Ekologiska-natpasar
julkalender tävling Smiling

– Luckan presenteras i samarbete med Smiling –

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Ida och Thesslan. (Mail till vinnare har skickats.) Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!


 

I dagens lucka har två tävlande chans att vinna varsin välfylld låda nyttiga snacks från Smiling.

Smiling tycker att snacks både ska smaka och göra gott! Produkterna odlas och förädlas på samma ställe, vilket betyder att en massa onödiga mellanhänder kapas bort. På så vis får både odlare och fabriksanställda bättre betalt och schysstare arbetsvillkor och Smiling skapar på så vis utveckling där det behövs som mest.

Produkterna är ekologiska och Fairtrade-märkta och består dessutom bara av råvara, inga tillsatser eller konstiga ingredienser.

Bra för dig!
Ekologiska, naturligt goda och nyttiga produkter

Bra för bonden!
Fairtrade-märkning på alla produkter för att kunna garantera schyssta villkor

Smiling – med hjärtat på rätt ställe

 

Så här är du med och tävlar:

Vilken av Smilings produkter är din favorit och vid vilken situation äter du dem?
Skriv ditt bidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar!

Tävlingen avslutas den 17:e december klockan 24:00 och vinnaren presenteras imorgon i detta inlägg.
Du kan självklart vara med och tävla igen, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Totalt vinstvärde: ca 900:-. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

290 kommentarer

 1. Älskar cashewnötter i alla former. Dessa avnjuts gärna en kväll istället för att äta godis! Så mycke godare, så mycket bättre 🙂

  1. Jag har provat cashewnötter & kokoschips med havssalt från smiling och gillade dem båda två. Jag tycker om att många förpackningar är i pocketsize vilket gör dem lätta att ta med som bra mellanmål när du är ute på vift & behöver snabb energi. Vilken dröm att få prova mycket mer av sortimentet.

  2. Min favorit är torkad ananas och ananasbaren, det är den godaste torkade ananasen jag ätit! Baren är perfekt att ta med i väskan när suget kommer och en påse med torkad ananas mumsar jag på hemma i soffan istället för godis. Synd påsen tar slut så fort bara

   1. ✨Cashewnötter får bli favoriter vid festliga tillfällen. Förut var det Jordnötter men tål dem inte längre. ✨

  3. Solklart är mina favoriter Smilings solmogna, torkade mango. De är sådär härligt söt-syrliga, mjuka och lite sega.

  4. Jag älskar mango, så deras torkade mango är en absolut favorit. Att äta mango, i alla dess former, görs helst en mörk och regnig decemberkväll när längtet efter Bali och alla tropiska frukter är som störst❤

  5. Deras kokoschips med havssalt är favoriten även om allt vi smakat från smilings är gott vi brukar ibland lyxa till en mellis lite eller ha som som extra energi i lekparken ✨

  1. Skämsmössan på . Har bara smakat cashewnötter naturell. Kanhända att utbudet i vår lilla stad inte har annat, eller är det så att jag älskar dessa nötter?
   Snacks avnjuter jag efter en arbetsvecka, med ett glas vin framför tv:n. Ska det njutas, ska det njutas ordentligt

  1. Både jag och fyraåringen här hemma älskar cashewnötterna. Äter dem som mellanmål eller som snacks framför en serie.

 2. Favoriten är torkad mango men ibland blir jag istället sugen på deras mango- och passionsbollar. Det finns många märken som gör torkad mango men Smilings är klart bäst. Jag köper dem alltid på lördag förmiddag efter min träning och äter som del av min lördagsbrunch.

  1. Cashewnötter är en favorit att ha i väskan, perfekt mellanmål då planeringen brustit lite och jag blir trött och orkeslös om jag hinner bli för hungrig, då är det toppen att ha nåt att äta, tex torkad frukt eller nötter

  1. Jag älskar speciellt deras produkter med torkad frukt och deras fruktbollar med mango och annans! Perfekt som ett litet mellanmål samtidigt som man vet att det inte är någon som lider för att producera produkterna!! Älskar Smilings produkter att det är svårt att endast välja en!

 3. Åhh jag älskar allt i lådan! Men speciellt deras torkade mango och mellisrutan morotskaka! Perfekt snacks när jag behöver energi under mitt pluggande till min magisterexamen. 🙂

  1. Fruktbollar med annanas och ingefära blev vi bjudna på när vi ledare fortbildade oss som ledare för friluftsfrämjandet på Isaberg i höstas. De blev en riktig favorit, de är ju perfekta ur både hälsa och allergi synpunkt. Bra att ha med ut på äventyr.

 4. Smileys produkter är såå goda. Älskar mellisrutan kaffe/kakao. Brukar ha en liggandes i min väska, så känner jag mig trygg att vart som helst, när som helst så har jag någonting att äta om det blir för långt mellan måltiderna eller om något oväntat händer. Jag hade en klient (jobbar som kurator) som fick ett anfall inne hos mig, jag fick ringa ambulans, det tog totalt ca 40 minuter innan personen skulle åka iväg med ambulansen, då har hen börjat kvickna till lite och frågar om finns något att äta. Och vips så trollar jag snabbt fram en Mellis-bar från smiley som hen fick med sig i väskan på vägen.

 5. Smileys grejer är goda. Mellisrutan är perfekt som just mellanmål. jag har lite jobbigt med min sköldkörtel och att hålla uppe ett balanserat blodsocker och energi nivå. Så behöver ofta något i min rygga som jag kan ta i skolan när jag dippar. Även i stallet är det perfekt med mellisrutan. Ser fram emot att testa fruktbollar, har inte sett dem förut. Detta paket är så JAG, vill gärna vinna detta i julklapp till mig själv.

 6. De godaste är både cashewnötterna med havssalt och torkad mango som snacks på helgen. Så nyttigt men ändå gott istället för godis o chips. Och smilings produkter är de bästa som även har bra koncept som jag gillar.

