Ekologiska-natpasar
julkalender tävling eguale

– Luckan presenteras i samarbete med Eguale –

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Johanna Ögren. (Mail till vinnaren har skickats.) Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


 

I dagens lucka tävlar du om ett presentkort värt 1000 kronor på smaskiga och schysta godsaker från Eguale.

Eguales supergoda kaffe, te och choklad är inte vilka hållbara produkter som helst. Alla Eguales produkter är nämligen 100% ekologiska och 100% Fairtrade.

Gott för dig – gott för världen. Det kallar vi rättvisa på riktigt.

Kika in på www.eguale.se för att se alla produkter.

 

Så här är du med och tävlar:

Vem vill du bjuda på Eguale kaffe, te och choklad i jul?
Skriv ditt bidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar.

Tävlingen avslutas den 19:e december klockan 24:00 och vinnaren presenteras imorgon i detta inlägg.
Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Vinstvärde: 1 000:-. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

161 kommentarer

 1. Jag skulle vilja bjuda min kaffeälskande kille på en stor kopp kaffe och choklad för att han verkligen är värd det. Mitt mål är även att få honom att dricka lite mer te också och vad vore inte mer perfekt än att börja med Eguales te?

 2. Då jag inte har några syskon
  så är jag otroligt tacksam över vänner, det är speciellt en kär vän som är som en syster för mig, henne skulle jag vilja bjuda på kaffe/te och choklad, hon gör mitt liv gladare och härligare, åh jag känner mig mindre ensam, oj vad vi skulle pimpla kaffe/te och äta massor av choklad och skratta som bara vi gör

 3. Jag skulle gärna bjuda mina kaffeälskande svärföräldrar på gott kaffe och fin choklad som alltid finns där och ställer upp med allt från stort till smått ❤️☕️

  1. Jag skulle bjuda min svärmor för att övertyga henne om att det är sååå mycket godare och bättre med Eguale!

 4. God morgon. Jag vill bjuda min bästa vän, som är mig som en syster, Gunnel på kaffe, te och choklad. Vi älskar FIKA! Gunnel har fått parkinson, 54 år, som hon är värd all tid och allt fika i hela världen.

 5. Jag skulle bjuda min fina morfar på kaffe och choklad. Han tänker på allt och alla så nu tycker jag att det är hans tur att få sätta sig ner och mysfika tillsammans med familjen utan att tänka på nåt.

  1. Jag vill bjuda min bästa kompis som flyttade i höstas, vi kan inte ses och dricka kaffe lika ofta som innan därför får man lyxa till det lite extra när man väl ses.

 6. Jag vill bjuda min mamma på kaffe, te och choklad. Hon ställer alltid upp för mig, mer än vad hon behöver. Jag har varit sjuk som tonåring och min mamma har haft det tufft, nu är hon trött och jag önskar jag kunde ge tillbaka till henne. <3.

 7. Jag skulle vilja bjuda min sambos farmor på kaffe och choklad. Hon ska få en ny kaffekokare i julklapp då hennes har alldeles för många år på nacken, så det hade varit en perfekt extra julklapp till henne! <3

 8. Jag skulle bjuda framförallt mig själv på riktig gott kaffe! Är en riktig kaffeälskare och efter denna hösten är jag verkligen värd en riktigt go’ kopp kaffe! Jag skulle såklart också bjuda min barn och min man på choklad!

 9. En mysig julfika med sambo och barn,
  han får kaffe och barnen chokla’n.
  Theet får i min kopp bada,
  och så blir alla nöjda och glada!

 10. I år skulle jag bjuda min familj på kaffe/te så att vi tillsammans kan njuta av varandras sällskap och närvaro. I denna stressiga samhälle med alla måsten och tiden som aldrig räcker till!

  1. Skulle bjuda in mig själv till min vän Anna som har drömlägenheten man själv drömmer om. Skulle bjuda henne på ekologisk te medan jag själv dricker kaffet och så njuter vi av tystnad och oavbrutna samtal innan jag släpar mig hem till barnen och kaoset igen..

 11. Alltså, deras choklad, mmm . Vill bjuda min familj som försöker leva så bra vi kan för hälsa och miljö men kan bara inte leva utan choklad och då är eguale ett riktigt bra alternativ! Deras te har jag missat men det får det bli ändring på om jag vinner naturligtvis

 12. Vi för en ständig diskussion på min arbetsplats om kvalitet, smak och ursprung på vårt kaffe där. Det hade varit något, att trolla fram riktigt bra, gott och framförallt juste kaffe!

