Ekologiska-natpasar
julkalender tävling Norrsken jacka

– Luckan presenteras i samarbete med Norrsken –

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Malin R. (Mail till vinnaren har skickats.) Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


 

I dagens lucka tävlar du om en valfri jacka från Norrsken.

Norrsken är skapat av kvinnor för kvinnor. De vill ge tillbaka till de starka kvinnor som likt Norrsken sprider en energi och styrka kring sig. Den optimala jackan som värmer i vardagens alla lägen – på stan, jobbet, lekplatsen eller på festen.

Jackan för alla dagar!

 

Julrabatt!
Ange koden julklapp och få 50% rabatt på alla jackor från Norrsken!(Gäller t.o.m. 2019-12-25)

 

Så här är du med och tävlar:

Vilken av Norrskens jackor vill du helst vinna?
Hitta din favorit här och skriv ditt bidrag i kommentarerna nedan!

Tävlingen avslutas den 18:e december klockan 24:00 och vinnaren presenteras imorgon i detta inlägg.
Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Vinstvärde: ca 3 400:-. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

290 kommentarer

 1. Jag gillar hemse black. Skulle bli superglad om jag skulle vinna denna då jag har en lite tunnare jacka som måste bytas ut. Men måste även komplettera så denna jacka är mer än perfekt då det passar som mellanlager under slalom åkningen med. Så en jacka utan luva är perfekt

  1. Åh Granby Black va riktigt fin! Tänk att vinna denna jacka, det hade varit perfekt då min ena vinterjacka har blivit alldeles för stor nu pga viktnedgång och den andra jackans dragkedja pajade häromdagen…

  2. Som jag har letat efter en snygg och varm vinterjacka! Precis en sådan längre modell som Lomma Olive night eller Marine hade varit helt fantastiskt att få bära. Så snygg och ser otroligt skön och varm ut!

 2. Boda Black såg varm och tidlös ut! Det var evigheter sen jag hade råd med en ny vinterjacka och mina gamla börjar se rätt slitna ut… :/

  1. För starka kvinnor läser jag! I min långvariga kamp mot cancerskiten har jag rest mig upp om och om igen. Hoppas att jag sprider den styrkan och inspirerar andra! Nu är jag inte ute efter någon sympati, utan vill lyfta hur svåra situationer gör oss starka!
   PS. Berga-jackan är superfin.

 3. God morgon. fastnade för Lomma Olive Stl 48. Även andra färger funkar bra. Jag har lipödem och är i klimakteriet, har gått upp i vikt och många av mina kläder har blivit för små. Den här jackan har det jag letar efter, snygg, går ner över rumpan, varm, generös och med ansvar för miljön och det viktigaste av allt – dunet är från döda ankor. Inga ankor tvingas plågas genom att bli pockade levande!

  1. Jag tyckte verkligen om Kalix Olive night. Min garderob består endast av svarta jackor så denna skulle vara så snygg! Älskar färgen och att den är kort!

   Tack för en bra tävling!

  2. Godmorgon. Jag skulle önska
   och hålla tummarna för att vinna en birka black, är just nu mammaledig och har ändrat om mitt liv radikalt. Ändrad kost och många långa promenader. Har därför gått ner en del i vikt. Tyvärr är ekonomin som den är när man är mammaledig så därför får jag nöja mig med den gamla alltför stora jackan. Hoppas hoppas hoppas.

 4. Hej. Jag gillar Berga Green Shimmer – vilken snygg färg och snygg jacka. Den vill jag vinna i stl 38 tack. Jag jobbar med djur och behöver tvätta mina kläder ofta, så behöver ett tillskott med ny jacka. Jag har lite svårt med termostaten och fryser lätt, den här ser härligt varm ut att gosa in sig i.

 5. Jag skulle vilja vinna en Kalix black. Jag saknar en snygg och varm kortare jacka och den skulle vara alldeles utmärkt nu när det faktiskt börjar bli kallare igen.

 6. Åh skulle verkligen vilja vinna Hyssna jacket i black! Med tanke på det gråa regniga vädret så är jag verkligen i behov av en jacka som är varm, vindtät och regntät så jag slipper frysa påväg till tåget varje dag

 7. Å vilka fina jackor! Jag skulle vilja vinna Berga black – så fin och precis vad jag önskar mig. Min jacka jag har nu har dragkedjan gått sönder på så det vore skönt med en man kan knäppa när det är kallt.

 8. Så fina jackor! Jag skulle vilja vinna Berga black – så fin och precis vad jag önskar mig. Min jacka jag har nu har dragkedjan gått sönder på så det vore skönt med en man kan knäppa när det är kallt.

 9. Ett alldeles nytt märke för mej som jag gillade mycket. Favoriten bland alla snygga jackor var Birka Black. En snygg och funktionell jacka är ju aldrig fel!

 10. Falun olive night
  Väldigt snygg jacka som är lite längre, skönt när den går ner över rumpan när man är ute mycket!

 11. Jag vill ha Lomma svart. Den ser fantastiskt varm och härlig ut. Passar perfekt här i den norrländska vintern när man ska ut tidigt för att lämna barn och åka till jobbet.

 12. Jultiden är till för att mysa, varför slösa bort den på att frysa? I en marinblå Kalix kommer jag vara riktigt vacker, dessutom står den emot barnen snöbollsattacker!

 13. Jag skulle bli överlycklig om jag fick turen att vinna en Nora Black! Tidlös, stilren och snygg!
  God Jul från mig till dig!

 14. Jag försöker cykla till och från jobbet i ur och skur och om jag kunde göra det i en Nybro Marine skulle mina 6,2 km gå lättare de dagar regnet piskar i sidled

 15. Granby shiraz red ser både varm och uppiggande ut med sin glada färg. I Borås kan man behöva lite färg, no more words needed.