 7. Jag har endast testat Smileys jordnötter med havssalt och uppskattar dem verkligen. Är nyfiken på övriga produkter och tar nu chansen att vinna paketet i lucka 17☺️

 8. Chashewnötter med havssalt är min favorit, ett toppen allternativ på eftermiddagen när blodsockret börjar sjunka på jobbet för att orka sista timmarna.

 9. Älskar Smiling och allt de står för, ett av få företag i världen som verkligen kan titulera sig som hållbara! Jag tycker allra bäst om deras påse som har en mix av kokoschips och torkad mango – perfekta mellanmålet med nyttiga fetter och kolhydrater för att hålla energin jämn och hög. Funkar dessutom lika bra till frukostgröten – helt otroligt gott!

 10. Ekologisk torkad mango är min favorit (gärna i kombo med ekologiska jordnötter med havssalt) – så gott och lätt att ha med i väskan om blodsockret dippar under dagen.

 11. Det bästa är att deras produkter ger mig ett smiley varje gång jag äter dom. Både nyttigt för kropp och själ

 12. Jag älskar den torkade mangon för den är så naturligt söt och god och den ersätter så lätt vanligt godis! Dem är superbra att äta som mellis eller när man är ute på resande fot, perfekt då man får bra med energi igen

 13. Oj! Älskar alla produkter! Men mitt bästa pluggsnacks är mellisrutorna!!! ❤️ Kakao/kaffe ger mig energi när den börjar ta slut och fyller på krafterna till att plugga på ännu mer

 14. Fair gottigott gott gör livet så mycket bättre. Smile kan spridas som ringar på vattnet. Nu håller jsg tummar o tår att jag vinner Fair Smile Gottigott gott

 15. Åh!
  Älskar det Smiling står för! Min favvoprodukt är citron- och ingefärsrutan. Deras mellisrutor är så sjukt goda att till och med de mest kräsna i familjen älskar dem! Brukar äta mellisrutan som alternativ till godis

 16. Jag är ett stort fan av deras kokoschips både med naturellt smak och med havssalt! Använder kokoschipsen i min hemmagjorda granola samt som topping till det mesta! Funkar även bra att ha med sig i väskan som snacks under arbetsdagen!

 17. Torkad mango är vår favvo hör hemma. Detta hade varit en bra nyårspresent till familen. 2020 ska bli hälsans år i detta hus. Efter nyår ska vi försöka utesluta vittsocker och spannmål då hade lite nyttigheter passat perfekt

 18. Smilings cashew choklad är en räddare i nöden på resan såväl som i hemmet. Perfekt att ta med till kompisar men även en nödvändighet inför tentaplugg. De har varit med mig i alla möjliga situationer och det är just därför de är en favorit för mig!

 19. Vilken ljuvlig box med gottigheter! Deras mango- och passionsbollar har blivit en stor favorit för hela familjen. Perfekt att alltid ha en påse i väskan- ibland räcker det med en liten boll och ibland behöver man hela påsen- efter jobbet, inför träning eller när suget faller in. Fick också mycket inspiration när jag kikade på innehållet i lådan- många produkter jag inte har testat än, så spännande! Hade varit perfekt inför vinterns fjällresa med brorsbarnen- snacka om att jag hade blivit poppis av både barn och vuxna om jag hade haft med mig denna. Perfekt att ha ett gäng snackspåsar i fickan för trötta barn i skidbacken! God jul!

 20. Jag äter ofta mangon som mellis på jobbet, då småätande är ett faktum som gravid.. Sonen brukar få fruktbollarna med mango & passion som godis, precis lagom stor påse! 🙂

 21. Min favorit är de saltade cashewnötterna och de avnjuter jag gärna som en del av mellis till de tycker jag att de är perfekta, mina barns favorit är den torkade mangon som supergillas till fredagsmyset✊

 22. Min favorit från fantastiska Smiling är kokoschipsen med havssalt. Bästa mellisen när man kör från jobb till träning till barnens aktiviteter

  1. Jag har inte testat deras produkter ännu men blir väldigt sugen nu när jag såg det här. Tänker att mango-passionsfruktsbollar kan bli en favorit. De känns som en ny och mer spännande produkt. Jag kommer mest troligt vilja äta dem på eftermiddagen när jag känner jag-har-en-energidipp-och-vill-ha-nåt-sött-men-ändå-nyttigt vilket händer väldigt ofta!

 23. Min favorit är helt klart kokoschipsen med havssalt Ligger i min jobbväska om jag blir sugen efter jobbet så köper jag inte något annat sämre val på vägen hem. Även en favorit till lördagsmyset och gillas nu även av 2-årige sonen. Så funkar i alla lägen!

 24. Åh att välja en favorit är svårt, Smilings har ju sååå mycket gott! Men ska jag välja en ligger ju cashewnötter med havssalt absolut på toppen. Dessa avnjuter jag helst en kväll framför en bra serie när min dotter somnat.

 25. Älskar att fylla på med hälsosam energi efter träning i form av nötter. Favoriten är blandningen mandel, cashew, jordnöt. Hade varit perfekt att packa med hela lådan till skidsemestern!

 26. Många favoriter, men torkad mango och kokoschips .

  De skulle få följa med som flygplanssträckan denna gång på ett långflyg istället för chips

 27. En vanlig torsdag efter skola och förskola, i en koja byggd av kuddar, lakan och filtar, lyxar vi till melliset med fruktbollarna med passionsfrukt, jag och mina två barn på 4 och 1 år. Där är allt lugnt och glatt och barnen är sams, ända tills fruktbollarna tar slut ca 90 sekunder senare 😉

 28. Cashewchokladen när eftermiddagsdippen kommer. Cashews milda men söta smak går alltid hem och vem kan motstå dem när de dessutom är doppade i choklad?

