”kokosnötsskålar”
julkalendern ceciliafolkesson Vinga Home

– Luckan presenteras i samarbete med Vinga Sweden – 

 


Tävlingen är avslutad och luckans vinnare är Tove och Therese! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!

 

I dagens lucka tävlar du om julmys från Vinga Sweden.

Vinga Sweden brinner för att skapa designade och funktionella produkter för hemmet & ett aktivt friluftsliv.

Detta innehåller de två vinsterna:
1 Ullpläd Loro
1 Ljuslykta/vas Moto

 

Om du inte blir en av vinnarna av luckan – använd rabattkoden vingachristmas för 20% rabatt på hela sortimentet hos Vingahome.

 

Så här är du med och tävlar:

Vem behöver verkligen avkoppling och julmys framöver?
Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar!

Tävlingen avslutas ikväll (7:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen imorgon, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Totalt vinstvärde: 2 096:-. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

Total
12
Shares

73 kommentarer

 1. Jag önskar extra mycket julmys och avkoppling till mina 2 döttrar som jibbat hårt hela detta år ❤❤

 2. I år blir det mindre julmys för mig pga av jobb och totalrenovering av mitt nya hem.
  Med en vacker filt och lykta från Vinga Sweden kommer det att bli som grädden på moset till min nya fina soffa.
  Julkramar
  Marie

 3. Tomten behöver verkligen avkoppling efter jul. Vi är en stor familj med många ställen att fira på så vi håller på i tre hela dagar att försöka få ihop julfirandet med allihopa. Tomten levererar ändå julklappar trots att vi inte bara firar på julafton.
  Heja tomten som jag vill ge en fin present till som tack.

 4. Min dotter på 13 önskar jag en extra mysig jul! Mycket jobbiga tonårstankar o inga kompisar. Önskar hon skulle förstå hur fin o härlig hon är!!!!

 5. Julmys och värme vill jag ge min mamma som återhämtar sig från allvarlig sjukdom.
  Att hon finns kvar hos oss är dock den bästa julklappen.

 6. Min man behöver vila och avkoppling. Han har byggt på vårat hus hela våren (vi bygger ut 100 kvadrat), samtidigt som han jobbar heltid. Vi har en treåring och en 5 veckor gammal bäbis också

 7. Skulle så gärna vilja att min man fick de då de är första julen då han kan slappna av på många år då vi äntligen hittat vad de är som gör att han mår dåligt och vi kunnat utesluta mjölk och soja. Livet har börjat igen och han förtjänar att få njuta lite extra!

 8. Värme och ljus i dessa tider,
  är många unnat som lider.
  En vän som kämpar med mycket vill jag ringa,
  och säga jag har en gåva från Vinga.

 9. En gåva nu från Vinga jag kan vinna så nu hoppas jag nissen som bor i vårt hus ska bringa mig denna tur för något mysigt från Vinga kan man dela med många av sina nära å kära

 10. Jag önskar avkoppling och julmys till Alla! Men vill ändå ge lite extra till alla som kämpar lite extra med utmaningar av olika slag i livet! ❤️

 11. Min sambo som har haft mycket på jobbet den senaste tiden. Det blir ofta övertid och ibland långa dagar. Den vinst hade varit perfekt för lugna sköna dagar i soffan under julledigheten som väntar.

 12. Min dotter, krypa ner under en mysig filt framför netflix. Hon satsar så på sina betyg och det här lovet är så välkommet, hoppas hon har tid att göra ingenting i många dagar

 13. Jag tror att hela lilla familjen ryms under Ullpläden. Och jag kan inte tänka mig något bättre sätt för mig att koppla av än att i stillhet vara nära mina kära!

 14. Avkoppling och julmys är något jag och min blivande sambo önskar oss. Mitt uppe i en flytt är julstämningen inte riktigt här än… Flyttar den 20e december 🙂

 15. Jag önskar julmys till mamma (och alla oss andra) som bor i ett hus med vedeldning i kamin och spis. Med 7 barn, över 30 barnbarn och en massa barnbarnsbarn som hon varje år stickar födelsedagspresenter till så förtjänar hon en mjuk och gosig ullfilt att krypa in under framför brasan.

