”kokosnötsskålar”
julkalendern ceciliafolkesson Nyttoteket

– Luckan presenteras i samarbete med Nyttoteket – 

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Susanne! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!

 

I dagens lucka tävlar du om ett paket med Clean Collagen och Rocket Whey från Nyttoteket.

Nyttoteket.se erbjuder hälsoprodukter med de absolut bästa ingredienserna! Produkterna består av de renaste, mest kvalitativa ingredienserna – inga onödiga ingredienser som artificiella sötningsmedel, fyllnadsmedel, emulgeringsmedel, färgämnen, gluten, GMO eller tillsatt socker.

 

Detta innehåller dagens vinst:

Clean Collagen, 500 g
Kollagen från gräsbetande kor som man kan blanda i både kalla varma vätskor. Kollagen är det mest förekommande proteinet i kroppen och återfinns i bland annat leder, brosk, hår, hud, naglar och inre organ.

Rocket Whey, 900 g
Ekologiskt vassleprotein från gräsbetande kor på ekologiska gårdar. En proteinprodukt som håller absolut högsta kvalitet med smak av choklad och är sötad med ekologiskt steviaextrakt.

 

Så här är du med och tävlar:

Varför vill du vinna paketet från Nyttoteket?
Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar!

Tävlingen avslutas ikväll (16:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen imorgon, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Vinstvärde: 548:-. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

Total
29
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

86 kommentarer

 1. Har relativt nyligen börjat med Clean Collagen och hoppas att det ska hjälpa mot mitt superledsna hår och kanske även mot min begynnande artros i fot och ljumske. Rocket Whey låter ju både spännande och gott 🙂

 2. Känner att min hud skulle må bra av ett kollagen-tillskott. Är 42 år och vill verkligen ta hand om huden så att den mår bra även i framtiden. Proteinpulver använder jag dagligen eftersom jag tycker att det är svårt att få i sig tillräckligt via maten.

 3. Är nyfiken på att prova kollagen, fler i släkten som har artros och jag känner själv av ömhet i lederna.
  Proteinpulver låter som perfekt att ha i både chiapuddingen och smoothies som jag gör ofta.

 4. Jag behöver en boost efter en lång period av stress och dålig mat. Dessa produkter är kansker en bit i det stora pusslet som ska läggas?

 5. Jag skulle helt enkelt bara bli så lycklig om jag vann detta!! Proteinpulver använder jag mig av dagligen och Clean Collagen är jag RIKTIGT sugen på att testa.

 6. Jag har använt Clean Collagen sedan i somras och ser fina resultat. Hår, naglar och hud har återfått spänst och är mindre torrt och sprött. Min förpackning är snart slut (igen) så det vore toppen att få en ny i ”julklapp”. ❤️

 7. Så nyfiken på dessa produkter men inte kommit till skott att prova! Jag tar tillfället i akt och hoppas på tur

 8. Åh vilken underbar julklapp till mig själv, jag vill så gärna prova dessa produkter har bara hört gott om dom. Jag har torrt hår och tappar massor av håret och vill känna mig piggare och få bättre hy. Mvh linda

 9. Jag är 56 år och behöver på alla sätt hjälpa min kropp så att jag orkar vara mitt bästa jag i vardagen. Kollagen har jag provat och vill fortsätta i förebyggande syfte.

 10. Jag har precis hört om collagen från nyttoteket och skulle bli väldigt glad om jag vann denna lucka så att jag kan testa och uppleva hälsofördelarna!!

 11. Mycket stress och obalans i kroppen har bla resulterat i att jag tappat jättemycket hår men nu har jag äntligen tagit tag i mitt liv och med den här vinsten skulle jag kunna få lite extra hjälp

 12. Har endast provat ärtproteinpulver men aldrig collagen. Har hört bra recensioner om det, så det vore jättespännande att få prova! 🙂

 13. Jag vill prova kollagen för att jag har fått problem med vissa leder och tror att kollagen är en viktig faktor för att komma åt detta.
  En annan positiv effekt som jag hoppas på är att stärka upp huden.

