Ekologiska-natpasar
julkalendern ceciliafolkesson Kökets Favoriter

– Luckan presenteras i samarbete med Köketsfavoriter.se – 

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Mattias! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!

 

I dagens lucka tävlar du om ett presentkort värt 2 500:- hos Köketsfavoriter.se!

Köketsfavoriter.se hittar du ett brett sortiment redskap för matlagning och bakning från kända varumärken.

 

Så här är du med och tävlar:

Vad vill du beställa från Köketsfavoriter.se om du vinner?
Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar.

Tävlingen avslutas ikväll (18:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen imorgon, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Vinstvärde: 2 500:-. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

173 kommentarer

 1. Jag skulle köpa en ny assistent då min gamla håller på att ge upp och skulle behöva en större så jag kan baka ännu mer.

 2. Helt klart en ny blender! Förra försöket att mixa vatten och cashewnötter till en broccolisoppa slutade med vatten över hela diskbänken, med en blender skulle jag slippa det!

 3. Jag skulle köpa en ny blender då min gamla har slutat att fungera och jag saknar den. Så jag håller tummarna på att jag vinner denna gång.

 4. Skulle definitivt köpa en ny assistent då den jag har är fr typ 60-talet och har gjort sitt för lääängesen..

 5. Jag skulle helt klart välja en bra blender som klarar av att mixa fryst frukt och frysta bär så det blir enklare att göra ”nicecream”.

 6. Hade jag vunnit hade jag beställt hem fina produkter från smeg som kan pryda mitt kök i min planerade första egna lägenhet!

 7. Jag skulle använda presentkortet till att unna mig själv en redig köksassistent så att köksproffset inom mig kan få komma fram ordentligt och verkligen utvecklas! Det vore drömmigt.

 8. Inför kommande flytt vill jag byta ut mina plastredskap i köket till bättre alternativ och hade använt presentkortet för att kunna göra det

 9. Jag skulle köpa en Hamilton Beach Professional Blender, för att kunna göra nötsmör & smoothies med avokadokärnor i. Min stavmixer är för svag för sådant.

 10. Alla maskiner har samtidigt gått sönder här, så jag skulle beställa matberedare, stavmixer, blender, elvisp, eller nån form av allt i ett-lösning!

 11. Skulle jag vinna skulle jag beställa en stooor gjutjärnsgryta så jag kan tillaga goda älggrytor och -stekar. Jag har ingen i dagsläget så det blir sällan grytor och aldrig någon god stek i ugn.

 12. Åh jag hade direkt köpt en ny lampa att ha över köksbordet, någon av Vitas alla fina eller någon av alla stilrena från House doctor.

 13. Demeyere Resto Sparrisgryta 16 cm Rostfritt Stål.
  Jag hade gärna beställt denna kastrull till min sambo från Köketsfavoriter.se om jag vunnit. Både han och jag är veganer och äter väldigt mycket frukt och grönsaker. Hemma hos oss är det han som står för matlagningen och det hade varit så kul att ge denna kastrull till honom som kunnat bidra lite variation på tillagningen av våra grönsaker. Tänk ångkokt sparris, grönkål med mera – mums! Vilken julklapp 🙂

 14. Svårt att välja… en blender kanske, eller fortsätta plastbanta köket… eller en stor gjutjärnsstekpanna… 🙂

 15. Jag skulle definitivt köpa en ny stavmixer från Bamix! Tre försök med stavmixrar som inte hållt måttet; första för dåligt kräm och mixerdel i plast dessutom, och de två senaste har börjat läcka efter några månaders användning (nr två så mycket att det gick upp i motorn och den började gå utan att man tryckte på knappen!)Efter lite efterforskning har jag förstått att Bamix är den bästa på marknaden. Längtar efter att kunna mixa härliga soppor, majonnäs, pesto m.m. snart igen

 16. Om jag skulle vinna så hade jag beställt en bra mixer på en gång! Skulle så gärna vilja börja göra olika grönsakssmothies för att lätt få i mig all dagens näring. Den nuvarande jag har är för svag och med en knaper studentbudget finns tyvärr inte pengar till det. Jag skulle också passa på att köpa mamma en bra stekpanna då hennes är katastrofalt dåliga! Skulle vara en superbra present till henne som fyller år snart❤️

 17. Jag hade beställt en slow cooker för att kunna göra allt från benbuljong till mustiga grytor. Den hade även hjälpt till i vardagspusslet. Tänk att få komma hem på kvällen och grytan är klar.