 16. Mannen som sitter utanför Hemköp i Lomma ALLTID med bedjande ögon….stackaren går in i förköpsbutiken och värmer sig nu under vinterhalvåret. Ingen ska behöva ha det så. Vinner jag så ska han får ullpläden för att kunna hålla sig varm…..

 17. Mina föräldrar förtjänar en ullpläd att använda när de bygger kojor med mina barn. Som de engagerar sig i sina barnbarn! <3

 18. Jag skulle verkligen behöva avkoppling just nu. Har försovit mig två dagar i rad troligtvis på grund av sömnbrist och därmed fått stressa iväg. Så att få vakna i tid, äta frukost i lugnt tempo samtidigt som julkalendern sänds under en mysig pläd hade varit alldeles underbart.

 19. Jag behöver extra mycket vila och julmys då jag drabbats av en kronisk sjukdom som gör mig utmattad. Är sjukpensionär och har inte råd med klappar och annat. Skulle verkligen uppskatta att få ligga under en pläd från Vinga och koppla av och njuta av julen ❤

 20. Jag, min man och våra barn har haft en tuff höst med påfrestningar och svåra sjukdomar. Det kommer även att behöva tas en del tuffa beslut i början av året. Jag skulle önska en lugn, läkande och mysig jul med familjen under en pläd, för att stärka, fylla på med energi och att vara tillsammans med dem man älskar, inför allt som komma skall.

 21. Förra julen var tung och svart då vår underbara hund gick bort. Ett år har gått men saknaden och sorgen finns kvar. Vi påminns extra nu i juletid. Den fina pläden och lyktan skulle skapa julmys och avkoppling till min lilla familj.

 22. Jag skulle säga att jag själv behöver julmys och vila i år! I årsskiftet väntar jag smått men ska hålla på med studier in i det sista! Det blir en mysig jul på hemmaplan och OJ vad december gör slutet av graviditeten enklare! Allt som hör julen till, myskänslan i hela kroppen! 🙂 Har dock alltför lite julmys och pynt hemma hos mig, så denna vinst vore toppen! 🙂 <3 God jul!

 23. Alla i hela världen behöver julmys och julfrid. Alla som skyndar för att hinna med allt roligt som sker under december, alla som lider och kämpar i tuffa tider, alla ensamma och bortglömda som helst av allt skulle vilja behövas av någon. Tänk om filten skulle räcka till att svepa om oss alla .

 24. Min 76-åriga mamma som tränar fem dagar i veckan och som alltid finns där när man behöver hjälp och stöd. Jag hade velat se henne insvept i filten vilandes framför en brasa i jul.

 25. Min fina mamma som behöver all avkoppling och julmys som bara går efter en tuff höst då hennes mamma (min mormor) gått bort. Äntligen är allt med begravning och husförsäljning klart och nu behöver hon ta hand om sej själv och bara mysa!❤

 26. Jag tänker att vi alla behöver avkoppling i juletid, efter ett år med arbete, skola och mycket annat. Att vi får mysa tillsammans i soffan med tända ljus med familjen.

 27. Efter ett mycket tufft år behöver jag själv härligt julmys med mina pågar! Varm pläd och massor av ljus i mörkret!

 28. Mina småkillar behöver julmys o vila från skolan o hockeyn. Vill att de ska kunna krypa ner under filten tillsammans o se en film o vara goda mot varann när mamma ska jobba hela julen o inte kan värma dom själv ❤️

 29. Jag skulle jättegärna mysa under den där filten! Har efter en otroligt stressig sommar och höst på jobbet tagit ett aktivt beslut att backa så att jag inte ska behöva sjukskriva mig längre fram.

 30. Tror alla behöver lugn och ro och mindre stress i jul och slippa alla “måsten ” och istället fokusera på det som är viktigt.
  Jag behöver extra lugn pga tuff höst med dödsfall i familjen och jag är kroniskt sjuk och handikappad så den här årstiden är tuff för kroppen.
  Men den underbara julen kommer och det älslar jag!