 13. Min mormor är en riktig klippa,
  Ett par koppar kaffe med henne skulle fint sitta,
  Önskar få göra hennes dag,
  Med lyx-kaffe och fin choklad,
  Min käraste mormor skulle bli så glad,
  Över en julklapp från Eguale ❤️

 14. Min man har fyllt 50 år och i mellandagarna ska vi ha kalas för honom med våra familjer. Det hade varit roligt att få bjuda på choklad, kaffe och te från Eguale.

 15. Älskar kaffe och älskar te…doften från nybryggt kaffe, det finns ingen bättre doft…te brukar jag njuta av på kvällen.

 16. Allra helst skulle jag vilka bjuda mina föräldrar men då de bor i Sthlm och jag på västkusten och ingen av oss har möjlighet att åka i år så blir det inte så!
  Istället får det bli bästa grannarna vi bjuder upp på lite fint julfika och då med produkter som är bra för alla i alla led, från ”tillverkning” till konsumtion!

 17. Bjuder gärna min ”faster” Lena fast hon är mer än en faster för mig. Hon gillar rättvisa o rättvistmärkt som jag! Vi pratar mycket om detta o hade kunnat fortsätta över några koppar kaffe med tillhörande chokladbitar i jul!

 18. Jag tar med det till jobbet. Vi hinner sällan sitta ner och det är stor ruljans nu när någon ska vara föräldraledig, någon går i pension, en annan är deltidssjukskriven efter utbrändhet och några – inklusive jag själv – är på god väg åt samma håll. Vinsten vore en god anledning för oss alla att sätta oss och umgås en stund.

 19. Jag vill bjuda min sambo på detta lyxiga kaffe, te och choklad från equale och mina barn skulle få njuta av chokladen .

 20. Jag vill bjuda min kära kollega och vän på riktigt gott kaffe. Vi jobbar på förskola och på rasten kan man behöva sig en kopp ”gokaffe”, på jobbet har de dragit ner på allt och då har vi nu i ca ett år fått dricka något billigt kaffe som smakar skunk.

 21. Jag skulle vilja bjuda många men om jag ska välja en så får det bli min lilla mamma 🙂 både hon och jag är riktiga choklad och kaffeälskare ☺️

 22. Jag skulle vilja bjuda min underbara mamma på en gofika med produkter från eguale, vi båda har haft en tuff höst och vinter så en (eller flera) fika tillsammans hade inte suttit fel till.

 23. Jag skulle vilja bjuda mina barn på gott kaffe så dom får chansen att driva med sin mamma som drack kaffe redan som liten och hade socker i kaffet för hon trodde att det var sockret som gjorde att kaffet svalnade och inte att man rörde i kaffet för att få sockret att smälta. Skam till sägandes så tog det väldigt lång tid innan jag insåg fakta. Nu njuter jag av kaffe UTAN socker.

 24. Vill överraska min sambo med lite godsaker. Vi har varit ifrån varandra hela hösten. Han överraskade mig nyligen med en ny kamin så lite fint kaffe och choklad skulle passa perfekt framför brasan i vinter.

 25. Min man, för julen ger oss äntligen en chans att sitta ner och bara vara en stund. Ska bli så skönt att slippa vardagens måsten ett tag!

 26. Jag skulle packa en (väldigt ) stor fikakorg med Eguale’s ekologiska varor och bjuda på våra folkvalda i kommunen. Be dem tänka ekologiskt när de beslutar om mat till dagis och skolor.

  1. Jag hänger alltid ut choklad utanför dörren under årets högtider, till mina grannar. Väldigt uppskattat, ännu mer uppskattad med choklad från Eguale!

 27. Jag skulle vilja bjuda min syster som kommer ner till oss efter jul det är så sällan vi
  träffas så det hade varit roligt.

 28. Åh, jag bor i Uppsala och flesta av mina närmaste vänner bor i västerå. Vi ses inte så ofta så jag hade ställt till med ett härligt kafferep för dom. Härligt att kunna bjuda på ekologisk fika med kvalitet.