 18. Jag skulle köpa en ny mortel till min sambo som vill ha en. Jag skulle även köpa en serie med fina skålar och tallrikar 🙂

 19. Jag skulle köpa en ny vattenkokare från Smeg. Den skulle pryda sin plats på köksbänken samtidigt som den skulle hjälpa mig att spara ström och minska på ännu en plast produkt i köket.

 20. Jag hade beställt en riktigt fin filékniv, så jag kan skiva min hemgravade lax!
  Samt olika träredskap så jag kan göra mig av med alla hemska gamla plastredskap..!!

 21. Ifall jag vann skulle köpa en riktigt bra Blender. Jag gör smoothies varje dag men har aldrig rikitgt unnat mig en riktig bra Blender. En Blender går att använda till det mesta, inte bara nyttig smoothies. Den fungerar till alla sorters bakning och matlagning, allt från såser till degar. Jag använder min Blender till det mesta! Jag har tidigare handlat från kökets favoriter så har bra koll på deess sortiment och vilken Blender det skulle bli.

 22. Åååå, jag skulle önska att köpa nya bestick då jag har en salig blandning av allt möjligt i min låda just nu

 23. En bra och estetiskt tilltalande mixer som kan krossa is för att göra nyttiga slush till barnen. Eller en ny matberedare så jag slipper ta på mig hörselkåpor varje gång jag ska använda den!

 24. Jag skulle bla. beställa en blender och lite annat till min son. Han har precis flyttat hemifrån och behöver en massa saker.

 25. Åh jag skulle beställa en ordentlig blender! Så jag äntligen skulle få en bra allt i allo produkt för mina gröna smoothies, nötsmör, bakning, ja och grymt mycket mer.

 26. Jag älskar att laga mat men saknar en bra gryta och skulle också vilja ha en riktigt vass kniv. Finns så mycket ”bra att ha” grejer jag saknar men med en gryta och en riktig kick-ass kniv kommer man långt!

 27. En ny vitamix blender!! Vi har haft vår i många år och kört den flera gånger om dagen. Den är såå grym men nu börjar den bli gammal och trött.

 28. Jag hade beställt en sous vide och ett rejält paket med snygga tallrikar för att byta ut de tråkiga billigaste ikea-varianterna.

 29. Om jag skulle vinna, skulle jag beställa en ny ankarsrum assistent! jag har en gammal assistent som jag har ärvt, den är minst 40 år gammal och sjunger på sista versen. Jag använder den jättemycket och kan inte tänka mig att leva utan en 🙂

 30. Åh, om jag skulle vinna så skulle jag kunna uppdatera min matberedare! Den jag har funkar visserligen, men bunken är sprucken och håller ihop med tejp och knivarna börjar skrapa emot bunkens sidor. Jag “villhöver” förstås en ny brödrost också och de från SMEG är så fina… fast jag tror jag prioriterar matberedaren :).

 31. En grym mixer som jag kan göra nötsmör med, men även soppor till snabblunch och masssa goda röror som hummus som är min största last!! Min mixer gick sönder när jag skulle göra nötsmör så utan den känner jag mig handikappad- med en mixer kan man verkligen göra så oroligt mycket olika saker!

 32. En mixer!!! Använder dagligen vår halvtrasiga mixerstav och att vinna ett riktigt redskap skulle ge bästa starten på 2019 som ett smoothie-år!

 33. Nya mattallrikar! Använder vackra ärvda som tyvärr luktar lite illa efter alla år, nytt porslin skulle ge vår vardag enverklug guldkant. ⭐️

 34. Åååh! Jag skulle vilja beställa en ny köksmaskin. Den gamla gav ifrån sig en konstig bränd lukt senast jag använde den. Kan bero på att den är vääldigt gammal också! 🙂 Eller så skulle det bli en blender!