 16. I jackan från Norr kommer jag inte att frysa,
  och då förhoppningsvis klara mig från att hosta och nysa.
  Jackan kommer få mig att känna mig väldigt vacker
  och skydda mig från många väderattacker.
  Norrsken håller mig inte bara varm,
  Den kommer även att klä mig med sin charm.
  Att promenera till jobbet i Sälens skrud
  Kommer få varenda kotte att fråga sig ”vem är denna brud?”
  Till vardag, till fest
  I norrskens jacka är jag aldrig uråldrig
  Men den kommer passa allra bäst
  När jag och systersönerna har snöbollskrig.

  Sälen black är min favorit!

 17. Jag tycker att de har så fina jackor & det hade varit en perfekt julklapp i förskott till mig själv (eller en perfekt julklapp om någon i min närhet läser)! Jag hade valt en Kalix Black – en perfekt jacka för olika tillfällen!

 18. Godmorgon! Min favorit är Sälen olive night. Älskar längre jackor som går ner över rumpan. Denna jacka ser varm och gosig ut och håller förhoppningsvis en frusen som mig varm

 19. Hej
  En skara moss jacka i storlek 42 skulle jag vilja önska, om jag är den lyckliga vinnare. Längtar så mycket till våren, då vintern inte är min bästa vän pga min kroniska muskelvärk, som tyvärr hindrar mig för att leva mitt liv fullt ut. Många av dina recept Cecilia har jag använt, då det gör att min kropp mår så mycket bättre.
  Tack

  1. Vore toppen att få vinna
   Skulle då överraska min kvinna
   En vit Mora Oyster väljer jag då
   Ja om jag nu glatt besked få
   Det är något hon Kommer jubla för
   Så hoppas nu att jag från dig hör

 20. Ett helt nytt märke för mig. Jag gillar verkligen att de har ett så stort miljötänk vad gällar alla produkter.
  GRANBY blev snabbt en favorit bland jackorna. .

 21. Härlig Och generös tävling Cecilia.

  Jag fyller 40 idag och tänkte ha fokus på mig men så såg jag dessa fina jackor och förflyttade därför mitt fokus till min ex-sambo som är en stark kvinna som skulle bära upp dessa jackor med stil

  Birka oyster är ju magisk den skulle sitta som ett (en?) smäck ♥️

 22. Med en jacka från Norrsken
  Skulle jag bli varm om armar och ben.
  Finns många modeller att välja på
  Men Granby black blev min favoritändå

 23. Jag som är ute mest hela tiden med mina barn på 3, 5 och 7 hade känt mig så både varm och fin i Lomma Black! Oj vad jag håller tummarna mer än nånsin på denna vinst!!

 24. Men vilka fina jackor! Jag är obekant med detta varumärke sen innan så vore fantastiskt att få äran att vinna en jacka från Norrsken. Alla ser underbara ut men Lomma Shiraz red blev min favorit!

 25. Godmorgon! En varm jacka hade varit toppen så att jag slipper frysa om kroppen. Behöver en jacka att kunna växa i eftersom min mage kommer att fortsätta växa… Hade varit guld att kunna knäppa jackan så att vi båda inte fryser. Lomma Marine ser varm och skön ut! Kram Emma

  1. Denna vinst skulle jag vilja vinna för kvinnan som är min mamma, hon förtjänar verkligen en snygg och varm jacka, hon spridet sån omtanke och är så mån om andra så skulle vara härligt att få ge nåt fint till henne.
   Nu vet jag inte vilken jacka hon skulle gilla mest, men jag tycker “Falun black” är riktigt snygg.

 26. Trodde att det skulle vara svårt att välja, men Berga Green Shimmer föll jag pladask för! Slutade leta fler alternativ när jag sett den. Jättesnygg och perfekt för hundpromenader i ruskväder.

 27. Åh fanns så många fina modeller! Men Mora eller Sälen, i olive night eller svart skulle ju vara drömmen när man tar sig till jobbet i snöplask och isregn. Den lite längre modellen önskar jag ofta när jag cyklar på morgonen för att värma båda rumpa och ben! 😀

 28. Blev förälskad i BIRKA BLACK!
  Har ett hål i min jackficka so jag försökt laga en miljon gånger men efter två dagar är det hål igen. Min stora nyckelknippa tenderar att borra sig igenom hålet och glid ner till fållen och vandra hela vägen bak så att det ser ut som at jag har en stor klump som vilar vid rumpan; INTE CHARMIGT!!!
  Hade verkligen behövt en uppdatera jacka(haft denna 15 år)
  Hopps på tur kram

 29. Birka black skulle jag verkligen vilja vinna, jag behöver en bra jacka som håller mig varm men som ändå är snygg och stilren

 30. Som fotbollsmamma skulle denna vara underbar, så många försäsonger jag står och har stått vid fotbollsplan och huttrar och tänker att jag ska köpa en riktigt härlig varm jacka! Kan inte vara utan alla matcher…. vem vet, plötsligt händer det att jag står där varm och go i en Lomma black!

 31. Lomma Olive night stl 40 skulle värma mig i alla kalla ishallar i vinter❄️. Ofta unnar man sig inte själv utan allt går till barnen så denna skulle vara underbar att vinna

 32. Wow! Kalix Black är ju lite av en dröm till jacka. Klassisk, lite kaxig och som en enda stor kram man kan gå runt med hela dagen. Oförskämt bra!

  1. Sälen black skulle värma bra under alla timmar utelek. Jag skulle slippa frysa rumpan av mig när jag vägrar termobrallorna…

 33. Falun black är underbart fin! Den ser värmande och rörlighetsvänlig ut. Passar både på stan och vid lek med barnen. Men även gammal som ung! Skulle vara en fin gåva till min mamma som nu är sjukskriven och inte har så stora möjligheter att prioritera kvalité.

  Tack för en blogg som har funnits med mig dagligen i många år!

