Ekologiska-natpasar
raw cheesecake hallon paleo vegan mjölkfritt

Någon mer än jag som är trött på julmat? Inte för att vi överkonsumerat det, men ändå! Jag har satt ihop tre olika recept för en vegetarisk nyårsmeny – så långt från julmaten man kan komma!

Vill du ha fler tips på recept hittar du det i mitt receptarkiv – allt fritt från gluten och vitt socker. Letar du efter vegetariska recept hittar du dem här.

 

Sötpotatischips med getostcrème

sötpotatischips getostcremeEn supergod kombination av sött och salt – perfekt som tilltugg eller som en liten enkel förrätt. Välj gärna ekologisk sötpotatis då potatis är väldigt besprutad.

Sötpotatischips med getoströra

 

Vegans taco med massa goda tillbehör

vegan tacosTacos kanske inte känns som nyår – men med dessa goda tillbehör tycker jag det passar perfekt! Så långt från julmat man kan komma!

Vegansk taco med massa goda tillbehör

 

Raw hallon-cheesecake

raw cheesecake hallon paleo vegan mjölkfritt raw cheesecake hallon paleo vegan mjölkfrittServera en nyttig raw cheesecake till dessert. Den borde väl egentligen inte kallas cheesecake då den varken innehåller mjölkprodukter eller mjöl. Botten är gjord på nötter och är naturligt sötad med dadlar och den krämiga fyllningen innehåller cashewnötter, kokosgrädde hallon och citron.

En syrlig och fräsch dessert som bäst serveras halv-tinad.

Raw hallon-cheesecake

 

Gott nytt år!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*