”kokosnötsskålar”
folkesson isaberg

Vi hade en supermysig födelsedagshelg i Isaberg med cykling och massa fotbollsspelande. Det är precis sånt som barnen gillar – när man leker med dem. Inte ett ljud om tv-spel eller att saker är tråkiga.

Visst – endel syskonbråk som vanligt (läs tidigare inlägg här) men överlag en väldigt mysig helg.

Så vad tar man med sig från denna helg? Leka och umgås ännu mer med barnen!

 

isaberg folkesson isaberg folkesson sid otisPå hemvägen ville Sid såklart visa vår nya familjemedlem för Otis. Och det här med att Sid vill ha en katt – han har varit helt besatt av katt sen mormors katt blev påkörd. Och så länge han vill hälsa på katterna flera gånger i veckan känns det som han kommer ta väl hand om den. Eller kommer det bli som med det mesta: Nyhetens behag?

Någon som har katt och barn som vill dela sina erfarenheter? Släng gärna iväg en kommentar <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*