 34. Åå vilket toppenpris för en föräldraledig mamma. Misstänker att det blir många timmar ute gående med vagnen med en bebis i vinter. En varm och go jacka skulle vara en dröm. Jag skulle välja Birka Olive night. Såå snygg. Älskar din julkalender!

 35. Jag ÄLSKAR Norrskens jackor….. har 2 st tunnare modeller. Är en ambassadör för dessa underbara jackor. Rekommenderar jackorna till alla nära och kära. Med en Mora black stl 42 så har jag Norrskensjackan till alla årstider.

 36. Nätta Borås White skulle passa bra till våren! Det är så fint med vita jackor och det kan man ha nu när barnen är stora!

 37. Lomma olive night är min favorit. Har haft samma vinterjacka i 6år och har under en längre tid suktat efter en ny, men då jag är student och har två småbarn så prioriterar jag sällan mig själv. Därför skulle jag bli så otroligt glad om jag skulle ha turen att vinna denna fina jacka

 38. Grandby Shiraz red helt fantastisk fin jacka i färg och design. Den skulle jag väldigt gärna vilja ha nu när vinter, frost och kyla kommit för att hålla men varm och go. Älskar att vara ute i naturen med hunden oavsett väder och vind. Håller mina tummar och tår för att vinna den här fina jackan✊

 39. Falun oyster i färgen beige hade ju varit rena drömmen mitt nyårslöfte för 2020 är att börja bära mer ljusa färger och denna jackan hade då varit ett steg i rätt riktning!

 40. En ordentlig jacka som BERGA BLACK med sin vattentålighet på 10.000mm vattenpelare och ekologiska impregnerat yttermaterial med Bionic Finish hade passat perfekt i Göteborgsvädret!

  Cyklar i ur och skur och har bytt till vinterdäck, men har ingen tjockare jacka som passar i regn. Cyklar i en billig ”ull”-kappa som mest består av nåt plastmaterial. Inte optimalt när det regnat konstant i två veckor. Får variera med en annan jacka eftersom den inte hinner torka mellan varven haha!

 41. Jag skulle bli varm om hjärtat om jag skulle vinna en Birka oyster så jag kan lysa upp i mörkret.. // Michella

 42. Mora oyster får gärna hamna på min frusna kropp, går ner över rumpan och säger mot kylan stopp, den ljusa färgen lyser det grådaskiga vädret upp, håller tummarna hårt och det sista som överger en är hopp.

 43. Birka Black st 40. Så snygg! Skulle bli fin i den. Med stolthet skulle jag ha den kalla vinterdagar om och om igen.
  Klassisk modell, ursnygg 🙂 Birgitta

 44. Lomma olive night är en jacka helt i min stil. Varm, gosig och snygg. Perfekt för långpromenaden med en vän och i pulkabacken med barnen. Är så svag för för gröna halvlånga jackor och denna skulle användas med kärlek varje vinterdag.

 45. Jag skulle älska jackan Granby i svart, supersnygg och traditionell som fungerar år efter år ☺️ Är föräldraledig och kan inte unna mig någon ny jacka i år så det skulle vara perfekt att vinna en inför vintern!!

 46. Jag gillar BIRKA OYSTER den såg varm och skön ut och jag har alltid viljat haft en just sådan en vitt. vore prefekt när jag går till jobbet ( det går ingen buss och jag har inte bil) då jag blir kall och fryser och det är ganska öppet och blåser mycket. hoppas på turen att ni kan hjälpa tomten i år.

 47. Åh en Lomma Black önskar jag vinna,med motiveringen att jag har svårt att betala själv då jag är ensamstående större delen,jag jobbar 23-26/12 och barnet firar julen med sin pappa.Önskar klä mig snyggt i pulkabacken och med vänner,handlar mycket second hand,men jackor är svårt att tumma på kvalitet,en liten present till mig då jag lyckats gå ner över 105 kilo på fem år utan att köpa nytt!

 48. Min jacka måst ha krympt nåt oerhört i tvätten … Kan inte knäppa den längre, så jag fryser en del, om man säger så. Älskar den nätta, vardagseleganta modellen hos Berga, typiskt en sån där jacka som alltid passar. (A-linjeformad och generös över stussen – men det är ju MIG de beskriver!!)

  Skulle våga dissa svart för en gångs skull och välja green shimmer.

 49. Lomma marin verkar underbar i både färg och modell och gör nog att jag slipper frysa på vinterns permobil hundpromenader.

 50. En sälen marin skulle passa min mamma perfekt! En som alltid ställer upp, hämtar mina barn, tröstar mig när allt känns hopplöst och kommer med matvaror när jag är sjuk o vardagen måste fortsätta. En wonderwoman och en förebild, hoppas jag kan vara samma stöd åt mina barn även i vuxen ålder

 51. Med åren har jag blivit allt mer bekväm i min stil. Bekväm i dubbel bemärkelse. Det ska vara mjukt och skönt, inte sitta åt eller hindra mig i vardagen. Vardagsplagg och detaljer får mer eller mindre fungera från morgon till kväll, till vardag såväl som till festligare tillfällen. Jag vill ha en liten men praktisk garderob – med plagg som jag känner mig just bekväm i. Jag rensar och rensar igen och inser att jag har samlat på mig på tok för mycket genom åren. Det jag saknar i min lilla garderob är en varm vinterjacka som fungerar till alla tillfällen, Sälen black skulle göra garderoben komplett.

 52. Den hade passat på min kropp och över min häck.
  Jag i min nuvarande ser nämligen ut som en stor julesäck.
  Den är stilren och väldigt mysig.
  Med den tjocka jackan man blir inte nysig.
  Med 8000 i vattenpelare och funktionaliteten som är hög.
  Skulle jag även i regn och rusk känna att jag flög.
  Går att använda till både vardags och fest
  Det var Norrsken granby black jag gillade allra mest.
  Detta hade varit en så otroligt fin julgåva
  Jag håller tummarna och hoppas att jag den får inhåva.