 29. När godissuget plötsligt dyker upp äter jag mer än gärna mango och passionsfruktbollarna. Bland det godaste jag ätit och slår godis med hästlängder. Dock är det inte alltid man får behålla dom för dig själv då båda barnen också älskar dessa fruktbollar. 🙂

 30. Älskar kokos i alla former och nötter. Det passar perfekt när man kommer hem från jobbet och är helt slut men måste ladda om för “kvällspasset” dvs barnens träningar och diverse läxläsningar

 31. Vi tycker de flesta är goda men torkad mango och cashewnötter i olika smaker är favoriterna. De äts både till mellis och nödmat på flyg

 32. Olika nötter/nötpåsar har jag provat från Smiling. Det funkar utmärkt som mellanmål eller som snacks när man är hemma och läser en bok eller så. Dessa produkter ger inget dåligt samvete. 😉

 33. Mango- och passionsbollarna är min favorit! ❤️ Köper hem ett lager för att ha den som snack on the go… Men dom äts ganska ofta upp som framför-tvn-snacks 🙂

 34. En påse Torkad mango får alltid följa med när vi går ut på dagsvandring/äventyr i naturen. Det håller både barn och föräldrars humör uppe när energin börjar tryta.

 35. Torkad mango! Är jag i miljöer med mycket folk jag inte känner undviker jag sånt som många är allergiska mot, Mango kan jag knapra på utan att det stör någon så det äter jag på föreläsningar för att huvudet inte ska somna

 36. Jordnötter med havssalt är favoriten, men sen är ju alla de sorterna med torkad frukt också helt fantastiska! Äter dessa under föreläsningarna i skolan, när jag är på språng och inte hinner fixa något mellanmål och då är de guldvärda! Det är inte många mellanmål som man kan köpa och ta on the go som är ekologiska och därför älskar jag dem.

  1. Avgudar företag som tar ansvar och vill se att producenterna har det bra. När jag hittar produkter från smiling i affären köper jag nötter eller fruktbollar till min 3:åring som älskar smakerna. Än så länge har vi hållt vårt barn borta från socker och kampen blir lättare med denna typ av produkter.

   1. Deras torkade mango och naturella Cashewnötter. Gärna ihop! Äter det till allt! Funkar perfekt som snax, i yoghurten eller rosta Cashewnötter snabbt i torrpanna med kokos, kakao, kardemumma och lite honung, blanda i mango, seriöst det godaste man kan äta när sockersuget slår till!

 37. Sååå svårt att välja!! Men tror nog att kokoschipsen med havssalt vinner, eller cashewnötter med havssalt, eller…. 😉

 38. Älskar cashew havssalt! De finns i varuautomaten på jobbet och är det enda schysta alternativet för den som undviker socker och gluten, samt väljer eko/krav så ofta det går. Perfekt på nattskiften! Är obekant med övriga sorter i denna box, men vore spännande att testa. Kanske det skulle leda till försök att påverka innehållet i varuautomaten, så den fylls med fler schysta alternativ.

 39. Blev bjuden på cashew/choklad av min dietist och jag säger bara wow vad gott. Tycker om hela Smiling’s koncept med fairtrade/bra för bonden och sen är förpackningarna både snygga och perfekta i storlek.

 40. Jag har flera favoriter från Smilings men den absoluta favoriten är cashewnötterna med havssalt. De är extra krispiga och blir extra goda med havssaltet till. Har ofta en påse med mig i väskan att ta mellan måltider och ofta till och från jobbet. Perfekt för detta när suget eller hungern faller på!

 41. Åh, dessa är mina favoriter! Äter deras nötter och min sons favorit är mango- och annanspåsen. Som godis fast nyttigt, säger han. De är faktiskt också en av mina favoriter!

 42. Favoriten både hos mig och hos min treårige son är fruktbollar med mango och passionsfrukt. De äts ofta i samband med att vi äter mellanmål på lekplatsen efter att jag hämtat honom på förskolan. Är det fler barn där bjuder han mer än gärna även dem.

 43. Kokoschips med havssalt är det godaste snackset jag vet! Mangobollarna är min dotters favorit. Herregud, vad mycket bollar det går åt när vi åt på språng!!

 44. Den med ingefära bitar i, finns kvar? Saligt god. Perfekt snack innan ett monsterpass på gymmet då det ger mig den där extra kicken

 45. Jag äter en näve nötter under eftermiddagen på jobbet när sötsuget är som värst!
  Så gott och mycket bättre för hälsan.

 46. Cashewnötter i alla former! Sonen (13 år) älskar snacks och hade han fått i sig lite nyttiga snacks hade mamman blivit överlycklig! Inte helt enkelt dock, men de här funkar! Hade gjort min dag!

 47. Torkad mango är en storfavorit hemma hos oss och minsta sonen vill gärna ha en ”skål” som även ska innehålla cashewnötter och mörk choklad. Den storleksmässigt perfekta lilla påsen med mango- och passionfruktsbollar är en annan favorit… perfekt med en varsin liten påse för barnen att smaska på när ny energin behövs efter simskolan

 48. Har aldrig smakat just detta märket, så det hade ju varit väldigt roligt ( och gott) att få testa på så många av deras sortiment som jag vet kommer bli givna vardagshjältar i väskan och i skötväskan när både barnen och jag behöver ha snabb energi!
  Men andra favoriter hos mig är torkad mango och nötter över lag.

 49. Jag älskar MELLISRUTA – MOROTSKAKA. Perfekt till fredagsfikat istället för gluten och sockerstinna bakverk. Äter den tillsammans med en stor kopp te och tända ljus denna mörka årstid. Gärna i sällskap av en god vän.

 50. Jag älskar kokoschipsen med havssalt! Först äter jag upp de största, stora fina bitarna o sedan bryter jag ner resten i min hemmagjorda muesli som jag använder till allt. Gröttopping, smoothiebowl, toscakakor o på glassdesserter!

 51. Lilla baren ”morotskaka” sån fantastisk genialisk kombination. När just morotskaka är ens absoluta favoritbakverk är ju denna mellanmålsbar helt omöjlig att inte älska!

 52. Jag har tyvärr inte smakat på så många men torkad mangon var jätte god. Den har jag ätit som mellanmål o lördags godis. Tänk om jag vann det skulle bli spännande o smaka på alla.