 14. Nyfiken på deras produkter men aldrig fått chansen att prova.
  Mitt hår och naglar behöver en ordentlig skjuts framåt.

 15. Älskar clean collagens kollagen! Har bekymmer med värk i kroppen och märker så stor skillnad när jag tar tillskott av just kollagen. Brukar köpa just clean collagens produkter då jag tycker det är viktigt att stötta företag som satsar på produkter med hög kvalitet på innehållet.

 16. Jag är nyfiken på att testa collagen då jag hört mycket gott om det! Proteinpulvret önskar jag mig också då det används flitigt här hemma!
  /Emma

 17. Jag försöker att läka min tarm för att få en bättre hälsa generellt och för att få ner min fibrovärk. Dessa produkter skulle vara superbra för det ändamålet!

 18. Skulle behöva något som hjälper mig mot mina sköra naglar, hår och torra hud. Lider även av ledbesvär och vore intressant att se om clean collagen kan hjälpa. Att det är ekologiskt är toppen 🙂

 19. Jag har bla svår rosacea och jag har hört att sån där collagen ska vara bra då. Att det finns dom som blivit bättre.
  Det vore ju underbart om det kunde funka!
  Så jag vill väldigt gärna testa. Om inte annat är det ju bra för resten av kroppen också.

 20. Jag skulle så gärna vilja dricka både kollagen och smarriga chokladsmoothies för återhämtande efter stundande förlossning! 🙂

 21. Har länge varit sugen på att prova Clean Collagen men inte riktigt kommit till skott.
  Skulle vara en perfekt julklapp till mig själv 🙂

 22. Jag skulle gärna vilja vinna denna eftersom det skulle vara en perfekt julklapp till mamma. Hon tränar regelbundet men kan behöva lite extra motivation nu under det mörka vinterhalvåret då motivationen ibland kan vara svår att hitta. Vi brukar träna tillsammans men med hjälp av detta skulle vi kunna göra riktigt goda smoothies efter träningspasset.

 23. Skulle behöva boosta min kropp som har fått lida av långvarig stress och sockerberoende. Varit sockerfri i 4 veckor nu:) har länge velat prova collagen men har fått prioritera annat. Håller tummarna!

 24. Åh jag har länge velat testa deras kollagen som jag ser här och där på Instagram. Tror det skulle vara ett bra komplement till kosten för mig som kroniskt sjuk. Även vassleprotein som jag tar ibland och gärna velat ha något från gräsbetande kor, och dessutom steviasötat låter ju kanon! Såå sugen på att testa dessa!

 25. Jag får ofta i mej för lite protein. Dricker protein pulver ibland men gillar inte att det ofta är tillsatt något mycket socker. Collagen verkar vara produkten som jag skulle fastna för. Har läst om den flertalet gånger men i ärlighetens namn varit lite för snål. Skulle jag vinna skulle jag testa och förhoppningsvis sen fastna för collagen å fortsätta tillsätta det i min kost.

 26. Enda på min önskelista!
  Vill prova på collagen rör en sliten post gravid halv artrosig ländrygg som önskar lite mer flexibilitet tror collagen är lösningen jag väntat med att köpa hem allt för länge

 27. Har med strikt LCHF förlorat 19,4 kg på 10 veckor. Nu när jag nått min målvikt vill jag fylla på med nyttigheter utan att överdriva mitt matintag, är särskilt nyfiken på Clean collagen!

 28. Nyfikenheten är stark på att hitta en väg till balans med kost vilket jag tar tror dessa pulver kan ge en skjuts i rätt riktining.