 35. Till att börja med skulle det absolut bli en ny gjutjärnspanna som är större än den vi redan har.
  Gärna en med högre kanter.
  Sen skulle det nog bli nån present också.

 36. Antingen skulle jag unna mig en ny fin assistent så jag kan fortsätta baka gott bröd som jag älskar, eller uppdatera bak och köksredskap för skapande och finlir i köket så jag kan hänföra familjen med nya smaker och vackra kreationer. Det är i köket jag trivs som bäst, hämtar energi och sprider glädje. Där är en given samlingspunkt och källa till gemenskap och skratt.

 37. Ska flytta till mitt första egna boende i januari så jag hade såååå gärna köpt en cremefärgad vattenkokare från KitchenAid samt fyllt på skafferiet med lite nötter och te!
  Kram

 38. Hej! I helgen hälsade jag på hos min bror och upptäckte att hans knivar var extremt dåliga. Han fyller 25 år i januari och det hade varit så roligt att få ge honom riktigt vassa knivar. Det skulle jag köpa om jag vann tävlingen 🙂

  God Jul

 39. En Sous Vide jag länge har sneglat på, tänkte kanske av tomten få. Mat i nya former ska skapas så lätt, alla i familjen nu ska bli mätt. Listan är lång av vad jag vill laga, hoppas nu inte gästerna klagar. HOLM Sous Vide vill jag beställa till mig, i köket nu jag ska låta fantasin inspirera mig.

 40. Jag skulle köpa en juicecentrifug!! För att börja göra sellerijuice på morgonen. Som tydligen ska ha fantastiskt läkande effekter på tom mage. Och en massa andra juicer också! Har aldrig haft en sådan men har önskat det i flera år, så hoppas hoppas!!!

 41. Jag hade beställt scanpan soppgryta på 7.2 liter och gett till min sambo i julklapp. Han älskar att laga mat och klagar varje gång på att vi måste skaffa en stor gryta så han slipper göra maten i två mindre varje gång

 42. Jag skulle köpa en OBH Nordica blender Hero silver för att byta ut min gamla forntida trotjänare. Vill ha en lite starkare.

 43. Jag har länge önskat mig en ny blender. Har upptäckt en massa gott, enkelt och hälsosamt man kan göra. Och även min 11-åriga dotter som inte alltid annars inte äter så mycket frukt och grönsaker 🙂 Dock är den vi har gammal, i dålig plast och svag motor, så den orkar inte med att göra allt. Ingen höjdare när det luktar bränt, och inte så bra heller…

  På Kökets Favoriter finns det ju många bra att välja mellan och nu såg jag att det var upp till 50 % rabatt. Så jag skulle passa på att köpa en ny till mig och familjen i julklapp 😀

 44. Jag skulle köpa en ny ordentlig blender så jag kan lura i min femåring en massa nyttigheter som han för tillfället säger att han inte tycker om 🙂

 45. Jag skulle ge bort det till min sambon i julklapp, han älskar att laga mat. Får alltid sånginsats presenter och har inte råd att ge så fina tillbaka (är student). Misstänker att han skulle beställa en stekpanna då våran är skev och allt steks okänt.

 46. En köksmaskin eller assistent hade min gubbe hittat för. Jag vill ha en ny stavmixer.
  Kanske vi får kompensera och köpa lite av varje

 47. Åh, jag skulle investera i nya, rejäla stekpannor av bra kvalitet! Min nuvarande gick handtaget av på i helgen… Hoppas jag har turen på min sida denna gång!

 48. Ohh jag skulle vilja ha mycket men lite nya köksknivar hade varit drömmen. När kniven knappt går igenom tomaten är det nog dags och byta va ❤

 49. Svårt val. Finns otroligt många saker jag skulle vilja beställa men antingen Hamilton Beach Professional Blender om jag ska tänka praktiskt men jag skulle också gärna vilja ha Georg jensens klassiska Bernadotte termos, som stått på min önskelista så länge jag kan minnas.