  1. Ibland har man riktigt långa dagar på universitetet och då får man ha med sig mer än matlåda för att orka med. Deras mellisrutor är helt perfekta att slänga ner och ha som en refill när man börjar tappa koncentrationen. Dessutom ett väldigt gott refill.

 53. Torkad mango är barnens (5 och 2 år) favorit, deras bästa fredagsmys! Jag själv älskar cashewnötterna med halvssalt då de är toppen som snabb energi på jobbet som frisör mellan kunderna:)

 54. Mango gillar jag normalt inte. Men den torkade från Smiling – oh my ❤️. Den är ett välkommet inslag på möten jag är på. Alltid lika uppskattad.

 55. Mellisrutan kakao/kaffe är min stora favorit!! Den är såå mumsig att snacksa på (när som helst ). Detta hade varit perfekt för mig att ha i en låda på jobbet, i bilen och hemma för att minska risken att falla tillbaka till godis/kakor med mera. Håller alla tummar och tår på denna fina vinst ✊

 56. Måste först tacka dig för din grymma inspiration.
  Skulle nog säga alla typer av nötter men cashew nötter är nog min räddare i nöden. Har alltid en påse liggandes i bilen, i väskan och tom. I jackan.
  Håller på att tillfriskna från en svår ätstörning och har insett hur bra läkande och grym mat det finns. God jul på dig och ett gott nytt år. Tack för allt du gör!

 57. Älskar deras torkade mango! Äter dem när jag känner mig sugen på något gott och ibland istället för onyttiga sötsaker. Faktiskt mycket godare än godis och klart nyttigare! 🙂

 58. Mellisrutan kakao/kaffe. Till mellanmål på eftermiddagen när energin börjar tryta. För vem gillar inte kaffe och choklad??

 59. Favoriten är torkad mango som främst äts till snacks men skulle även rekommendera att skära dem i mindre bitar och ha ner i yoghurten eller filen! Det blir mer tuggmotstånd och riktigt gott. Skulle vara roligt att testa fler av Smilings produkter!

 60. Min favorit är smiling mango cashew coconut , köper den alltid i mängder när jag är på apoteket och äter den som mellis/i bilen/på språng. Så god.

 61. ÄLSKAR smiling! Har alltid några bars (alla smaker är favoriter) i skötväskan, perfekt nödproviant till både 1,5 åringen och mamman och resten i familjen där emellan. Cashewnötterna dukar vi fram till fredagsmyset Extra bonus att ni finns i Viking Lines sortiment då vi har sommarstuga på Åland. Då andra barn och vuxna rusar till Tax Free:n och köper godis fyller vi korgen med bars och nötter

 62. Jag älskar nötter i alla former och är inte så förtjust i sött, men däremot salt, och som snacks äter jag gärna jordnötter, cashew eller mandlar för att få i mig bra energi antingen on the go eller som lördagsmys!!

 63. Jag älskar smilings ”mellisruta”, som är en perfekt mellis vid kl 15. Så bra att få upp sin energi igen!

 64. Jag älskar påsen med mandel, cashewnötter och jordnötter. Jag brukar äta dem som mellanmål på jobbet framåt eftermiddagen när jag behöver lite extra energi.

 65. Vilken drömmig lucka! Älskar Smilings sortiment. ❤️ Min favorit är kokoschips med havssalt. SÅ GODA. Äter dessa främst som topping på mina smoothiebowls och har dem som garnering på olika bakverk, gärna nåt med choklad. Blandningen av sött och salt är oslagbar enligt mig och dessa kokoschips ger den perfekta sältan. Såklart äter jag dem även som snacks, men det är väl givet.

 66. Älskar deras salta kokosflakes. De har jag i väskan eller blandar med nötter eller har i när jag gör egen choklad tillsammans med tranbär. Mums!!!

 67. Jag älskar nötter med havssalt. Det är ett sånt smidigt mellanmål, speciellt för mig som dippar i blodsockret snabbt och behöver något att äta.

 68. Jag älskar Smilings fruktbollar med mango och passionsfrukt . Äter de helst i badkaret när jag läser en bok. Låst dörr, bubblor i badet,doftljus, en bra bok och fruktbollar. Vad mer kan man begära .

 69. Smilings sortiment täcker alla behov och situationer! Chokladdraperad cashew när man gömmer sig från barnen och vill äta något både som känns både syndigt och gott, bars och mellisrutor som ungarna kan ha med både till skolan och inför träning. Hela familjens favorit!

 70. Cashewnötter är ju toppen som energipåfyllare och helst ska de avnjutas i skogen eller på fjället. Då tar jag gärna med mig en ToGo påse med chilismak.
  Gott i magen, gott i munen och gott i hjärtat.

 71. Min favoritprofukt från Smiling är fruktbollarna med mango och passionsfrukt! Har med mig minst en påse om dagen i väskan för en god energikick mellan jobbet och träningen!

 72. Kokosflakes med havssalt!! Eftersom jag lchf:ar så tar jag till dessa när suget sätter in, lr när maken knaprar på chips.. Oftast sker detta i soffan

 73. Åh, detta är rena rama drömvinsten för hela familjen. En familj på fem personer som så gott som dagligen äter någon av Smilings produkter som mellanmål före eller efter träning. Vi har många favoriter men min personliga är torkad mango som hjälpt mig med energi på många långa löppass och att ta mig runt och klara två maraton.
  Håller verkligen tummarna!
  /Helena

 74. Mango alla dagar i veckan! ❤️
  Mango till mellis, framför tv:n, på bio, på resa, utifallattjagblirhungrig i väskan och på jobbet.
  Sa jag att jag älskar Smilings torkad Mango?!

 75. Cashewnötter helt klart! Spenderar mycket tid i bassängen och efter ett långpass är det riktigt gott att tugga på lite Cashewnötter från Smiling! =)

 76. FRUKTBOLLAR!!
  Jag äter dom som mellanmål, godis och efterrätt! Eller jag äter dom jämt 🙂 bästa snacket helt enkelt!!