 29. Jag vill bjuda hem min kusin med fru och barnens sysslingar. Barnen saknar varandra (ja vi vuxna med) Det är inte sant att släkten är värst. Inte min i alla fall. Den är BÄST <3

 30. Jag vill bjuda hem min vän Linda som jag träffar alldeles för sällana Hon skulle älska dela detta med mig, riktigt bra Choklad o kaffe!

 31. Min kära gamla farmor som ser något gott i allt hur illa det än är. Vem om inte hon skulle vara värd att bli bjuden på en kopp kafffe som både är god för själen, samvetet och miljön?

 32. Jag har dejtat länge och hoppas nu att jag kanske äntligen har hittat kärleken innan jul.
  Att få bjuda en väldigt mysig man på en kopp Eguales choklad hemma hos mig
  vore väldigt kul.

 33. Min bror och jag har bott på olika håll i Sverige de senaste åren men har kunnat klämma in några möten per år. Nu ska han snart flytta till Glasgow så en avskedsfika med kaffe och choklad hade varit mysigt då vi båda är riktiga kaffesurplare. Hade samlat ihop hela familjen och haft en avskedskopp innan han åker ✨

 34. Jag vill helt klart bjuda mitt härliga tjej-kompis-gäng! Med barn, vardag och jobb hinner vi inte ses så ofta men nu är det äntligen dags ⭐️⭐️⭐️

 35. Helst av allt skulle jag vilja bjuda alla som behöver en kopp värmande i sig!
  Kanske egoistiskt men det skulle göra väldigt gott i mig!
  Många tankar på alla ensamma och utsatta en sådan här tid!
  Där långt ifrån alla upplever julefrid!
  Vi behöver nog alla lyfta blicken lite mer!
  Och bjuda in den där okända som vi kanske ofta ser.
  Att möta någon annan än de vi brukar tror jag gör gott!
  Kanske det sprider sig och ett frö är sått!

 36. Jag skulle vilja bjuda min familj på lite gott. Vi vuxna gillar kaffe,barnen gillar te men vi alla älskar choklad. Att det är fairtrade och eko gör det hela ännu bättre. (Fast vi köper ALLTID faitrade och eko kaffe/te här.)

 37. Jag vill bjuda min mamma som haft en så tuff höst fylld med svår sjukdom, hon älskar både kaffe, te och choklad så det här vore perfekt för oss!

 38. I vår familj är det tyvärr fortfarande lösgodis som vinner när det ska unnas godsaker nu vill jag bjuda dessa på lyxigt, gott och bra godis. Kaffet hemma är sedan länge eko men oftast samma märke så det vore spännande att prova något nytt där med.

 39. Jag skulle vilja bjuda min hjärtevän Mona på Eguales supergoda kaffe, te och choklad.
  Hon är den mest godhjärtade och omtänksamma kompis jag har.
  Trots att hon och hennes familj har drabbats av stor sorg så visar hon omsorg och intresse för sina nära och kära.

 40. Dom värdefullaste i mitt liv är värde den godaste bjudning
  jag kan åstadskomma, och det är mina barn och barnbarn.

  Så om jag vinner kommer godaste fikan att dukas upp.

 41. Sambon gillar kaffe och te, och han älskar choklad, tänk vilken perfekt klapp det skulle va! Jag skulle bjuda min underbara sambo på kaffe/te med en bit choklad när vi har våra spelstunder där vi spelar olika brädspel eller kort.

 42. Jag vill bjuda min mamma och pappa på en god fika stund nu när jag äntligen flyttat hemifrån (för andra gången). Efter att tillfälligt ha bott hemma igen under sommaren mellan två boenden är det otroligt skönt att äntligen kunna återgå till att umgås mer som vänner igen. Det är något knepigt som händer när man flyttar hem igen i 25 års ålder – helt plötsligt förvandlas man till sitt 15åriga jag igen och blir tonårstrotsig.. Tack och lov (för allas skull) har jag nu ett eget hem igen dit jag kan bjuda hem föräldrarna och det känns mysigt att få umgås igen <3

 43. Jag vill bjuda min älskade syster på kaffe och god choklad i jul. Vi ska fira julen tillsammans detta år, då passar det bra att bjuda på detta.

 44. Mina tre syskon och deras familjer, som bor i olika delar av Sverige, vilket gör att det är sällan vi ses allihop. När vi väl gör det, vill vi ha de extra mysigt och äta godsaker av bästa kvalitet!