 29. Efter många år av kronisk sjukdom är kroppen svag, musklerna förtvinar, och behöver all boost de kan få. Har ännu inte prövat collagen, men blivit tipsad om att den kan stärka allt som följer med fördallet, leder, hud, hår och min krånglande mage. Är inte ens 40 men känner mig äldre än min mamma

 30. Jag är nyfiken på att testa collagen för att se om det kan hjälpa mot min torra hud. Proteinpulver skulle passa perfekt eftersom jag nu ska köra igång med träningen.

 31. Jag har svårt att få i mina barn tillräckligt med protein. Men de älskar dina sötpotatispannkakor och jag har börjat berika pannkakorna med kollagenpulver och vips så slipper jag oroa mig för deras proteinintag. Nyttotekets kollagenpulver är dessutom smakmässigt helt neutralt så de märker inget 🙂 Enda kruxet är att det är så dyrt så därför kan jag ju hoppas på en vinst.

 32. Varit nyfiken på nyttoteket. Men inte blivit av att prova. Vore spännande att se om collagenet skulle förbättra min hud och värken i kroppen.

 33. Dessa produkter från Nyttoteket.se
  får mig verkligen att le,
  protein krävs för varje pass
  och jag har hört att Rocket Whey smakar i särklass!
  Clean collagen känner jag inte till
  men jag det mer än gärna prova vill!
  Hoppas, hoppas att jag får testa
  och kanske hjälper det mig till nytt personbästa :-)!

 34. Men vilken julklapp detta skulle bli! Jag som så gärna på mig själv vill få pli.
  Så nyfiken att prova dessa två. En riktig boost min kropp skulle få!
  God jul och ett gott nytt 2019 <3

 35. Har läst mycket om alla positiva effekter av kollagen så skulle gärna prova, som en allround kur till hela kroppen. Inifrån och ut

 36. Är SÅ nyfiken på Collagen pulver, har man turen att vinna ett paket får man tummen ur att testa 🙂 Proteinpulver använder jag redan dagligen – love it!

 37. Clean collagen är ju SÅ bra! Har ätit det i 3 månader och trots att det är vinter och mina händer visserligen fortfarande är torra så är de inte såriga. Naglarna skivar sig inte och är klart starkare. Så klart jag vill vinna!

 38. Är nyfiken på vad framförallt kollagen skulle kunna göra för mina reumatiska leder skulle bli väldigt glad och tacksam om jag vann och fick testa dessa produkter

 39. Jag har riktigt vinterfnasig och torr hy nu, särskilt på händerna där jag fått små envisa sår och sprickor.
  Skulle vara toppen att få prova Collagen och Protein och se om det kan lindra.

 40. För att jag äter collagen varje dag! Jag har länge haft svåra eksem men då jag la om kosten och tillsatte ett dagligt tillskott av collagen så har jag sluppit dessa! Vore underbart att få fylla på med ett paket såhär i juletid, dessutom spännande att få prova Rocket whey.

 41. Har tränat rätt hårt det senaste året och varit sugen på att testa dessa produkter för att se om det skulle påverka träningen positivt. Har t.o.m lagt produkterna i varukorgen men inte klickat igenom köpet då jag inte vill köpa “grisen i säcken”. Så nu håller jag tummarna på vinst.

 42. Eftersom jag tränar hårt varje dag, men samtidigt lever med min IBS tror jagatt detta skulle passa perfekt! Proteinet för ett lättsmält mål efter träningen där kroppen kan ta upp proteinet, och sen kollagenet för att läka tarmen på lång sikt.

 43. Det sägs att Kollagen
  kan göra huden både mjuk och len.
  Kan det även få denna kropp att sluta gnissla
  kommer jag både hjula och vissla, men även ett och annat leende att hissa.
  För att inte denna kropp
  ska bli än mer gnisslig och torr
  behöver den kontinuerligt fylla på med kollagen och protein med smak av underbar choklad
  i var och varannan varm kopp! <3

  God Jul!

 44. Vinner jag detta ger jag det till min man som är väldigt medveten om sin kost, men som ej testat detta. Han har även en autoimmun sjukdom som nog skulle hålla sig ännu längre bort med detta.

