julafton bali folkesson

Mina julönskningar i år

av Cecilia Folkesson

Förra julen var lite av en katastrof. Visst – den hade sina mysiga stunder, som på bilden. Och det blev en supermysig julafton tillslut. Men några timmar innan detta hade Otis hostat tills han nästan spydde, jag gick på några starka mediciner för min bihåleinflammation och resten av gänget var rätt risiga också. 

Vi hade beställt hem ett enormt svenskt julbord som vi inte kunde ta emot eftersom det ösregnade. När vi äntligen kunde ta oss ut hade dörren svällt upp av allt vatten. Efter en stund pushade fick vi upp den och chauffören som stod och väntade nedanför trappan med all vår mat fick en rejäl dusch av allt vatten som hade samlats bakom dörren. God Jul!

Denna jul kommer det mesta kretsa kring vår flytt. Vi lämnar vårt lilla hus redan den 28 december!

 

Mina 10 julönskningar:

Att julen blir en mysig helg där vi slipper absolut allt tjat om tv-spel. Detta kommer förmodligen inte hända, men det finns ju alltid en liten chans att barnen är uppspelta och förväntansfulla inför julen och vill packa och packa upp istället för att spela…

Att Adyatma fortätter sin resa mot ett friskt och långt liv. Han blev tyvärr inlagd igen för någon vecka vecka sen med problem med andningen. 

Att flytten går så smidigt det bara går och barnen inser hur mycket bättre det kommer bli när vi flyttar. Just nu går det upp och ner. Och det är väl helt förståligt…

Att Sid får plats i skolan i Ulricehamn. Just nu har bara Zion och Otis fått platser i skola och förskola. Efter jul kommer han gå kvar i sin gamla skola och vi kommer få köra honom 3 mil enkel väg. Varje morgon och eftermiddag/kväll. Så en fin julklapp hade varit om tomten hade fixat detta illa snabbt 😉

Och sist men absolut inte minst: Att jag hittar ett paket med gratis flygresor för resten av mitt liv under granen!

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram och missa inte att prenumerera på nyhetsbrevet!

 

Du kanske även gillar detta

4 kommentarer

Urszula 14 december, 2018 - 09:46

Lycka till och God Jul. Hoppas du får allt detta.

Svara
Cecilia Folkesson 14 december, 2018 - 18:55

Tack <3 God jul till dig också!
Kram

Svara
Hanna 28 december, 2018 - 07:59

Hej!
Alla barn brukar få plats på skolorna i Ulricehamns kommun, däremot inte alltid där man önskar först. Det är tyvärr trångt på flera av dem och det ska byggas mycket nytt framöver…

Svara
Cecilia Folkesson 30 december, 2018 - 19:50

Hej Hanna,
det stämmer. Men det kommer bli svårt att flyttas över när man väl börjat på en skola. Och det innebär att även Otis hade fått börja på den skola då storasyskonet går där… Vi valde hus i visst område för att ha nära till skola, idrott mm. Därav att vi väntar 🙂

God fortsättning!

// Cecilia

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More