 77. Jag älskar cashewnötter med havssalt.. jag är påväg ut ur mitt sockerberoende så nötterna till mellis mellan aktivitet med barnen är ett måste. Och samma med barnen ett viktigt mellis i bilen.

 78. Cashewnötter naturella som snaks till film, min dotters favorit då hon följer strikt diet pga sjukdom. Då vore denna låda perfekt till ledigheten när man har ont om pengar och vill äta rätt.

 79. Hej! Kul tävling☺️
  Min favorit måste ju bara vara torkad mango, helt klart den bästa torkade mangon på marknaden!
  Den avnjuts helst i alla lägen, konstant, men bäst på bio i mysläge. (Godis kan slänga sig i väggen i jämförelse)
  Stort plus är ju även att nötterna inte innehåller spår av jordnötter, inte mist för det gör att min jordnötsallergiska sambo där hemma inte ens provat nötter innan Smiling kom ut med detta, och nu är det ett obligatoriskt inköp varje vecka!

 80. Mellisrutan med citron/ingefära. Perfekt när man jobbar natt och behöver lagom mycket energi för att orka de sista timmarna på skiftet

 81. Älskar deras kokosflakes med havssalt! Om inte magen sa ifrån skulle jag äta det flera gånger om dagen! Men äter dom gärna som kvällsgotta!

 82. Cashewnötter med havssalt är perfekt när jag är på språng och inte hinner äta mellanmål hemma innan träning. Det ger mig energi och är så gott.

 83. Kokoschipsen såklart! Perfekt att att käka istället för godis eller chips. När man hellre vill ha ett nyttigare alternativ dessutom väldigt goda!

 84. Cashew med havssalt och mellisrutan morotskaka toppar båda min lista, åtnjuter gärna till mellis med en kopp te och frukt eller bär.

 85. Jag har alltid en liten påse med snacksnötter i väskan. Perfekt att plocka fram när jag blir hungrig, eller när det allt som oftast inte finns nyttiga alternativ på kaféer eller hemma hos kompisar när man fikar. Smilings salta cashewnötter är dom bästa!

 86. Åh vilken ,mumsig vinst…

  Min favorit hos Smiling är Cashew Chili, så goda.

  Jag äter dom gärna som snacks till filmkvällen men
  också som små mellanmåll för en snabb energi.

 87. De saltade kokoschipen är helt gudomliga. Jag äter dem både när jag behöver en tentenpie och också som godissnacks.

 88. Torkad mango och cashew i alla former är så ljuvligt gott att smaska i sig tillsammans med familjen i soffan en regnig kväll framför en spännande film!

 89. Jag tar gärna en morotskaka till kaffet på eftermiddagen då jag behöver piggas upp med lite ny energi. Det smakar gott med en lite nyttigare fika och samtidigt gör det gott i hjärtat när de tagits fram på ett bra sätt med bra villkor för arbetarna.

 90. Bland smilings produkter finns mycket gott att välja
  Inte en enda av deras produkter är svåra att svälja
  Jag har av de flesta produkter tagit en tugga
  Dem är perfekta att ha som snacks när man länge ska sitta och plugga
  Om jag måste välja vilket produkt som faller mig mest i smak
  Måste jag nog välja mellisrutan med smak av morotskak(a)
  Om jag vann denna låda skulle min plugg-motivation ständigt ligga på topp
  då jag varje dag hade kunnat äta något riktigt gott tillsammans med min eftermiddags-kaffekopp

 91. Smilings Kokoschips med havssalt har blivit familjens favorit.
  Perfekt att ha med i väskan när hungern trillar dit.
  Men bäst är nog ändå framför en film i en soffa.
  Dessa kan man med gott samvete i sig moffa.
  Vilken lycka att bli en vinnare utav två.
  En hel buffé av gott & bra vi kan duka fram då!

 92. Tyvärr så har jag bara smakat på cashewnötterna. Har inte sett de andra sorterna men provsmakar gärna dem. Cashewnötter har jag i min hemmagjorda müsli!

 93. Eftersom jag inte har smakat någon av Smilings produkter än så måste jag hitta min favorit! Jag hade ätit snacksen vid alla tillfällen då jag blir sugen på något gott men inte vill vara onyttig. Det vill säga nästan jämt!

 94. Skam den som ger sig.
  Tävla varje dag, så kommer kanske vinsten till dig.
  Smilings produkter är så fantastiskt bra och goda.
  Vill ta med boxen och dela med släkten i Boda.
  Så upp med hakan och släck inte kämparglöden.
  Låt den kraftigt brinna och ge energi för fler bidragsöden.

 95. Cashewnötterna är toppengoda och är min bästa vän när det gäller att mota bort sötsuget… En näve och sedan är det borta! 🙂

 96. Har ingen erfarenhet av deras produkter, men allting ser ju jättesmarrigt ut.
  Tänker mig att de naturella nötter och torkad frukt blir en lyxig topping till frukostgröten. Saltade nötter eller med choklad skulle sitta finfint som fredagsmys. Håller tummar och tår

 97. Torkad mango. Funkar som bra snacks när jag pluggar eller när jag arbetar för att behålla energin när jag får sötsug, istäklet för godis. Cashewnötterna är också bra men vi har nötförbud på kontoret pga nötallergiker :/

 98. Torkad mango är min favorit! Perfekt vid lördagsmyset men även till barnen när de är sugna på något gott.

 99. Fruktbollar med mango och passionsfrukt. Äts när godissug uppstår, men oftast hemma. Smilings har verkligen ett vinnande koncept. Jag vill testa hela sortimentet.

 100. Casewnötter är mina favoriter. De kan användas till så mycket. Både i matlagning och bakning. Men bäst är de nästan att äta som de är. Så goda!!

 101. Ett helt nytt produkt för mig, har aldrig testat dessa förut! De verkar hur goda som helst!
  Men allt med nötter och kakao älskar jag! Gärna till mellanmål eller när man är på språng!!