 45. Jag provar både kollagen och proteinpulver. Äter kollagen från annat märke men vore väldigt kul att få prova detta och proteinpulver har jag inte hittat något som jag gillar så det skulle vara bra att få prova detta.

 46. Efter två graviditeter på kort tid så tror jag clean collagen skulle vara toppen att boosta upp kroppen med 🙂

 47. Hade varit så spännande att testa på collagen som alla talar så gott om. Jobbar i en ganska så stressig restaurangmiljö och det märks tyvärr ganska så tydligt både på hår, hud och naglar. Både collagen och proteinpulvert hade varit toppen som en härlig boost för min kropp!

 48. Önskar jag skulle vinna collagen, då jag har så ont i mitt ben,
  vill inte äta massa mediciner, helst bara vitaminer
  övrigt för hår, hud o naglar behövs då det varit en lång grå höst
  håller nu tummar o tår då jag behöver bättre må

 49. Önska vinna då jag tänkt köpa detta men just nu har jag ej råd, då jag är sjukskriven. Och dels tänkte jag börja ta hand om mig och min kropp. Detta skulle bli en bra start.

  Mvh Elenor

 50. Skulle vilja vinna för att kunna ge min lilla son och stora dotter den bästa versionen av sin mamma de kan få. Att ta hand om sig själv från insidan ut för att kunna ta hand om dem

 51. When life gives you lemons, make lemonade..
  Lite så är det nu och en hälsosam livstil betyder just nu allt. Därför behöver jag vinna! 🙂

 52. Kokar benbuljong och grejar men det är tidskrävande som tusan. Vore grymt att vinna detta för att mer regelbundet få i mig kollagen

 53. Jag skulle vilja testa collagen för att se om det kunde ha effekt på mina inflammationer, dåligt immunförsvar och torrhet.

 54. Vilken rolig tävling!
  Jag vill jättegärna testa dessa produkterna, älskar att prova nya saker inom hälsa och testar mycket för att må bättre med min hypotyreos. Upplever att paleo och dina recept hjälper mig supermycket och varför inte krydda extra i smoothies eller i bananscones med exempelvis clean collagen? Toppen eftersom det funkar fint nu när jag ammar med 🙂

 55. Hej !
  Jag hoppas att få prova, för att om det fanns ett uns av hopp att jag skulle kunna få lite av mitt hår tillbaka, skulle jag göra allt ❤️!
  Med vänlig hälsning,
  Isabella

 56. Åh har hört talas om dessa produkter! Är en riktig torris med svåra eksem så collagen är jag extra nyfiken på om det kan hjälpa mig. Vill försöka trappa ner på kortisonsalvor.

 57. Vilken underbar julklapp till mig själv. Precis vad mina onda leder behöver och min kropp då jag har slarvat mycket med maten pga mycket arbete. God jul och jag hoppas såklart på tur

 58. Multisjuk, multistark livsbejakande biohacker som gör allt för att främja hälsa och bevisa för främst mig själv att oavsett hinder klarar man allt, lite kollagen skulle kunna ge en extra boost för motivationen i denna Strindberg liknande årstid som ligger över oss som ett moln som döljer solen
  Fridens liljor ! /pär

 59. Har letat efter ett tillskott som är såhär rent ingridiensmässigt. Har svårt att få i mig tillräckligt med protein och hade varit spännande att få testa dessa produkter

 60. Läser och inser att det är just collagen som jag verkligen behöver för mina knän, hår, hud och naglar ! Den andra produkten låter också jättespännande!! Måtte jag vinna!

 61. Har länge sneglat på dessa produkter men är för snål och de sista man ska snåla på är väl ändå sitt mående. Dessa produkter skulle göra kroppen och knoppen glad så jag hoppas att dessa blir mina idag.

 62. Tycker produkten låter intressant och är nyfiken på att testa och se om det hjälper mig med min värk jag brottas med dagligen. Hoppas hoppas att jag vinner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*