 53. Så härlig och så svart
  Som i den vackraste julenatt
  I min berga black tar jag en sväng
  Nynnar på min favoritrefräng
  Ser en och annan stjärna falla
  I den finaste jackan av dem alla.

 54. Tänk att få möta våren i en jacka från Norrsken.
  När temperaturen stiger och vinden är len.
  I Skara sandshell kommer jag få ny energi.
  Och sprida den vidare till andra jag går förbi.

 55. Åh såg på min dotter som är 13 år och swish så har hon växt om sin mamma med sina 175 cm och vinterjackan var helt plötsligt bara liiite för kort på alla håll, Kalix marin eller olive skulle jag önska vinna till min Saga.

 56. LOMMA SHIRAZ RED skulle passa bra när man är ute o går i ur o skur.
  därför hoppas jag på tur!!
  stl 44 röd

 57. Grimsta shiraz red nu hoppas jag på tur

  att i denna fina jackakunna ha i ur och skur

  lite fär i det grå

  när jag skall på mina rundor med hunden gå

 58. Vem vill inte ha lite mer Norrsken i sitt liv? Älskar Norrskens jackan Bergs black som förutom att den är supersnygg dessutom är generös över stussen samt vattentät Vad mer behövs i detta mysiga vinterväder

 59. Birka oyster storlek 40 skulle jag mer än gärna vilja vinna
  Har ingen snygg vinterjacka så denna skulle man bli riktigt glad för … Tack för en väldans bra och härlig insta!!! Go jul /Lina

 60. God morgon ❤️ En Ruda oyster hade suttit fint till alla aktiviteter som jag gör varje dag. Lite färg om dagarna är så snyggt och skadar väl ingen!

 61. Sälen-olive-night
  Är den perfekta jackan, hoppas jag?! När minusgrader råder och jag då aldrig vill stå i lekparken på nåder.
  Ta på jacka kan ju hjälpa
  Denna arma mamma i sin glänta.

 62. Jag önskar vinna Falun Black. Jag och min lillkille är ute i alla väder och då behövs det varma bra kläder. Denna jackan ser väldigt varm ut och är även så snygg! Den hade passat bra I alla vinterlekar!

 63. “Birka black” skulle jag vilja ha i min jack-garderob! Ser riktigt skön ut inför kalla vinterdagar uppe i fjällen.

 64. Åh, Norrsken har ju såå snygga jackor! Jag är en riktig fryslort, men har heller aldrig haft råd att prioritera mej själv. Barnet har alltid bra, varma, torra och hela kläder och skor – året runt. Medans jag själv just nu huttrar runt i gamla riktigt trasiga skor som jag fyndade på Erikshjälpen för 4 år sedan och en icke-varm jacka som jag inhandlade på Myrorna förra vintern. Så för mej före det en dröm att få äga en riktigt varm jacka. Sedan är det ju förstås ett plus att de är så otroligt snygga också Det är ju svårt att välja bland alla fantastiska alternativ, men jag fastnade mest för Lomma olive night Håller tummarna stenhårt nu

 65. Hej! tack för fin tävling! Jackan jag föll mest för är Nora oyster beige -vit jag är ganska smal och den skulle passa mig bra den är väldigt mycket jag! kan ha lager på lager under den är feminin och ska bäras av någon som uppskattar Norrskens kläder jag har inte hört talas om dessa innan men nu har jag det!Tack för det! Känns som jag skulle passa den modellen iaf!

 66. Birka black är värmande, trendig och riktigt snygg! I regnigt och ruskigt vinterväder kommer jag att känna mig trygg! Extra plus att jag kan bära den i många år då både kvalitet och design består!

 67. Min ”mellanjacka” för övergångar från iskalla vintrar till vår och för regnruskiga höstar har precis gått sönder så den inte längre går att laga. Berga Green Shimmer skulle vara en perfekt ersättare. Tålig mot väder och vind och dessutom har den jättemånga bra fickor där jag kan förvara insulinpump, blodsockermätare, festis och druvsocker som måste hänga med mig och skyddas var jag än går. Det vore toppen att kunna promenera och känna friheten utan att släpa en väska överallt.

 68. Fastnade för Berga Black skulle passa mig att gosa in i under mina långa promenader i ur och skur. En klassisk och tidlös modell som även funkar att ta på Då jag önskar vara vardags snygg håller tummarna nu

 69. Birka Black är så fin! Den hade jag valt. Gillar längden och att pälsen på huvan är avtagbar. Jag behöver en varm jacka och den här verkar toppen – den skulle få hänga med mig i många år.

 70. En Birka Marine. Är lång (179cm) så önskar en lång så jag slipper frysa om rumpan 🙂 och har snygg-garanti. Då kan jag vara ute och mysa med barnen i snön (bor i Dalarna så blir garanterat kallt). Håller tummarna, och tack för en fin blogg.
  +Gillar verkligen att de har ett otroligt fint kvalité och hållbarhetstänk, så man känner att man bidrar till en hållbar värld!

 71. En Berga Black jacka till en frusen mor,
  det skulle betyda mer än du tror.
  Varm, mysig och skön,
  slut på huttrande och stön.
  Skulle njuta av vintern ute i jul,
  leka i snön med barnen så kul.
  Gladast det blir jag vill jag lova,
  om jag vann Norrskens värmande gåva!

 72. Falun black tror jag att jag gillar bäst efter mycket funderande, alla var ju så fina! Jag tror att jag kan vara Sveriges absolut mest frusna person. Förra veckan hade vi ”hela” fem minusgrader där jag bor, vad hände då? Jo, jag svimmade(?!) av kylan efter att ha stått stilla lite för länge utomhus. Vore skönt att slippa göra det igen, och med tanke på att vintern bara börjat så skulle jag ha väldigt stor nytta av en sån här varm, go och som en bonus även FIN jacka!

