangguVanligtvis hyr vi en villa när vi är här hela familjen, men denna gång körde vi hotell: Haven Suites Berawa. En av de få gånger bilderna på bokningssidorna INTE ljuger. Och a la carte frukost ingår. Så bra!

 

berawa haven suites hotell cangguberawa haven suites hotell cangguberawa haven suites hotell canggubaddräktAtt jobba i baddräkt! Nu när jag legat på latsidan med träningen är denna baddräkt perfekt! Finns här för bara 299:- [annonslänk]

 

canggu bali

Det blev en snabbvisit på Bali denna gång och vi har bara några dagar kvar innan vi får pussa på våra killar igen.
Ett tips: Ska du åka till Bali, var borta minst 2 veckor.

 

Mer resefakta Bali:

Bali – Reseguiden för familjen
Bali – Resa med barn

 

4 kommentarer
0

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

anna 16 mars, 2017 - 19:56

Hur tänker du kring vegetarisk kost och protein? jag tränar styrketräning i ca 5 ggr i veckan och Vill hålla en låg fett % 🙂

Svara
Cecilia Folkesson 27 mars, 2017 - 14:29

Hej Anna! Detta är inte mitt expertområde tyvärr. Och jag gillar fett 😉 Jag hade sagt ägg, bra proteinpulver och bra fett.

// Cecilia

Svara
Patricia 22 april, 2017 - 11:36

Hej! Har läst din blogg en hel del (framför allt balidelarna) efter att jag bokat min egen bali resa och började göra lite “research”. Jag och min sambo, ska vara borta i 2 veckor. Vi har bokat hotell i seminyak där vi tidigare blivit rekommenderade att bo, sen kommer vi även bo två nätter i ubud. Men vi har försökt leta information över hur man ska tänka fickpengar. Det som ska gå till shopping, mat, taxi osv. Förstår att det är svårt för dig att svara på eftersom vi kanske shoppar olika mycket osv. Men vad skulle du uppskatta i “normalfall” att man behöver i fickpengar? Vi vill gärna äta på bättre resturanger. Shopping vet vi inte, eftersom vi inte vet hur shoppingen ser ut.

Vi är mest rädda för att man kanske bara har med sig 10.000 och sen visar det sig att det är för lite…

och hur gör ni med pengar? Hur mycket växlar ni iförväg i Sverige och hur gör ni med resten på plats?

Tacksam för svar! / Patricia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More