glutenfritt chokladbananbröd

Glutenfritt Chokladbananbröd

av Cecilia Folkesson

 

Glutenfritt Chokladbananbröd – superenkelt att göra och försvinnande gott!

 

 

Glutenfritt chokladbananbröd

 

 

glutenfritt chokladbananbröd

 

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175 ° och klä en form med bakplåtspapper.
    Använd en mindre form, jag hade ingen lite form hemma så jag använde en engångsform som man hittar i mataffären (ca 15 x 12 cm)
  2. Skala bananerna och kör alla ingredienser i marberedare eller med stavmixer tills det blivit en jämn smet.
  3. Häll i formen och grädda i ca 50-60 min. Toppa gärna med banan.

 

Jag gjorde en dubbel sats och använde en vanlig brödform. Öka tiden i ugnen något om du väljer att göra en dubbel sats.
Bananbrödet är allra godast nybakat. Förvara i kylskåp och värm gärna upp innan servering.

 

 

Glutenfria brödrecept

Här hittar du fler recept på glutenfritt bröd. Klicka på bilderna så kommer du direkt till recepten.

 

Fler recept! Alla mina recept hittar du här

 


Följ mig här

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram och missa inte att prenumerera på nyhetsbrevet!

 

0 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More