594
Spenatsoppa med grädde och parmesan
1 paket hackad fryst spenat
1 hackad gul lök
2 hackade vitlöksklyftor
En näve blad färsk basilika
3 dl grädde
1,5 dl vatten
1 ekologisk buljong
Salt + peppar
- Hacka lök och vitlök. Fräs löken och häll på vatten och buljong.
- I med spenaten, grädden och basilikan och låt puttra ett tag.
- Stavmixa och salta och peppra.
- Servera med parmesan och serranoskinka.
Gillar du sidan? Följ mig gärna på Facebook, Bloglovin’ eller Instagram
6 kommentarer
Du gör hela tiden sjukt god mat!!!
Undrar bara: hur mkt är 1 pkt spenat? Det finns ju lite olika stora & små pkt med spenat. Soppan ser underbart god ut – måste prova!
Lagom mycket. detta var nog 300 gram
Oh, spenatsoppa är underbart gott! 🙂
Mums!
hej. tror du det går lika bra med kokosmjölk ist för grädde ?
Det tror jag absolut. Kanske blir kombon broccoli kokosmjölk bättre?