”kokosnötsskålar”
hockey ulricehamn

Nu har vi kommit på plats i vårt nya hus, skola och förskola. Det har verkligen varit mycket jobb under hela hösten med att få in barnen på den skola vi vill, hitta förskola till Otis och försöka få en plats till Sid. Sids plats har dessvärre inte lösts ännu så vi pendlar 1,5 timma med honom varje dag. Men vi hoppas att det ordnar sig nu under våren.

 

Och nu till den nya vändningen: Hockey.

Sid började spela hockey redan i höstas. Han har velat spela länge men jag har sagt absolut nej till det. Kunde inte tänka mig något värre än att stå och frysa i en ishall, gå upp supertidigt på helgerna och ha tvättstugan full med stinkande skydd. Men det var ju inte riktigt så.

Föreningen är grym, ishallen är inte så kall (här vet man ju förutsättningarna varje gång jämfört med på fotbollsplanen där det både kan regna, snöa och blåsa storm under samma träning), tiderna är bra och tränarna är helt fantastiska! Och barnen har kvar alla skydd i hallen – så ingen stinkande tvättstuga heller. Sammanfattat alltså väldigt bra!

Och barnen älskar det!

 

Den andra drastiska vändningen är det här med Fortnite. No more!

Jag skrev om detta innan jul och det har verkligen gått över förväntan. Sid (som enligt mig är alldeles för liten för Fortnite) gnällde över det i några dagar, tyckte jag var världens sämsta mamma och “så himla hård” mot honom, men nu är det som glömt! Zion har så mycket annat att göra att han hinner inte ens med att spela längre.

 

Två väldigt bra saker med andra ord!

 

Total
25
Shares

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*