 50. Oj, det finns så mycket som man skulle vilja beställa för att få ett mer komplett kök.

  Men, kanske lite så här: Rivjärn från Microplane, en sauteuse att göra goda såser i, en sil liknande en chinoissil, en gräddsifon och avslutningsvis ett gäng med ekologiska tesorter att värma sig med i vinter.

 51. Jag vill plastbanta hemmet, men tar lång tid att ersätta allt då det är väldigt kostsamt. Men till att börja med skulle jag beställa gjutjärnsstekpanna och redskap i trä och rostfritt stål.

 52. Paltkok! Jag skulle beställa en matberedare så jag slipper riva potatisen på rivjärn och en riktigt stor gryta så att jag kan göra ett rejält storkok och bjuda in en massa skåningar på den norrländska pitepalten <3
  (Blir det pengar över så beställer jag från deras chokladsortiment som är helt underbart)

 53. Jag kan komma på mycket som de pengarna hade räckt till. Men det första som slår mig är att jag nog hade beställt hem en frukt & svamptork. Det är något jag suktat efter ett tag så det hade varit skoj att få hem en sådan 🙂

 54. Stavmixer verkar så himla smidigt, speciellt när man vill ha soppan slät, vilket jag gillar bäst. Skulle också vilja ha nya matlådor, det är ju så praktiskt att göra storkok och frysa in i matlåda.

 55. Som mammaledig och ensamstående har jag länge önskat mig en grönsaksskärare för att få i oss ännu mera grönsaker och vitaminer. Så det skulle jag definitivt köpa direkt om jag skulle vinna presentkortet
  Med vänliga hälsningar,
  Caroline & Rex

 56. Jag är en 23-årig tjej som är precis hemkommen från en utomlands termin i Paris. Under min tid där väcktes helt plötsligt ett matintresse upp och just nu står jag i köket och prövar det ena receptet efter det andra. Just nu bor jag hemma hos min föräldrar och där finns redskapen jag behöver men snart ska jag flytta och som student kommer jag inte ha den möjligheten att laga mat på samma sätt utan ordentliga redskap. Därför skulle det vara en dröm för mig att vinna detta och kunna köpa in några saker för att kunna fortsätta med mitt nya intresse!

 57. En vakumförpackare från Food Saver skulle få flytta hem till oss. Både för att maten håller bättre i kyl och frys vilket minskar matsvinnet men även då vi har en Sous Vide

 58. Jag skulle köpa en blender, har aldrig haft någon, utan använder stavmixer. Men är så trött på nedstänkt kök och prickiga kläder…

 59. Jag skulle unna mig en riktigt bra blender så kanske jag kan lura i mina kinkiga barn lite smoothie med frukt och grönt i. Man kan alltid hoppas 🙂

 60. Jag vill då beställa Electrolux köksmaskin Assistent !
  Jag har aldrig ägt en sådan själv ( trots att jag är 49 år) och skulle se den som en riktig lyxmaskin
  !!!

 61. Jag skulle beställa lite av varje. Jag skulle äntligen få ha saker i köket som inte bara är funktionsdugliga utan även snygga med hög kvalitet. Det mesta i mitt kök behöver bytas ut, har aldrig riktigt haft råd att köpa bättre kvalitet.

 62. Åh jag hade köpt en ny elvisp. Våran är ca 20 år gammal och klarar nog inte av mer vispning. Så ett uppdatering av elvispen hade varit perfekt!

 63. Jag skulle investera i riktigt fina mattallrikar. Vi har haft samma nu sedan vi flyttade ihop, maken och jag. Det är hans gamla Aidatallrikar som hängt med i över 30 år och nu är de som finns kvar både repiga och slitna och det är visst någon nagg på ett par av dem med. Skulle vara så underbart att få nya , fina som man kan använda både till vardag och fest. Är lite smått förälskad i serien Taika från Iittala. Den är ju helt underbar.
  camillasandmark@gmail.com

 64. Trillade in på din blogg för några dagar sedan och är helt kär. Har redan testat flertal av dina recept. Jättekul! Vi är både gluten- och mjölkproteinallergiska i familjen och dina underbara recept passar oss perfekt.
  Vilka bra tävlingar du har nu i december – självklart måste jag delta!