 73. Birka olive night är min favorit! Den hade varit toppen på lekplatsen, på stan, på väg mot skolan.. Ja, den hade alltid värmt mig och bidragit till min outfit då den är väldigt fin 🙂

 74. Falun Oyster. Snygg design, ser så fantastiskt skön ut, perfekt längd om man frågar mig då jag alltid fryser om baken och låren. Fräsch färg med, känns trevligt med en ljus jacka för omväxlings skull då jag bara har mörka jackor annars. Hoppas att jag har turen med mig denna gång, denna jacka skulle verkligen uppskattas.

 75. Om jag vinner skulle jag välja Kalix eller Ruda, troligen i färgen Olive. Tänk vilken bra 30-årspresent det hade varit

 76. Sälen Marine vill jag ge till min mamma, som fyller 70 i början av nästa år. Hon kämpar med fibromyalgi och väldigt högt blodtryck, och har varit jätteduktig med att lägga om kosten (tack för all inspiration och härliga recept Cecilia!) och nu vill hon börja promenera. Då behöver hon en jacka som är både varm och snygg, Sälen skulle hon gilla, med sin lite längre och bylsigare modell, och marin har alltid varit hennes favoritfärg.

 77. Wow så många fina jackor! Men jag skulle vilja vinna en Kalix black. Vet inte om det krävdes nån motivering, men det hade varit så roligt o få nått nytt till mig själv. Min familj går före mig i alla lägen. Känns som en klen motivering men med småbarn så finns det inte mycket över till att lägga på sig själv. Vilket som egentligen är självförvållat 🙂 God jul!

 78. Vilka snygga jackor! En Birka Black skulle jag vilja klä mig i för att både vara snygg och varm på mina dagliga barnvagnspromenader med min två månader gamla dotter. Och för att förhoppningsvis få skåda norrsken i här i de Jämtländska fjällen 🙂

 79. Mora Oyster är min favorit! Snygg och stilren! Jag har ofta kjol på mig… hade blivit snyggt (och varmt) med en längre rak jacka till kjol!

 80. Vilka underbara jackor och härlig tävling! Jag som alltid är en frusen själ och fryser från september till maj hade verkligen varit behov av en varm, funktionell och samtidigt snygg jacka. Efter mycket velande (då alla är så fina) så fastnade jag för Falun oyster. Vilken magisk färg och ser ut att vara både varm och skön. Kram och god jul

 81. Mora black skulle jag vilja vinna, just för att hålla mig varm nu när vintern är här. Jag nyss börjat jobba på förskola och vi är ute många timmar per dag, vilket blir otroligt kallt. Funderat länge på vad för jacka jag kan köpa, men insett att en varm, bra och tjock jacka är otroligt dyrt och svårt för mig som endast timvikarie att lägga pengar på! Så detta hade verkligen passat perfekt!

  1. En Mora black skulle vara som en dröm att få svepa in sig i under kalla och vintriga dagar. Den skulle funka på hundpromenader och över finklänningen. Älskar funktionella plagg

 82. En vinst skulle glädja mig enormt och även min frusna bak. Jag skulle önska att få bära Mora, stolt över det fina varumärket och många vintrar framöver ❄

 83. Oj så många fina varma jackor! Min garderob består mestadels av mormors och mammas gamla rockar, så en en ny hade ju varit fint! Svårt val men tror jag gillar sälen Marine.

 84. Hejdär, jag skulle väldigt gärna vilja vinna Ruda Black i deras minsta storlek, 36. För med denna jacka i min garderob så är min “jack-kollektion” närmast komplett. Ty jag saknar en snygg tidlös vinterjacka för lite varmare vinterdagar under höst och vår. Och denna jacka föll jag pladask för. =)
  Tack för superfina priser i denna julkalender, och God Jul! Mvh/ Decibel

 85. Jag skulle valt Kalix olive night! Älskar både färgen och att den är lite kortare i modellen. Hade varit en perfekt ny vinterjacka.

 86. Wow, vilken drömvinst! Hade varit fantastiskt att få överraska min fina mamma med en ny jacka i julklapp. Hon står just nu utan då hennes tidigare har gått sönder. Det blir mycket pusslande med att ta tjocktröja på tjocktröja för att slippa frysa.

  Så en “Birka marine” hade passat henne så bra. Hon skulle älska den och jag skulle bli så lycklig som fick överraska henne med en.

  Kram Sanna

 87. Vilken möjlighet!! Har drömt om Sälen marine Sen jag såg den första gången! Vill verkligen ha en lång, snygg marinblå jacka Håller tummarna för att turen är med mig

 88. Granby black såg jätte varm och fin ut , det var dessutom möjligt att avlägsna pälsen på insidan för variation för höst o vinterväder, vilket är perfekt för mig som pinsamt nog har använt samma vinterjacka i snart 12 år nu, fick den när jag var elva och då jag tycker om denna jacka som jag fick av min mammas väninna som haft den till sin dotter så börjar jackan bli lite blek i färgen efter två generationers användande. Jag är ganska försiktig med det jag köper och att ha en sån här jacka som funkar för såväl höst o vinter vore fantastiskt.

 89. Min önskedröm skulle bli sann, om jag Granby black vann!
  Att vinna denna jacka vore en dröm, alldeles underbar in i minsta söm.
  För att slippa bli kall om rygg, mage och arm, behöver jag jackan för att hålla mig varm.
  Då kan jag med stil genom vinternatten gå och mysa, helt uppvärmd och go utan att behöva frysa.
  Att den dessutom tål regn är extra bra, för här i Borås regnar det var och varannan da’!

 90. Granby svart vore en fantastisk present, till henne som är det bästa som hänt.
  Denna jacka önskar jag vinna, till världens underbaraste kvinna.
  Jag vill överraska min kära fru, och hoppas därför vinna nu! ❤️

 91. Falun Oyster skulle jag gärna vinna. En fräsch jacka i en riktigt snygg modell. Dessutom så skulle man synas bättre ute i trafiken också nu när det är så mörkt!