 102. Cashew är svår att motstå och torkad annanas får sällan länge stå. Kvällen är min last, men tar gärna en varje rast. För att energin ska finnas och alla motgångar dimmas haha! Nej men detta hade varit guld värt när kroppen hatar andra onyttigheter som intärs. Detta blir ett sunt substitut när kroppen min tar slut.

 103. Klassiska cashew nötter är min räddning när blodsockret dippar på eftermiddagarna i skolan eller innan träning! 😀

 104. Favoriten här hemma är cashewnötter i alla former. Smilings produkter är perfekta att ha med när helst jag ska ut med barnen. Perfekt att dra fram ett hälsosamt och gott snack när någon blir lite småhungrig!

 105. Är man laktos och glutenintolerant är Mellisrutan ett av få alternativ som dessutom har god smak., Om man vill ha med dig något gott till fika eller på resande fot. Har alltid med en i väskan och tröttnar aldrig på dem.

 106. Cashew med havssalt är favoriten, avnjuts gärna i bilen efter storhandling eller vid lyxigare tillfällen som charkbricka på fredagskvällen.

 107. Mango cashew och kokos definitivt bästa av bäst! Är ett nyttigt snacksfreak- kokos i mängder! Jag brukar köpa mig en påse efter jag har hållt mina dansklasser och tugga på detta på vägen hem. Perfekta aptitretaren

 108. Cashewnötterna & mango cashew baren. Äter alltid det när jag är sugen på något, lite små hungrig eller på mötena på jobbet, när alla andra tar bullar till fika så är dem räddare i nöden att ha i väskan.

 109. Cashewnötter med havssalt är min favorit. Tar fram en påse när barnen somnat och jag (som oftast) känner att jag måste unna mig något efter en lång dag. Är en godisgris men dessa fungerar superbra för att undvika sockerintag, älskar dom!

 110. Cashewnötterna, i alla sina former! På skolan finns en automat fullproppad med produkter från Smiling, går och norpar nästan varje dag då det blir långa dagar i skolan och ofta har man kvällsjourer på det. Bästa att avnjuta när det finns lite andrum i stressen!

 111. Barsen är min favorit – speciellt den som smakar morotskaka. Sjukt mycket smak. Äter den alltid till mellis innan träning. Alltså typ varje dag. ‍♀️

 112. Fruktbollarna med Ananas o ingefära har jag testat på långpass under cykling. Bra energi som varar länge utan massa konstigheter! Fina grejer!

 113. Cashewnötter är en favorit som jag äter istället för godis när man är sugen på något. Har inte smakat dom andra men skulle gärna prova.

 114. Naturella cashewnötter är min absoluta favorit men nu när jag väntar bebis har jag fastnat för fruktbollarna. Känns skönt att kunna välja ett nyttigt alternativ när suget är som störst som dessutom är barnsligt gott.

 115. Hej Cecilia. Mellisrutan ju är väääääldigt god. Tack för att vi får chansen att vinna godsaker. Ha en bra kväll. Mvh Frida

 116. Min absoluta favorit är fruktbollar mango/passion. Jag tycker det är de perfekta mellanmålet när man skyndar från jobb till ex. träning!

 117. Cashew havssalt är mina favoriter. Tycker om fler av dessa och det är prefekt att äta efter jobbet innan träningen!

 118. Deras torkad mango är drömmen, så sjukt gott! Äter det ibland som mellis på vägen hem från jobbet eller en fredagskväll 🙂

 119. Klockrent cashew med havssalt Speciellt fredag o lördag då de ingår i min stund vid spisen, en skål cashewnötter med havssalt, ett glas vin och lite skön musik så lagar helgmiddagen nästan sig själv.

 120. Min favorit är mangobollarna som är perfekta när jag behöver energi mellan föreläsningar på universitetet!

 121. När huvudet snurrar och magen kurrar,
  då är jordnötter havssalt, min favorit.
  Det behövs så litet för att bli på topp
  både i kropp och knopp.
  Perfekt när man sitter på bussen efter
  en lång arbetsdag, eller när man vill
  ta nya friska tag.
  Funkar även fint att bjuda på, håller
  tummarna att detta schysta paket få.

 122. Smilings produkter finns med mig dagligen på jobbet i form av nötter och bars när det behövs något ”on the go”!
  Min absoluta favorit just nu är Mellisrutan med kaffe och kakao, helt underbar till kaffet på jobbet när energin dippar framåt kl 4 under långa dagar och som något snabbt korta dagar före eftermiddags/kvällspass på gymmet!

 123. Vi äter absurda mängder torkad mango här hos oss, så att kunna få det i lite variation också hade varit sååååå härligt!!!

 124. Tjohoo så fin tävling!
  Jag älskar cashew med choklad. Men det är viktigt att inte äta dem när jag är hungrig för då bara slänger jag dem i mig utan att njuta. Jag äter dem när jag är sugen på nåt gott. Sitter i lugn och ro och njuter av bitarna. Ha det gott!

 125. Har aldrig ätit dessa produkter. Hade varit så roligt att vinna detta pris och få smaka.
  Tycker väldigt mycket om nötter så gissar att jag skulle tycka om cashewnötter med choklad eller cashewnötter med havssalt. Mellisbiten med kakao /kaffe tror jag också på. Juicen mango /citron låter som en riktigt bra kombination.

 126. Tre underbara smaker kan ej bli fel,
  jag väljer nötter TO-GO mango, cashew och kokos för egen del.
  En påse att ta till på eftermiddagen,
  när det var alldeles för längesedan jag fick mat i magen.

 127. Saltade eller naturella cashew och naturella kokoschips äter jag gärna när jag är lite små sugen, de chokladdoppade till helgen!
  Bästa är att toppa frukostyoghurten med extra naturella cashew och kokos och ibland även mango!

 128. Cashewnötterna går hem hos samtliga familjemedlemmar så vi har alltid några påsar hemma. De är perfekta att ta med då de klarar både hårda tag, värme och kyla utan att bli oätliga.

