”kokosnötsskålar”
kökets favoriter

I samarbete med Köketsfavoriter.se – innehåller annonslänkar

 

Nu när våren är på ingång känns det som man får tillbaks lusten att laga massa mat. Och nyttig mat! Sallader at ta med är något jag gillar att göra. Supersmidigt att fixa iordning på kvällen för att äta på jobbet dagen efter.

Och utmärk för att minska på matsvinnet! Strimla några överblivna morötter och zucchini och toppa med det som finns hemma. Bönor, spenat, quinoa, nötter och hummus kommer bli en grym sallad att äta på lunchen.

 

Mina nya favoriter i köket!

Hos Köketsfavoriter.se hittar du ett brett sortiment för matlagning och bakning från kända varumärken. Jag har beställt hem ett gäng favoriter som passar perfekt till vårens nyttiga måltider.

 

Microplane Spiralskärare

En supersmidig sak som jag använder mycket är grönsaksstrimlare. Strimlade grönsaker går att använda i sallader, rosta lite snabbt i ugnen eller använda i stället för pasta.

Har man inte plats för en stor grönsakssvarv hemma finns flera minde smidiga alternativ hos köketsfavoriter.se:

Spiralskärare Svart
Strimlare Rostfritt stål

 

Kilner Burk Food To Go 1 L Kökets favoriter

Här har jag strimlat både morot och zucchini och använt i min “salad jar”. Denna Food To Go-burk från Kilner rymmer 1 liter och har ett liten kopp i locket som man kan fylla med till exempel dressing eller hummus.

 

Kilner Burk Food To Go 1 L Kökets favoriter

Kilner Burk Food To Go 1 L finns här

 

 

House Doctor Tallrik Nord

Jag har även hittat superfina tallrikar som är en kombination mellan flata och djupa talltikar. Älskar multiproduker som går att använda till flera olika saker!

Och serveringsbrädan går att använda både till upplägg av plockmat och som skärbräda till grönsaker.

Du hittar dem här:

Serveringsbräda i trä
Tallrik Nord – House Doctor

 

Total
44
Shares

2 kommentarer

  1. Hej
    Bra tips på köksredskap. Jag har en mixer men funderar på en blender och då med glasbehållare. Vilken är att rekommendera ?

    Tack för alla tips, recept och andra inlägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*