 92. Mora black såg varm och skön ut. Den skulle jag värma mig med när jag är med mina tvillingkillar i ishallen på hockeymatcher.

 93. Hyssna black. Saknar verkligen en mellansäsongsjacka och den här verkar perfa för Boråsväder med blåst och regn

  1. Sälen Olive night tycker jag var så fin. Dom flesta var jättefina. Har haft min svarta jacka i 10 år nu vore kul med en annan färg. ✊

 94. Jag skulle såå gärna vilja vinna Sälen Black. Är så frusen av mig o behöver en varm lång skön jacka så jag slipper frysa jämt!

 95. Granby Black

  Hastar omkring frusen och kall,
  varvar pulkabacke, förskola och bandyhall,
  Älskar livet som mamma,
  och tänker tydligen “ny jacka” – skit samma.
  Men i år får jag spader,
  ogillar när termometern visar minusgrader.
  Under armen finns flera hål…
  de går att laga eller är jag snål?
  Jag har bara mig själv att klandra,
  tänker alltid på alla andra.
  Men om Tomten ändå knackar på,
  är det en jacka från Norrsken som jag hoppas på!

 96. ‘Boda black’ skulle jag gärna vilja vinna. Utifrån beskrivningen är det precis en sån jacka jag letar efter. 😉 Neutral och tidlös färg, men framförallt vind- och vattentät. Toppen! Håller tummar och tår…

 97. Skulle bli så glad över en sälen marine. Skulle leka i lekparken Med min son, på huk ( enl tips från dig) varje dag i alla väder

 98. Hej! Så roligt! Jag skulle önska mig en granby Oyster! Jag har en tunn norrsken jacka som jag älskar, men nu behöver jag en varm en! Jag bor utomlands och kommer hem nu till jul o hur underbart vore det då inte att komma hem till en varm goding till jacka!! 🙂

 99. Mora Oyster hade varit en dröm att ha!. Är en sådan som fryser HELA tiden och behöver verkligen ha en bra vinterjacka. Då jag älskar vintern + mår ganska dåligt o då är det extra viktigt med frisk luft. Att vinna en VARM o snygg jacka skulle få mig mer motiverad Att gå ut o göra då jag INTE fryser ❤️

  1. Åh, jag skulle verkligen vilja vinna Sälen Black!
   Jag blir mamma i början på nästa år och denna jacka hade passat perfekt till barnvagnspromenaderna!

 100. Hej! Jag skulle vilja vinna en Mora Black! Har tre söner som gärna är ute i alla väder vilket jag är otroligt glad över. Det finns dock ett litet problem;) Jag är en människa som fryser heeeela vintern. Sover med två duntäcken, händer, fötter och nästipp är ständigt iskalla osv. Så jag behöver en ordentlig jacka som räddar mig. Känner mig ofta som en vandrande isbit när vi varit ute så denna jacka hade ju varit guld.

 101. Åh! Jag har kollat många gånger på Norrskens jackor. Helst skulle jag vilja ha en Granby shiraz red, gillar verkligen färgen och den verkar gosig inuti också! Gött att den är lite längre också, då slipper jag frysa när det blåser iskalla vindar från sjön i väntan på bussen

 102. Min vinterjacka har varit med i många år, ja den är riktigt trött och sliten.
  En underbart varm och härlig jacka från Norrsken kommer garanterat att bli favoriten!

  Lång och kall vintern här uppe i norr alltid brukar vara.
  Har kroniska nervsmärtor i rygg, höft och ben, har
  därför extra svårt att den isande kylan klara.

  Den ljuvliga jackan Mora marine skulle för mig vara toppen.
  Den är extra lång, helt perfekt för mig som är 180 cm lång,
  jackan kommer att värma och skydda så skönt och behålla
  värmen i kroppen.

  Så suveränt bra med muddar vid ärmarnas slut,
  en krage så hög och huva som skyddar halsen, nacken och huvudet.
  Den mest ultimata vinterjackan jag kan tänka mig, absolut!

  Med skönaste och bästa jackan Mora marine på, kan jag av
  promenader i det vackra vintervädret njuta och mysa,
  och slipper att ständigt gå omkring och huttra och frysa!

 103. Oh vilket härligt värmande pris, här slipper
  man frysa många vintrar framåt.

  Om jag blir den lycklige skulle jag leva i
  jackan Sälen i svart hela kalla årstiden.

  Hoppas hoppas så, från en som alltid fryser…

 104. SÄLEN i Black!
  En såndär favvojacka som jag antar, o hoppas, kan hänga med en år efter år efter år efter..ja..ni fattar!

 105. Mora oyster. En ljus fin jacka att klä sej varmt i när man inte gräver i sandlådan eller är i pulkabacken men ändå ute i kylan. Såna jackor äger inte en 4barns mamma utan bara praktiskt jackor.

 106. Har suktat efter en Sälen black länge nu men som mammaledig är det inte ett alternativ. Hade varit så fint att få vinna den!

 107. Alltså jag skulle vilja ha alla jackor- så himla snygga och i en massa olika snygga färger
  Men det jag skulle vilja ha är ’Boda midnight forest’- i grön
  Det är inte ofta man unnar sig själv något – barnen går först- så att vinna en julklapp skulle verkligen göra så mycket för en underbar jul ❤️

 108. Finns ju så många som är snygga och praktiska och härliga på alla sätt och vis. Den jacka jag föll för är
  Sälen Olive Night. Jag saknar den där riktigt varma och gosiga jackan när köldnätterna slår till. För det kommer de att göra. Och då gäller det att vara bra rustad. Dessutom så är den i en färg som jag älskar. Kan inte bli bättre!

