restfest laga mat på rester

Veckans lista – restfest och högsta önskan

av Cecilia Folkesson

Jag brukar inte köpa massa onödiga saker – men just nu ligger en oöppnad Apple watch framför mig på skrivbordet. Varför? För att jag tror min träning kommer gå bättre med den.

Att kunna sätta upp mål och försöka uppnå dem brukar hjälpa mig. Det blir lite som att ha en PT på armen som säger vad man ska göra. Och aldrig har träningen varit så rolig och givande som när jag faktiskt hade en PT.

I morgon åker den på!

 

Veckans utmaning

Veckans utmaning: Restfest! Hur ofta handlar man inte mat fast man redan har massa mat hemma? Jag brukar köra ett ryck då och då och verkligen rensa ut det som finns, både i kyl, frys och skafferi. För att göra det lite mer utmanande: försök att inte handla något alls under några dagar.

Och med lite fantasi går det ofta få ihop en hel del måltider av det som redan finns hemma. 

Så kan du laga mat med dina rester

 

Veckans nyheter

nyheter vecka 6

Jag har varit dålig på att leta nyheter i mathyllorna på senaste. Men jag har hittar några nya favoriter!

Garant Granola Paleo
En protein- och fiberrik granola med frön, kokos och bär. Ett bra alternativ om man inte har tid eller lust att göra egen.

Weleda Purifying Gel Cleanser, ekologisk
Skonsam och vegansk rengöringsgel med antibakteriellt extrakt från pilträd. Torkar inte ut huden utan bevarar fuktbalansen.
Finns här [annonslänk]

Dig White Chocolate Blueberry Crumble
Mina favoriter är i princip alla bars från Get Raw/Dig. Och denna nyhet var helt fantastik (enligt barnen). Jag kör fortfarande noll socker, så skippar dessa även om de har ett bra naturligt innehåll. Dessa är perfekta att ge barnen som lördagsgodis eller som fika då och då.

 

Veckans önskan

branäs folkesson

För första gången på länge vill alla i familjen samma sak: vi vill ha snö! Men sportlovet kom ju alldeles för snabbt i år. Jag trodde det var vecka 5 nu – fel hade jag. Vi har sportlov redan nästa vecka och vi har absolut inte bokat någon skidresa i år. Nu har vi förvisso en skidbacke i Ulricehamn – men där har snön lyst med sin frånvaro i år…

 

Veckans mest lästa

sellerijuice

Har du testat sellerijuice ännu? Veckans mest lästa handlade om sellerijuicens hälsofördelar.

Här kan du läsa mer om sellerijuice

 

Veckans mest populära på Instagram

instagram cecilia folkesson v5

Veckans mest populära på Instagram: En extremt bra avokado. Och denna totalt oredigerade bild fick betydligt fler likes än mina övriga bilder.

En oredigerad bild, inget recept och med en extremt tråkig bakgrund. Det får mig såklart att fundera… Är det denna typ av bilder man vill se på Instagram?

Här kan du följa mig på Instagram

 


Följ mig!

Här kan du följa mig före fler tips, recept och inspitation:
Instagram
Facebook
Nyhetsbrev

 

0 Kommentar
0

Du kanske även gillar detta

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More