 129. Min favorit är Cashew havssalt och dem äter jag tillsammans med min man och ett glas rött vin en fredags- eller lördagskväll i soffan framför teven. Mums!

 130. Mango är något vi älskar i den här familjen. Barnen får torkad mango i påskägget tex och det uppskattas för både 14åringen och 4åringen. Mamman köper en extra påse till sig för att gömma på säkert ställe 😀

 131. Cashewnötter med havssalt till kaffet är supergott! Smiling har många produkter som hade varit spännande att testa!

 132. Cashewnötter med havssalt är favoriten! Perfekt när jag sitter på jobbet och behöver stilla hungern med ett gott och nyttigt mellanmål!

 133. Cashewnötter med havssalt är min nya favorit, älskar de! Är så glad att min käre makes favorit
  är naturella cashewnötter, så de med havssalt får jag behålla, tack och lov! Han har listat ut var jag
  har mina speciella gömmor, men är glad att han ratar nötterna med havssalt!

  De är så begärliga och samtidigt är de ju så nyttiga! Märker att godissuget med tiden har minskat och är numera helt borta sedan jag börjat äta nyttiga snacks, vilket är mycket positivt.

 134. När jag såg dagens lycka tänkte jag ”detta är en lucka för oss”
  Torkad mango är min och familjens stora favorit!! Älskar det och ersätter ofta lördagsgodiset för barnen med de.

 135. Har faktiskt aldrig testat deras produkter, men älskar att äta nötter som mellanmål på språng eller till kvällsfika så jag hade säkerligen älskat att få vinna detta paket

 136. Cashewnötter naturella är goda att ta en handfull av på jobbet under eftermiddagen. De hjälper mig också att motstå suget after kakorna i vårt arbetsrum. Mellisrutan vill jag testa.

 137. Har inte provat någon av smilings produkter men tyckte cashew havssalt lät jättegott! Skulle äta det på lördagkvällen och byta ut den vanliga godispåsen mot ett nyttigare alternativ!

 138. Väldigt svårt att välja EN favorit! Men en klar favorit är jordnötterna, när dem packas ner i ryggsäcken för en tur upp på snötäckt berg.
  En näve jordnötter på topp för en extra energikick, för att sen avnjuta pudersvängarna ner.
  Dä, dä är grfjer dä!

 139. Väldigt svårt att välja EN favorit! Men en klar favorit är jordnötterna, när dem packas ner i ryggsäcken för en tur upp på snötäckt berg.
  En näve jordnötter på topp för en extra energikick, för att sen avnjuta pudersvängarna ner.
  Dä, dä är grejer dä!

 140. Kan tyvärr inte säga vilken min favorit är då jag inte provat just den där sorten. Men jag skulle gärna vilja och jag älskar nötter och torkad frukt i alla dess former.
  Det är perfekt att ha med som mellis till skolan när jag har heldagar med föreläsningar. Håller tummarna

 141. Mellisruta kakao/kaffe
  När jag pluggar igenom långa biokemiböcker och bara måste ha något lagom syndigt, lagom energigivande och som håller blodsockret i balans. Och denna är perfekt – vilka få är för mig med en omedicinerbar underfunktion i sköldkörteln. Mycket jag försökt äta leder till att blodsockret och orken åker bergochdalbana men denna funkar oftast riktigt bra.

 142. Fruktbollar med mango och passionsfrukt är en favorit. När sötsuget sätter in eller när energinivån är i botten så är dessa perfekta att ta till!

 143. Cashewnötter är mitt liv!! Äter den som bäst när jag pluggar inför ett tufft prov! Eller istället för socker

 144. Cashewnötter är mitt liv!! Äter den som bäst när jag pluggar inför ett tufft prov! Eller alltid!! Super bra mellis innan träning ❤️

 145. Helt klart den torkade mangon då jag är beroende av den.
  Så det blir svårt att välja vid vilken situation jag äter den då jag äter den mest jämt
  Till frukost i müslin, som mellanmål, i fruktsallad, i bars, i fröknäcke, i sallad. Den är bäst helt enkelt

 146. Morotskakan är min favorit! När suget kommer på eftermiddan så tassar jag ned till fiket på jobbet o köper en morotskaka, både gott o nyttigt!

 147. När jag åker direkt till träningen efter jobbet, eller när jag kört barnen till skolan och går min hundpromenad innan frukost. Dessa tillfällen är perfekta för ett mindre mellanmål. Passar även bra när jag kollar på fotbollsmatch. Mina favoriter är mellanmål med ingefära och cashewnötterna.

 148. Mangobollarna är det bästa godis min 3 åring vet. Sen kommer cashew ingefära kokos högt bland mina egna favoriter

 149. Min favorit är torkad mango! Det är så sött och gott och är perfekt mellanmål innan träning, eller att ha med på cuper och äta i mellan matcherna! Hoppas jag vinner❤️

 150. Min favorit är Smiling Cashew Havssalt, och jag äter de lite varsomhelst. På jobbet, efter träning, snacks framför tvn och har alltid en påse i handväskan om jag behöver fylla på energin. Så gott och nyttigt.

 151. Mellisrutan med kakao & kaffesmak de eftermiddagar jag har kvällstjänst på jobbet Får en att hålla energin uppe och gör den långa arbetsdagen så mycket lyxigare

 152. Cashewnötter med havssalt är min favorit
  Äter dom helst på kvällen samtidigt som jag ser en film eller serie men ibland direkt efter träningen för att fylla på med energi

 153. Min personliga favorit är mellisrutan med ingefära!
  Barnens snacks/godis består ofta av fruktbollarna eller liknande då vår barn inte äter vitt socker. Så uppskattade!
  Hade varit så kul att vinna 🙂

 154. Åh gillar cashewnötterna, både neutrala och saltade , perfekta att ha med på tågresan! Mellisrutan följer också ofta med : )

 155. Då jag inte är bekant med Smilings produkter kan jag inte utse nån favorit. Men jag blev väldigt nyfiken på deras sortiment. Och då jag gärna skulle vilja ha något gott till fikat såg Mellisrutan kakao/kaffe väldigt god ut!