 45. Min mamma. Hon har drabbats av cancer och ska inom kort börja sin behandling. Då kommer inget smaka gott så hon får passa på att njuta nu och så håller vi tummarna för att allt går bra!

 46. Mig själv och min man! Vi har haft en tuff höst med utredning på BUP med ena dottern, och förtjänar en god och lugn jul. Och så fyller jag ju år idag, så det vore fint att få fira med en vinst! 😀

 47. Det blir inte direkt till jul, men min familj ska hjälpa mig att flytta snart, så på inflyttningsfesten vill jag bjuda på de godsakerna!

 48. Mina barn skulle jag bjuda på mangote och choklad med granatäpple. Grannen jag går promenader med vill nog dricka en kopp kaffe. Så vackra förpackningar på godheterna dessutom.

 49. Jag hade gärna bjudit mina vänner på varsin kopp kaffe. Då vi träffasbsp sällan så hade det varit lyxigt att ses över en kopp bra kaffe

 50. Jag skulle vilja bjuda mina underbara föräldrar. Trots att jag och mina syskon är vuxna med egna barn gör de fortfarande allt för oss. De ställer upp i vått och torrt. Till jul träffas vi alla hemma hos dom och de har alltid ordnat med en riktig pangjul. Massa mat och mys❤️.

 51. Jag vill bjuda min underbara moster som kämpar hårt för att få ihop vardagen. Hon bor tsm me 2 barn o man i GBg där de oxå är fosterhem. Min mosters man är oftast bortrest på jobb så hon sliter o jobbar för att få ihop allt. Hon förtjänar lyx då hon kämpar varje dag. Dessutom ÄLSKAR HON choklad mest av allt❤️❤️❤️

 52. Jag vill bjuda min underbara moster som kämpar hårt för att få ihop vardagen. Hon bor tsm me 2 barn o man i GBg där de oxå är fosterhem. Min mosters man är oftast bortrest på jobb så hon sliter o jobbar för att få ihop allt. Hon förtjänar lyx då hon kämpar varje dag. Dessutom ÄLSKAR HON choklad mest av allt❤️❤️❤️ Hon har dessutom magkatarr o gått in i vägen flera gånger. Hon behöver vila o få unna sig lyx.

 53. Jag vill bjuda min underbara moster som kämpar hårt för att få ihop vardagen. Hon bor tsm me 2 barn o man i GBg där de oxå är fosterhem. Min mosters man är oftast bortrest på jobb så hon sliter o jobbar för att få ihop allt. Hon förtjänar lyx då hon kämpar varje dag. Dessutom ÄLSKAR HON choklad mest av allt❤️❤️❤️ Hon har alltid funnits där för mig oavsett hur tufft hon haft det med utbrändhet osv.

 54. Min kära hustru älskar choklad, till detta passar det bra att bjuda på kaffe eller en kopp te till. Det bjuder jag henne på till eftermiddagsfikat om jag vinner.

 55. Till kaffe är min sambo så dragen
  att han dricker minst 5 koppar om dagen
  men nu har han tagit sista slurken
  så han sitter här och är ganska purken
  Nu hoppas jag Cecilia vill fylla på mitt lager
  för utan kaffe kommer han att sörja sig mager

 56. Vill bjuda mina finaste föräldrar på allt detta och mycket mer!! De är så snälla och låter mig bo hos dem (veckopendlar), skämmer bort mig med lagad mat och frukost varje morgon trots att jag inte bott hemma på tjugo år! Vill gärna skämma bort dem tillbaka med god varm dryck och givit till som tack.

 57. Jag vill bjuda min snälla mamma på kaffe och choklad för att muntra upp så här i mörka vintertider. Te och choklad bjuder jag min syster på då hon inte dricker kaffe.

 58. Min släkt är i år utspridd i jul. Allt ifrån skogarna i Dalarna till förorterna i Santo Domingo, Dom. Rep..
  Här i vår huvudstad är jag ensam kvar. Men jag har mina kära grannar som jag ska besöka. Skulle vara så glad om jag fick bjuda dom på gott julfika! Det är dom värda!

 59. Jag skulle bjuda min bästa vän, mina barns pappa och min man på kaffe och en chokladbit. Både han och jag älskar kaffe och mörk choklad.