  Om jag vinner ett presentkort på Köketsfavoriter.se hade jag förstås haft svårt att välja EN sak då det är en bra summa. Men jag skulle nog kika på en assistent (då vi bakar allt från grunden) eller Globalknivar.
  TACK FÖR EN FIN BLOGG!

 65. Jag hoppas verkligen att du får chansen att läsa just min kommentar bland alla andras. Jag behöver detta presentkort mer än något annat just nu känner jag. Jag hade gett vinsten som present till min granne, en kvinna som förlorat precis allt när hon lämnade sitt hemland i krig. Hon har precis lyckats få ett boende men precis allt vitalt saknas där. Den här kvinnan har gjort så mycket fint i sitt liv för andra människor, bland annat tagit hand om föräldralösa barn och våldsutsatta kvinnor. Hon har fått turen att komma till Sverige men pengarna är knappa. Kag hade blivit så otroligt glad om jag kunde ge henne detta presentkort så att hon kan rusta upp hemmet med sånt som behövs. Det hade inte kunnat komma mer lägligt!
  Håller tummarna!!

  God jul önskar Fay Andersson

 66. Jag skulle inhandla en SMEG brödrost eller matberedare. Brödrosten hemma är trasig. Smeg är så fina och så lyxiga!

 67. En fin blender! Vår gamla låter som ett tröskverk och går snart i bitar. Vi använder den dagligen så den har gjort sitt. Om det blir pengar över så en bra grönsakskniv. Den gamla fastnade i en låda och blev böjd. Jag rätade ut den med en tång men den blir inte sig lik och är svår att slipa.

 68. Länge har jag önskat mig en grönsakssvarv, som jag vill använda i mitt kök, och dessutom en rostfri vattenflaska från kanteen som jag kan ta med i min vardag, för att fylla på mig med vätska under hela dagen!

 69. En stekpanna i gjutjärn står högt upp på önskelistan så det skulle jag köpa om jag hade turen att vinna!

 70. Åh, vilken underbar lucka!
  Skulle framförallt investerat i nya stekpannor. Bra stekpannor känns som en grundstomme för att det ska vara kul och smidigt att laga mat. De jag har nu är i teflon vilket inte alls känns bra men en tight ekonomi tillåter tyvärr inte en dyr gjutjärnspanna som det ser ut nu…

 71. Vilken härlig tävling! Något jag verkligen önskat mig länge är en SodaStream, det.Skulle jag vilja ha, och skulle jag köpt något till min lillebror som köpte sin första lägenhet i höstas och skulle behöva saker till köket ❤

 72. Drömmen vore att få slänga våra IKEA-tallrikar och unna oss en tallriksservis från House doctor. Tänk om man hade fått duka så fint till nyår ✨

 73. Min dotter går i 3:an på Restaurang och livsmedelsprogrammet och ska bli kock. Hon är redan superduktig, ambitiös och kreativ och hon brinner för bra råvaror och enkel med god matlagning. Mycket vegetariskt och veganskt, och förstås allt från grunden. Hon önskar sig BARA köksgrejer i present, julklapp osv. det blir inte billigt direkt. Särskilt som hon såklart bara vill ha kvalitets grejer! Klokt av henne visserligen, men snälla nån, man är ju inte gjord av pengar!!! Hoppas verkligen på denna sponsring. Ser henne framför mig hur lycklig hon kommer bli. Riktigt bra knivar står högst på listan!

 74. Önskar mig verkligen en gjutjärnsgryta men är för snål för att unna det för mig själv. Verkar så bra för hälsosammare matlagning, plastfritt och med naturligt järntillskott. Skulle då börja göra rejäla grytor med glädje!

 75. Jag skulle beställa nya grytor och kastruller, de behövs verkligen. Våra är så slitna idag och snart ska vi flytta in i ett nytt hus och då skulle det vara så roligt att få börja om på nytt med nya kärl i köket.

