Ekologiska-natpasar
grundsund

Efter några veckor med rätt tråkigt väder, köksrenovering och fönstermålning fick vi till några helt oslagbara dagar i Bohuslän!

Vi började resan med en tältnatt på Johannesviks camping nära Smögen. Helt okej camping med väldigt mycket folk vid stranden. Vi hade nog väldig tur att vi ens fick en tältplats… Vi drog rätt snabbt därifrån och hängde på våra vänners segelbåt i Hasselösund. Betydligt mysigare än campingplats. Och det tog inte många minuter tills barnen rekade båtar och valde sina favoriter till nästa sommars semester 😉

Sen drog vi vidare mot Grundsund och ännu fler härliga vänner! Vi hann med två turer ut till kobbarna, en helt fantastisk solnedgång, cykelturer och krabbfiske.

En perfekt semester enligt killarna!

 

johannesvik campingjohannesvik campingbohuslän folkessonräkor och makrill rökt makrill hasselösund bohuslän folkesson bohuslän hasselösundgrundsundgrundsundgrundsund kobbargrundsund kobbargrundsund kobbargrundsundgrundsund grundsund grundsundgrundsund grundsund

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*