 60. Så fin tävling!
  Jag vill bjuda min mamma på julfika. Hennes faster dog i början av december, och innan dess satt hon vak varje dag. Det är mycket som ska fixas med allting, dessutom är det ju jul. Så mamma behöver varva ner med smarriga chokladkakor, smakrikt kaffe och bara koppla av. Både hon och jag tycker det är väldigt viktigt att välja produkter som tar hand om miljön och människor. Att få fika på Eguales produkter skulle betyda oerhört mycket! Ha en fin dag.

 61. Under julen brukar jag bjuda kvinnan som sitter utanför vår butik och tigger på kaffe och bulle. Hon är alltid så trevlig mot alla, oavsett om man ger eller inte och julen handlar ändå om att visa omtanke. Så jag skulle välja att bjuda henne på detta.

 62. Om jag hade turen och vann, skulle jag bjuda min man ! Vi äro båda riktiga ” chokladgrisar”, som gärna på nyttig choklad spisar ! Välgörande, miljövänliga produkter, med goda smaker och behagliga “lukter “

 63. Om jag vann så skulle jag bjuda in våra nyinflyttade grannar på kaffe/te och choklad! Alltid kul att lära känna nya människor!

 64. Jag fyller år ett par dagar efter jul, och bjuder då alltid in alla som vill på öppet hus, om jag vann skulle jag duka upp med detta ekologiska kaffe och god choklad!

 65. Jag vill bjuda min granne Barbro på detta. Hon är änka utan barn och jag är säker på att hon skulle bli jätteglad.

 66. Så här lagom till jul skulle det vara mycket kul, att maken på Eguales supergoda kaffe bjuda och till döttrarna det ekologiska teet sjuda. Om vi till detta åt en bit Fairtrade choklad, skulle jag bli mycket glad!

 67. Jag vill bjuda mina vänner på god fika med kaffe och choklad och prata om miljö- och klimatfrågor, hur varje enskild person kan göra skillnad …

 68. Min härliga farmor som också är min bästa vän. Det är så mysigt att fika tillsammans med henne, äta något hembakat och höra henne berätta om förr. Och om min pappa när han var liten.

 69. Min bästa kompis & *person* Kim som kan ha firat födelsedag igår men jag glömde gratta… & ännu värre är att det var pga att jag är utomlands & njuter av sol & ingen mobiltäckning/wi-fi; alltså ej ok ursäkt att komma dragandes med då det ju låter helt hemskt självupptaget (men det är ju så himla svårt att minnas allt världsligt när man bara för en dryg vecka tack vare sol, utvandrade familjemedlemmar & lite sovmorgon mår så himla bra med sig själv. Således så kommer det behövas uppvaktas i efterskott & vad vore bättre än varm dryck & den godaste lenaste chokladen – dels för visa min uppskattning & dels för att värma mig då jag lär behöva dubbla ullunderställ väl hemma .

 70. Min dotter. Vi älskar att fika och det finns inget finare än att få en avkopplad stund med gott kaffe och choklad, än med sina barn. Då pratar vi inte om bekymmer utan bara njuter och pratar om roliga saker. God jul till er!

 71. Då skulle jag bjuda min fina kollega som jag har roligt med prick varje dag och som utmanar mig och lär mig nya saker hela tiden. Hon är guld värd! ( och choklad :D)

 72. Kaffe och chokla’,
  det är sånt som gör mig gla’!
  Eguale – Helt fantastiskt god,
  hållbar och snäll mot vår jord.
  Gott för dig och gott för världen,
  dina godsaker på livsfärden.
  De vill jag alla i min närhet få bjuda på,
  så att vårt ekosystem bättre får må.

 73. Det får bli ett ta-med-kit till julafton. Svärmor har sagt att inget behövs tas med, hon ordnar allt. Men gott kaffe och god choklad är väl alltid populärt!

 74. Min syster och jag, skulle kunna dricka kaffe var dag
  En liten bit Egualechoklad till kaffet gör en riktigt glad
  Med detta rim kommer lådan till mig simsalabim

 75. Skulle bjuda min pappa, vi brukade fika minst en gång i veckan innan men han flyttade precis till Spanien och när han kommer och hälsar på så hade detta varit perfekt.

 76. Vill bjuda min mamma och bästa moster. Tycker att vi förtjänar att njuta lite alla tre och så är det ju en anledning så bra som någon att få ses. <3

 77. Jag skulle vilja bjuda min kompis som begraver sin man imorgon. Han var alldeles för ung för att ryckas bort och hon behöver all kärlek och omtanke hon kan få

 78. Skulle vilja bjuda över dig, Cecilia Folkesson, som lottar ut så många fina gåvor och för en fantastiskt inspirerande blogg!