 76. En to go cup från Eva Solo!
  Jag är så fruktansvärt trött på automatkaffet vi har på jobbet. En café au lait lockar liksom inte längre… Hade även köpt en åt dottern som tipsade om tävlingen.

 77. Jag skulle köpa en riktigt bra matberedare, troligen den de har från Kitchen Aid! Den jag har nu börjar ge upp och studentbudgeten räcker inte riktigt till en ny. Hade varit en helt underbar julklapp!

 78. Elvisp, blender, gjutjärnspanna, rökpistol (!!!), Sous Vide, Slickepott mm.

  Jag vet inte ens vad hälften av grejerna är bra för, än mindre kan jag använda alla dessa prylar, men har lovat min kära sambo att jag skall ta mig i kragen och börja laga mer mat (Hälsosam för både mig, henne och barnen), hjälpa till mer i hemmet osv. Vart börjar man? Detta vore väl en ypperlig start?

  1. Hitta en blogg med massa hälsosamma recept. (Du ser, jag gör lite research!)
  2. Vinna stålar så jag i smyg kan inhandla lite nya köksredskap. Det borde imponera. Rökpistolen låter häftigast, men vad har man den till?
  3. Hålla det jag har lovat! Oh my…

 79. Jag skulle sätta mig tillsammans med barnen och leta fram produkter de tycker vi behöver för att laga god och nyttig mat tillsammans! Allt från mandolin att skära grönsakerna extra fint, blender till nyttiga morgon-smoothies och fint porslin och glas där de kan servera sina kreationer!

  Min önskan i jul och inför kommande år är att barnen blir mer delaktiga och intresserade av matlagningen. Och det tror jag de kan bli om de får vara med och bestämma lite mer 🙂

  Hoppas på vinst! God Jul

 80. Jag skulle kanske köpa en riktigt fin traktörpanna för det är vad jag önskar mig som mest . Perfekt för grytor och olika slags såser både till vardags och fest. Ett annat alternativ är Smegs espressomaskin. Härlig retrodesign som är fantastiskt fin. Det vore oerhört kul om just jag får en köksfavorit av tomten i jul.

 81. Det blir köttkvatn då skulle jag kuna göra färs och veta vad är i färsen. Den är ett av klokaste redskapen i köket, tycker jag

 82. Fin tävling!
  Jag väljer en köksassistent. Älskar att baka men nu på äldre dar behöver jag lite extra hjälp med knådning och vispning. Hade varit en underbar julklapp till kroppen och mig!

 83. Åhh jag skulle massa användbara köksredskap till min bror som just flyttat hemifrån. Jag vet hur svårt det kan vara att få pengarna att räcka till det där extra som gör det hemtrevligt!

 84. Jag hade beställt en Electrolux The Masterpiece Collection blender. Saknar en blender då min gamla gick sönder och denna på köketsfavoriter såg väldigt häftig och användbar ut 🙂

 85. Nån fräsig maskin. Och/eller nåt praktiskt redskap… En mandolin skulle jag vilja ta reda på om det är så bra som det sägs.

  /Linn (finafrokensatelje på instagram).

 86. Jag skulle gärna vilja ha en slowcooker. Lyxigt att ha middagen klar när man kommer hem trött, efter jobb och hämtning på förskola.

 87. Möjligtvis en blender men kanske lite nya oplastiga köksredskap då det känns sunkigt att laga mat med plastredskap.

 88. Ååh, vilken drömvinst! Jag skulle köpt en ny elvisp då den förra gav upp nu då jag försökte mig på det årliga bullbaket. Eller ännu bättre ett saftigt bidrag till en köksassistent ✊

 89. Jag hade köpt pastavalsar för spaghetti och fettuchine till min Ankarsrum assistent (som jag har drömt om att äga dessa) samt en kavel för det har jag ingen och jag ÄLSKAR att vara i köket, laga mat och baka!