 109. Mora oyster. ”Du ska vinna en jacka för att de är bra att ha” sa min dotter när jag frågade henne om en motivering

 110. Gillar Sälen Marine- men ärligt talat så såg alla finare och varmare än den jag har idag. Skulle va gött med en lång jacka här i Norrland

 111. Jag gillar verkligen Lomma Marine, den påminner mycket om en varm, bylsig dunjacka men man slipper dunet. Så blir både jag och fåglarna glada

 112. Svårt val, då det finns så många fina! Men min favorit är Mora oyster, jättefin! Den ser ut att vara varm och skön men samtidigt väldigt fin! Vilken lyckost du är som får lotta ut så fina priser varje dag och göra människor glada

 113. Alla i färgen marine är fina men Lomma den finaste. Och den hade jag gett till min mamma som förtjänar att få en riktigt fin & varm ny vinterjacka ✨.

 114. en Birka marine skulle jag önska mig! Den skulle behövas här uppe i norr och min gamla jacka från Kupan har sett sina bästa dagar så det skulle vara en helt fantastisk julklapp!

 115. Mora Marine
  Ser så värmande och skön ut. Jag måste ofta sitta i en rullstol när jag är ute så jag blir då lätt så frusen. En värmande jacka som även täcker rumpan är så viktigt för mig.
  Denna skulle bli mitt bästa plagg för många vintrar framöver!

 116. Herregud! Jag va inte ensam om att gilla dessa jackorna men efter två års hintande till min man om jag jag vill ha LOMMA black eller SÄLEN black och ännu inte fått den i julklapp (inga förhoppningar om att få någon av dom i år heller) så hoppas jag kunna vinna någon av dom här

 117. Nu när luften är kall
  vore det superball
  att från norrsken vinna en jacka,
  ja då skulle jag dig verkligen tacka
  Alla är verkligen toppen men
  Min favorit sälen är
  kanske för att jag snö håller väldigt kär
  Den varma gröna färgen
  är verkligen jag ända in i märgen 🙂

 118. Ute är det mörkt och kallt,
  och snart är marken täckt med snö överallt.
  Vill i en snygg jacka från Norrsken mysa,
  så att jag i vinter slipper frysa.
  I en Birka Marine skulle jag känna mig så vacker och grann,
  jag önskar innerligt att jag den jackan vann!

 119. Sälen Olive Night – vilken jacka! Här kan man snacka, om inte behöva frysa vare sig om hals eller bak, verkligen ett plagg helt i min smak. Snygg o funktionell och för ett bra klimat!

 120. Med ändrad och medveten livsstil så har jag äntligen gått upp i vikt. Normalvikt. Coolt. Men… kläderna är numera för små. Vinterjacka har jag redan införskaffat men jag behöver en vårjacka som jag kan använda när jag ska ut och njuta av den kommande våren. I solsken och i vårregn. ”Nybro Sandshell” skulle vara som klippt och skuren för detta. ❤️

 121. Min favorit är Grimsta olive night. Klär mig hellre i lager på lager än med en enda tjock jacka. Den gröna färgen skulle vara perfekt till min bleka hud och röda hårl

 122. Tänk vilken lycka, om Birka Black min frusna kropp fick smycka.
  Att en jacka från Norrsken i alla lägen bära, skulle för mig vara en mycket stor ära.

 123. Min jacka är trasig och jag behöver verkligen en ny. Skulle bli överlycklig om jag vann en jacka! Granby black gillar jag starkt, den skulle jag känna mig fin i!

 124. Ruda black! Har ingen bra höst/vårjacka. Behöver någon som är praktiskt och som håller mig varm när jag är ute med lilleman ♥️ Ruda black hade varit perfekt och den är ju dessutom såååå snygg! Snyggaste mamman i lekparken men även när mannen och jag är ute på tu man hand ♥️

 125. Oj, svårt att välja bland alla fina jackor. Men jag tror valet faller på en svart Hyssna jacka! Den skulle passa perfekt när våren anländer! 🙂

 126. Det jag skulle behöva är en ny regnjacka då den här vintern bjuder på mer regn än snö ❤
  Nybro marine önskar jag vinna! Hoppas på massor av tur

 127. Inte lätt att välja bland alla fina jackor. Nu har jag till sist bestämt mig för Berga green shimmer. Hoppas, hoppas, hoppas….

 128. “sälen black” Har inte investerat i en ordentlig vinterjacka på länge och frusen som jag är så vore det perfekt med en längre modell som värmer ordentligt!

 129. Oj vad många som skrivit. Fantastiskt!
  Jag skulle älska ha ha Mora black jackan. Min jacka har blivit sliten och jag unnar mig så sällan riktiga saker till mig själv.
  God jul!

 130. WOW! Vilken lucka!

  Jag erkänner, Norrskens jackor har helt gått mig förbi,
  men deras estetik tilltalar, det är helt i linje med min melodi!
  Sälen Bläck hade dock det där lilla extra som sätter pricken över i:et
  och som verkligen skulle bli en följeslagare genom småbarnslivet!
  En jacka som skulle hålla mig varm i pulkabacken under vardagens bestyr,
  såväl som när det vankas festligare äventyr!

  men otroligt tilltalande och det är ju viktigt, ellegillar Norrskens jackor skarpt men föll extra mycket för Sälen Bläck! En

 131. Grimsta black skulle jag vilja ha helt enkelt för att jag behöver en ny höstjacka och gillar modeller som är lite längre

 132. Berga green shimmer.
  Perfekt här i Göteborg, när regnet kommer från sidan.
  Perfekt, för den funkar också när det snöar, när det är kallt och när solen värmer lite.

 133. Åh, Mora Oyster har inte sett detta märker förr! Behöver verkligen en ny jacka då jag knappt kommer i min nuvarande efter graviditet. Skulle använda varje dag

 134. Min favorit är Mora Black. Den skulle användas flitigt av mig som är frusen och inte prioriterat ny jacka till mig själv!

