Ekologiska-natpasar
julkalendern ceciliafolkesson helhetshälsa

– Luckan presenteras i samarbete med Helhetshälsa – 

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Ellen! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton.

 

I dagens lucka tävlar du om en valfri produkt från Helhetshälsa.

Vinn valfri produkt från Helhetshälsa som svensktillverkar kosttillskott i egen produktion utan onödiga tillsatser och med hänsyn till djur och miljö!

 

Så här är du med och tävlar:

Vilken produkt från Helhetshälsa vill du vinna?
Klicka in hos Bodystore.com och kika igenom Helhetshälsas sortiment för att hitta din favorit, länka den sedan i en kommentar och skriv varför du vill vinna just den.

Tävlingen avslutas ikväll (22:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen imorgon, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Vinstvärde: 102-455 kr. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

67 kommentarer

 1. Jag vill gärna vinna zink till min simtränande dotter som ofta får infektioner, hoppas att zinken kan stärka hennes immunförsvar.

 2. Jag skulle vilja vinna alg omega eftersom jag är vegetarian och vet att det är så viktigt för kroppen att få i sig omega 3.

 3. Jag skulle vilja vilja vinna magnesium som min dotter på snart 13 år tar varje dag för att minska migränafallen. Det enda som hjälpt i förebyggande sedan hon var 6 år.

 4. Jag vill vinna supergreens-pulver! Är tyvärr dålig på att få i mig tillräckligt med vätska vilket gör att min vätskebalans ofta är dålig samt att mina hårt arbetande njurar får det ännu tyngre. Att blanda supergreens i frukostglaset vatten har gjort det lättare för mig att få i mig det glaset vätska iaf, och som en bonus får jag i mig en massa andra nyttigheter på köpet! 🙂

  https://www.bodystore.com/supergreens-250-g

 5. AlgOmega 3 eftersom det är det bästa alternativet på marknaden för att få i sig omega 3 utan gifter. Perfekt både till vuxna ocv barn, Delar en kapsel och häller på sonens mat, perfekt!

 6. Jag skulle välja omega 3 algolja. Äter vegansk kost och har tidigare ätit omega 3 fiskolja som jag för ett tag sen slutat med, men vill fortsätta äta omega 3 för det är så viktigt för både hjärna, hjärta och våra celler för en god upptagningsförmåga bla. Så skulle va toppen att få testa denna!

 7. Jag hade gärna velat vinna Helazym, ett måste för min kråglnade mage med urdålig matsmältning. Hoppas och håller tummarna!

 8. Jag skulle kunna tänka mig B12 vitamin! Äter redan B vitaminer men fick lärt mig nyss att B12 ska vara riktigt bra! Sedan är alla vitaminer i sig bra på olika sätt, speciellt den här från Helhetshälsan! Jag tänker att allt som är bra för vår milj är brandförsvar oss människor!

 9. Probioplex vill jag vinna, efter en matförgiftning förra veckan behöver magen hjälp att återfå balansen så det skulle vara perfekt

 10. Jag skulle köpt mig probioplex. Skulle vilja pröva att göra egen kokosyoghurt hemma samt ta för att få magen pp humör igen ☺https://www.bodystore.com/probioplex-150-kaps

 11. Åhh, vilken fin tävling!
  Jag önskar vinna eko c-vitamin https://www.bodystore.com/eko-c-ekologisk-c-vitamin-60-kaps
  Jag har blivit ordinerad av min naturläkare att alltid äta c-vitamin då jag är väldigt känslig för andras energier och påverkas lätt. Så fort jag känner att jag börjar bli sjuk ska jag äta extra c-vitamin och jag har letat efter en bra produkt. Tycker det är en djungel och vet inte vad jag ska välja. Jag vill ha rena och bra produkter! Denna passar mig perfekt!

 12. Att få vinna Probioplex vore en suverän fin julklapp! En mage och tarm i toppform gör så oerhört mycket för hela ens välbefinnande. Man blir verkligen som en ny människa när man får ordning på detta.

 13. Skulle gärna vilja vinna supergreens. Kronisk sjukdom gör att jag inte alltid orkar laga varierad mat, och jag oroar mig ibland för att jag inte får i mig alla näringsämnen min kropp behöver. Men jag brukar slänga i vad jag har hemma i en mixer, så då vore en grön maxad mix perfekt
  https://www.bodystore.com/supergreens-250-g

 14. Helazym och Digest vill jag vinna med förhoppning om att dessa tillskott kan lindra mina svåra IBS-besvär. Så otroligt svårt att hitta något som verkligen fungerar! Hoppas på att få vinna och få lugnare mage och därmed bättre livskvalité.

  Varma hälsningar från trogen läsare 🙂

 15. Jag vill vinna denna: https://www.bodystore.com/q-10-50-mg-200-kaps

  Då jag redan har vanliga nödvändiga tillskott som D3 och Magnesium tänkte jag att det hade varit kul att få testa något nytt som jag är nyfiken på! Har läst en del om Q10 och det är verkligen ett intressant ämne, tror det hade kunnat hjälpa mig som dras med psykisk ohälsa och en ständig trötthet. Hoppas på tur och ett nytt år med mer energi! ❤️

 16. Som nybliven vegan vill jag ta tillskott i form av B-vitamin och då är B-vitamin Komplex det absolut bästa valet! Den innehåller inte minst b12 som är svårt att få i sig via växtbaserad kost. Jag älskar mitt nya liv som vegan och det känns så bra i själen! Tänk att jag varje dag hjälper både djur, natur och min hälsa! Så ett extra plus är denna vitaminkick som säkerställer att jag får i mig de essentiella B-vitaminerna.

  Länk: https://www.bodystore.com/b-vitamin-komplex-100-kapslar

 17. Jag skulle hemskt gärna testa deras Dvitamin.
  Jag äter året runt, känner knappt att jag klarar mig utan. Men just dessa har jag inte testat förr…ooooch som många andra är jag en nyfiken madame! God jul Cecilia!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*