 156. Vilken härlig tävling! Perfekt nu i juletider när det ska bjudas på godis överallt 🙂
  Personligen är min favorit mellisrutorna med Ingefära – väldigt goda till en kopp kaffe.

  Men jag säger ‘ändå fruktbollarna. Mina barn håller på med diverse idrotter och då är dessa perfekta att ha med till idrottshallarna (där ofta råder nötförbud). Eftersom deras kompisarna gärna vill smaka (till min glädje) vore det perfekt att vinna en av dessa lådor!

  God Jul

 157. Jag har köpt den torkade ananasen till vår son som fredagsmys. Jag hade noll koll på att Smilings hade så mycket olika produkter, blir så nyfiken!

 158. Mina favoriter i Smilings sortiment är utan tvekan Melisrutan med smak av ingefära citron, men även Smilings Stora kokoschips med smak Chili honung! Men alltså M U M S…
  Dessa följer faktiskt oftast med mig som lyxig färdkost när jag pendlar längre sträckor, eller framför en riktigt bra netflix-serie en fredagskväll!

 159. Ikväll åt vi upp vår sista Cashew med chili påse som inhandlades på Sthlm food and wine mässan Perfekt tilltugg när man är lite småsugen och vill knapra på något framför filmen som dessutom har bra innehåll!

 160. Smiling Morotskaka mellisrutan a 40gram är en goding som gör min mage och humör glatt Denna äter jag helst till en kopp kaffe när jag känner att jag behöver något extra för att orka göra det sista rycket i vardagspusslet.

 161. Min favorit är den torkade ananasen. Den har en sådan god smak, precis som färsk ananas. Jag och min dotter äter den gärna till mellanmålet eller till en film.

 162. Mellisrutan med smak av morotskaka är min favorit. Ett perfekt och energirikt mellanmål för att hålla energin uppe. Ett perfekt mellanmål eller snacks. Jag tar det antingen som mellis på jobbet eller innan ett träningspass.

 163. Cashewnötter naturella är min favorit. Äter dom som mellis eller snacks i bilen. Perfekt att dom finns på bensinmackar när man blir hungrig i farten och ändå vill äta något hälsosamt.

 164. Alla smilings produkter passar perfekt för långa dagar på universitetsbiblioteket. Men torkad mango är absolut favoriten!

 165. Deras fruktbollar med smak av mango och passionsfrukt är helt klart min favorit, oslagbar kombination!
  Jag tar gärna en boll till kaffet, när jag är i behov av lite extra energi eller bara är sugen på något gott

 166. Jag har aldrig smakat något från Smiling, så jag kan inte svara på vilken som är min favorit. Jag ska absolut testa deras grejer. Det blir en fredagskväll då jag ibland unnar mej nått extra.

 167. Har tyvärr aldrig provat dessa produkter men blir väldigt nyfiken. Älskar att äta nyttigt o saknar ibland bra mellanmål. Både jordnötter o kokoschips är såå gott!!

 168. Toppar alltid med deras cashewnötter när jag lagar asiatiskt, och torkad mango och kokoschipsen brukar hamna i smoothiebowls bl.a!

 169. Deras torkade mango är stor favorit här hemma. Lyckade till och med muta bort lördagsgodiset med den. Vore kul att prova olika sorter tillsammans.

 170. Har tyvärr aldrig provat nån av produkterna då de inte finns på den affär där jag gör mina veckoinköp. Alla produkter verkar tilltalande och jag ser fram emot att få smaka dem!!

 171. Det HÄR skulle ju va en supertrevlig födelsedagspresent! Fram till att jag flyttade hemifrån (för 17 år sedan, fyller 35 idag) så firade man alltid mig i samband med ”lilla julafton” eller på julafton. Jag är alltså lite snuvad på födelsedagspresenter och nu för tiden bryr jag mig knappt om julklappar så länge jag får en födelsedagspresent som INTE är inslagen i julpapper.
  Jag har faktiskt bara smakat cashewnötterna med havssalt men det är en storfavorit, passar lika bra till helgen i soffan framför en bra film som vid akut hunger 16.57 när både jag och barnen krisar!

 172. Om jag bara får välja en så måste jag säga deras chokladtäckta cashewnötter, som jag helst äter en (eller 10!) till kaffet! Nä förresten, kan inte bara välja en, älskar cashew-chili också, som kvällssnacks!

 173. Tycker så mycket om fruktbarsen, allra mest mango! Brukar ha med till gymmet för att snabbt fylla på med energi efter träningen!

 174. Jag älskar att njuta utav en påse Cashew Choklad. Äter den allra helst om kvällarna framför en mysig serie på Netflix. Perfekt att njuta utav när plugget är färdigt, och man bara kan slappna av och njuta lite extra.

  Kram Sanna

 175. Favoriten är mango- och passionsfruktsbollarna. Äts som snacks på helgen, på resor och utflykter, men framför allt brukar jag överraska dottern med dem i samband med långa tävlingsdagar i truppgymnastik då hon snabbt behöver ny energi. Både humör och energinivå blir då betydligt bättre!

 176. Mango cashew. Verkligen bra mellanmål/snäck . Brukar ha i väskan för att det tar tid ibland innan kan äta lunch och då äter dessa godbitar.

 177. Jag gillar nötter väldigt mycket men har inte provat dessa produkter. Hoppas på tur i tävlingen så att jag får göra det.

 178. Smiling prodiukter kan njutas utav alla, för då blir många balla.
  Kokoschips gillar många, då blir alla långa.
  Nu hoppas vi på vinst, annars blir jag minst.

 179. Jag har aldrig testat deras produkter, men det hade jag gärna velat göra. Älskar både kaffe och kakao så en sån mellisruta skulle jag gärna ta när jag jobbar långa pass på jobbet och behöver få i mig något gott och smidigt ☁️✨☁️✨

 180. Älskar ingefära kokos!
  Köper alltid vid fika på Cirkel K!
  Letar på andra ställen och köper där de finns!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*