 90. Oj vilken drömvinst! Har kollat runt hos Kökets Favoriter i säkert en timma nu, de har ju så mycket fint och intressant! En ny blender och vattenkokare står högt upp på önskelistan så det hade jag mest troligt unnat mig ❤️
  Hoppas att turen är med mig nu!

 91. En slow-cooker så att jag kan laga goda långkok och grytor under tiden jag är på jobbet – så smidigt och gott! 🙂

 92. Om jag vann skulle jag utan tvekan köpa en matberedare. Min gick sönder förra veckan! Hur ska jag nu göra mina rawbollar?!

 93. Jag skulle köpa en ny blender! Jag använder blender dagligen till gröna smoothies av olika slag och min nuvarande har givit upp och stavmixern klarar inte att mixa lika slätt.

 94. Jag hade köpt en blender och en kockkniv för detta presentkort och gett min flickvän en väldigt uppskattad julklapp och kniven till min pappa.
  Min pappa förlorade jobbet tidigare i år, 60 år gammal. Det har tagit enormt på hans självförtroende att behöva söka nytt jobb, gå ner i lön och konkurrera mot yngre personer. Han har funnit ett nytt jobb men det är varken utan samma härliga kollegor eller lön och längre resväg. Jag vet att han önskar sig en riktigt bra kniv i smyg men som han känner att han inte har råd med idag. Därför skulle jag så gärna vilja ge han chansen att få välja fritt med detta fina presentkort. Jag vill visa han att han är grym och förtjänar en riktigt bra kniv. Det har såklart varit tufft för hela familjen men alla motgångar gör oss starkare här i livet. Skulle det bli pengar över så vill jag samtidigt ge min flickvän en blender som hon så länge önskat sig och suktat över. Hon står och gör smoothies med en stavmixer och det skvätter ner halva köket varje gång och tar lång tid.

 95. Största önskan är att få äga vakuum maskinen Foodsaver Flow samt flertalet olika påsar
  Främst för att fortsätta minska mat svinnet ❤

 96. Fanns verkligen mycket intressanta saker men är i stort behov av en wokpanna och slow cooker. Skulle jag vinna så köper jag båda och ger köket och matlagningen ett stort lyft!!

 97. Allt jag äger i mitt kök är saker jag ärvt, och jag är stolt över att ingenting går till spillo och att sakerna älskas och används tills de inte längre går att laga. Men mixern jag en gång fick överta är så gammal att det inte längre finns reservdelar, och trots kronisk sjukdom blandar och mosar jag nu saker med händer/gaffel. Jag skulle så hjärtans gärna vilja ha något som hjälper mig göra det, men om någon annan vinner den här tävlingen och köper sig en ny mixer så återanväner jag gärna deras gamla så länge den fungerar 🙂

 98. Åh en blender vore en magisk julklapp! En fin, cool med massa grymma funktioner. Har drömt om en så himla länge. bara att den kan mixa frusen mango vore en dröm då jag älskar att göra smoothies på just detta men inte har en mixer haha.

 99. Helt klart en blender! Mitt ex tog den när han lämnade mig och jag har inte ekonomiskt kunnat prioriterar en ny. Saknar den till goda shakes och bananglass. Blir det pengar över behövs även kniv. Hoppas⭐️

 100. Åh vilken bra tävling! Jag önskar mig inget i jul men skulle väldigt gärna rusta upp köket med lite nytt! Det är inget som prioriteras här hemma när barnen går före allt 🙂

 101. Åh! Vilken tävling! Om jag vann skulle jag köpa en Hamilton Beach Professional blender!! Jag är i ett skriande behov efter en blender som klarar av alla recept på gröna smoothies, dadelbollar och andra godsaker med dadlar och nötter som jag just nu experimenterar med i köket. Just nu använder jag min matberedare vars svaga motor inte klarar av att strimla morötter längre… Resultatet när jag försöker mixa dadlar eller nötter blir sådär… 😉 Håller tummar o tår!! <3

 102. En bra och tålig stekpanna, gärna som till viss del ät gjord av återvunnen metall och som inte har ngn billig teflonyta som kan släppa och hamna i maten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*