 79. Jag skulle bjuda hela vårt Sällskap på julafton. Älskar eran choklad med granatäpple så den skulle jag gärna få fler att fastna för

  1. Min sambo! Imorgon går min kille och far till våran lilla dotter på nästan 3veckors ledighet. Vi ska äta långa frukostar, dricka gott kaffe och prata. Åh va härligt och lyxigt! Känner mig lyckosam och oerhört tacksam.

   God Jul!

 80. Mina föräldrar, inte för att vara snäll.. utan enbart för att visa att de visst är skillnad på kaffe och Kaffe, och choklad och Choklad. Hade varit underbart att få visa dom att ja har rätt 😉 bonusen hade ju varit och de börja köpa bättre kaffe

 81. Vilken fin present att få och kunna ge vidare till andra. Vänliga och omtänksamma godsaker. Jag skulle vilja bjuda mina nära och kära på en varm kopp dryck med en fin choklad till och en stund av att bara vara.

 82. Vilken tur jag har!!
  Har detta året lärt mig att dricka kaffe och skulle vara så roligt att få bjuda mina barndomskompisar som kommer hem över julen (vi alla bor på olika ställen), och bjuda dem på både bra och gott kaffe!
  De hade blivit så stolta över mig 😉 och en liten bit choklad till hade varit som puder snö på granarna, helt underbart 😀

 83. Jag skulle vilja bjuda min granne på det. Hon har precis virkat en lappfilt till min nyfödda trots att vi inte känner varandra så väl. Hon älskar choklad har hon nämnt när vi småpratat på gatan.

 84. Jag vill bjuda våra nya grannar. Vi har precis byggt hus och nu när vi har flyttat in har det blivit dags att lära känna alla nya grannar som också är nyinflyttade i sina nya hus. Då skulle det passa perfekt med extra fina ekologiska fairtrade produkter till fikat, så att man gör ett gott första intryck.

 85. Jag skulle samla ihop mitt kompisgäng och bjuda dem på en riktig mysig vinterfika med kaffe och nyttigt fikabröd

 86. Åh, vilken härlig vinst! Hade varit underbart att få bjuda hela familjen både stora som små. Vi skulle alla älska denna fantastiska vinst.

  Kram Sanna

 87. Jag ser fram emot besök av dem jag håller kär. Barnen kommer med sina kompisar som vi ser som bonusbarn. En av våra kompisar får hem sin fru och hennes son från Peru så dem vill vi också ha här. Alla våra vänner är alltid välkomna så det går åt en hel del kaffe, choklad och kakor då vattenkokaren kickas igång inför varje nytt besök.

 88. Jag vill bjuda min vän (sambons ex/dotterns mamma) som har fått ett återfall av utmattning. Då jag nyss har varit där, och fortfarande är deltidssjukskriven för det så vet jag exakt hur det känns. Jag vill stötta henne, peppa henne och bjuda på en mysig fikastund!

 89. Denna fantastiska vinst vill jag gärna utdela, till min underbara fru vid namn Mikaela ❤️ Efter hennes nyligen genomlidna struma-operation, förtjänar hon välbehövlig uppmuntran samt en glädje-injektion ✨ Att kunna få avnjuta smakfulla produkter från Eguale hade ju med ens, utgjort BÄSTA betingelser för en riktigt snabb konvalescens!

 90. Jag skulle vilja bjuda min älskade storasyster på Eguales fina produkter, på gott kaffe och
  riktigt smarrig och god choklad! Vi älskar båda två kaffe och choklad, så det blir en trevlig stund,
  dessutom att få prata en massa barndomsminnen.

  Tyvärr så bor all min släkt i andra ändan av landet, så det blir tyvärr väldigt sällan som vi kan träffas,
  vilket är så sorgligt. Men nu kommer min storasyster hit upp, så det blir fantastiskt att få fira jul med henne, det är nog 20 år sedan sist.

  Skulle vara jätteroligt att få vinna dagens vinst och få smaka av allt det goda under alla härliga
  helger som nu väntar oss, jag älskar allt som är gott – det förgyller livet och är det bästa som finns!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*