 135. Min favorit är Berga green shimmer, fin färg och en snygg, klassisk modell. Behöver verkligen en ny vinterjacka, då min gamla börjar ge med sig i fodret och dragkedjan fram har släppt i sömmen. Jag blir frustrerad varje gång jag ska ta av och på jackan. Det är nog dags att pensionera min vinterjacka efter lång och trogen tjänst.

 136. Birka Black i storlek S skulle jag vilja vinna för den var verkligen jättefin. Jag är en nybliven trebarnsmamma, totalrenoverar hus o studerar så det finns inte utrymme för någon guldkant i tillvaron just nu. Det skulle vara så roligt att få vinna något till sig själv. Min nuvarande vinterjacka sjunger verkligen på sista versen denna vinter så jag skulle bli överlycklig om jag vann en ny.

 137. Pite ligger långt norr på kartan,
  här uppe är det kallt som satan!
  När årstiden bjuder på kyliga grader,
  är det inte skönt att gå promenader!
  Men i Norrskens nya vinterjacka,
  ja då skulle jag inte backa!

  Jag önskar mig en varm jacka antingen Birka marine, Berga black, Sälen marine eller Lomma shiraz röd.

 138. En Sälen olive night skulle passa perfekt på alla kalla barnvagnsprommenader i vinter. Skulle verkligen behöva en varm jacka för det.

 139. Jag hade verkligen passat i en Mora Oyster! Jag förtjänar en supersnygg jacka eftersom jag, liksom alla andra kämpande småbarnsföräldrar, är så jävla bra! Vad vi kämpar för att få ihop livet och så bra vi gör det! Vi skiner som norrsken hela bunten!

 140. Jag skulle vilja vinna en jacka till min underbara fru för att hon alltid tar hand om människor runt omkring sig och är en helt fantastisk mamma till våra pojkar. Hon skulle verkligen bli jätteglad över en ny jacka då den hon har nu säkert hängt med i 3-4 vintrar och börjar se lite sliten ut. Jag skulle nog bli nominerad till årets man om jag lyckades vinna Birka Black som känns som en jacka som hon skulle älska.

 141. Jag skulle önska en Berga black strl 36 om jag vann. Skulle vara perfekt för mig då den passar både till jobb, ut på stan eller lek i lekpark med barnen.

 142. Orsa graphite melange var ju både jättefin och såg såå gosig ut! Med två små flickor på 4 och 6 år blir det mycket tid ute oavsett väder så den jackan skulle ju vara perfekt!

 143. Unnade mig precis en jacka som jag slet sönder första dagen så hoppas på att en Sälen Olive Night får bli dess avlösare. Hur ska man annars kunna klara regn och 8 plusgrader?

 144. Falun oyster skulle jag vilja vinna. Supersnygg modell och färg. Så fräscht med vitt. Dessutom heter den ju Falun, där jag bor 🙂

 145. Oj, vad fina jackor.Birka Oyster gjorde mig knäsvag.
  Jag antar att mitt inlägg som vanligt drunknar bland
  alla andras…Men, man kan ju alltid få drömma. 🙂

 146. Så himla fina jackor. Skulle passa perfekt för min något kräsna, men såklart underbara, tonåring. Den hade hon varit väldigt väl värd efter att ha kämpat väldigt bra under sin första termin på högstadiet. Vilken fin belöning och såklart en grym julklapp!

 147. Vilken magisk lucka! Idag kom även det riktiga norrskenet på besök! ✨

  Svårt val då det är så många jag gillar! Fastnade tillslut för ”Sälen”, den ser extra varm och mysig ut! ❤️

  I denna jacka skulle jag skapa nya fina minnen
  Känna värmen medan norrskenet dansar på himlen
  Ta långa promenader i ett gnistrande vinterland
  Utforska nya platser med kameran i min hand
  Efter ett tufft år är detta precis vad jag behöver
  …och definitivt ett gäng fyrklöver!

  Tack för en GRYM kalender, blogg och instagram! Så glad att jag hittade dig för några år sedan, du inspirerar verkligen ❤️

 148. Berga Black hade jag valt om jag hade turen att vinna. Efter att läst lite så kände jag att den kanske skulle kunna funka. Min rumpa är så stor, fyllig och vacker Och brukar ha svårt att få plats i jackor. Jackan är lätt A-linjeformad och generös över stussen. Min rumpa skulle jubla med en jacka som täckte lite. Och den va enkel och snygg, bara fördelar

 149. Först och främst, jag älskar företag som ägs av kvinnor, en spark rakt i patriarkatet.
  Jag har länge letat efter en snygg och varm vinterjacka, vilket jag har svårt att hitta, de brukar vara antingen snygga eller varma, men de här jackorna från Norrsken har båda egenskaperna. Jag har svårt att välja en av alla fina jackor men valet föll tillslut över Lomma Black, ser ut som den perfekta vinterjackan.
  Hälsningar Daniela

 150. De snygga jackorna från Norrsken,
  är för gardaroben som värsta buffén.
  Hur ska jag lyckas välja bara en?
  Jag vill ju ha den och den och den…
  Men när kylan kommer och tränger sig in i märgen,
  på väg till jobbet, ute på stan eller uppe i bergen,
  då gäller det att vara riktigt klädd,
  och på minusgraderna vara beredd.
  För jag vill inte göra misstaget att gå runt och frysa,
  utan istället ha en jacka där jag verkligen kan mysa.
  Därför är en Sälen Black min högsta önskan,
  som jag kan linda in mig i i väntan på grönskan.
  Stilren och modern av kvinnor till en lycklig kvinna,
  jag håller tummar och tår och hoppas att få vinna.

 151. Nybro cypress är min drömjacka! Perrrrfekt att ha när man hänger i sandlådan en regning vinterdag, eller i skogen en regning vårdag eller en regning höstmorgon eller… (ja, jag bor i göteborg..) God Jul!

 152. Granby black är den perfekta jackan som skulle hålla mig varm i blåsten här i skärgården. Vilken lycka det skulle vara att som student vinna en ny jacka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*