 31. I år ger vi oss själva lite extra kärlek med lediga dagar och få klappar. Fokus på mys och lugn istället för stress och stök. Då sonen fått en autoimmun sjukdom blir detta vår första paleojul, en utmaning för både honom och mig med alla chokladaskar och sötsaker hos släkten, men tillsammans är vi starka <3

 32. Min man behöver vila efter detta året med massa stress och långa dagar på sitt arbete som lastbilschaufför och dessutom en femåring och en bebis när han kommit hem

 33. Min fina syster som ställer upp i vått och torrt och förutom sina egna sjukdomar och problem har två närstående med allvarliga sjukdomar vars tillvaro hon förgyller. Hon är värd allt mys i världen <3

 34. Denna lucka tävlar jag åt min kompis som skulle bli så glad över denna vinst. Han förlorade sitt barn för snart ett år sedan och livet sen dess har varit riktigt mörkt. Jag förstår inte ens hur mycket skit som kan inträffa på ett och samma år kunde drabba just honom och det gör mig jätteledsen och förkrossad. Jag vill tro att en snygg pläd och vas till hemmet skulle muntra upp hans tillvaro för stunden lite nu i denna tuffa tid och det skulle göra mig jättelycklig om jag kunde få bidra med det till honom.

 35. Denna vill jag ge till mig själv efter en extra tuff sommar och höst, då avkoplling, sova och ta det lungt är bästa medicinen för mig.

 36. Julmys önskar jag min sambo då han älskar julen och vi har inte riktigt fått till julstämningen mitt i våran flyttkaos.

 37. Som ryggmärgsskadad fryser jag lätt, så det vore toppen att ha en vacker och varm pläd att krypa in i. När jag dessutom har svårt att ta mig ut i min rullstol på vintern i kyla och snö, så vore en fin lykta härligt att ha och titta på här hemma.

 38. Önskar trygghet, avkoppling och mys till alla! Särskilt önskar jag julmys till alla barn, alla barn förtjänar en mysig jul. ❤️

 39. Min mamma behöver verkligen få avkoppling i jul då hon har handskats med orättvisa chefer på jobb hela 2018, samt fått jobba för 3 mans arbete då hennes kollegor sagt upp sig pga arbetsmiljön på företaget. Hon har kämpat som bara den.

 40. Självklart val: min mamma! Nyss hemkommen från sjukhus efter lång cancerbehandling och ytterligare (!) en operation. Hon är fantastisk! och värd extra mycket mys den här julen.

 41. Min mamma!! Som åkt in och ut från sjukhus konstant de senaste 6 månaderna och kämpat för sitt liv från och till. Så tacksam över att läget är lite mer stabilt nu och hon kommer få fira julen hemma! Skulle va så fint om hon fick detta. <3

 42. Jag håller tummarna för denna vinst
  Jag skulle vilja överraska min man med denna vinst då han har bytat jobb och inte haft någon semester detta året och att vi har haft en tuff höst med mycket skolkontakt. Så lite mys i soffan i jul är högt uppe på listan. Jag önskar att alla får en underbar jul och att vi alla försöker bidra med något för att göra gott för minst en person denna jul.

 43. Min älskade sambo. Han har tagit hand om mig som har varit sjuk sen 2014 och snart räcker han nog knappt till för sig själv längre. Så omtänksam och osjälvisk. Skulle vilja bädda ner honom i soffan under den mysiga filten med tända ljus och bjuda honom på något gott.

 44. Det behöver vi väl alla? Men om jag måste välja så är det mina grymma kollegor som förtjänar en riktigt lugn och skön jul ❣️

 45. Jag önskar min kompis detta som separerat och är värd all mys och avkoppling just nu. Hon ställer alltid upp för mig så hade känts fint att få ge henne detta.

 46. min älskade mamma- efter en tuff höst där hon gått upp 04.00 varje morgon, för att bolla heltidsjobb, ta hand om hund, ordna med min mormors bortgång och dessutom varit en underbar mamma, mormor och hustru.HON behöver avkoppling, lugn och ro!

 47. Jag skulle önska en fridfull jul och nyår med massa julmys till våra poliser runtom i landet.
  De som inte tvekar att skydda oss, dygnet runt.

 48. I sömnen sa jag tydligen häromnatten “Det enda jag ber om är lite lugn och ro”… Haha så uppenbarligen lilla jag

 49. Vem behöver julmys?? Alla
  Men skickar en extra tanke till min väninna Annica som är 4 barmsmor med allt det innebär med alla avslutningar som man vill hinna delta i.

 50. Jag själv behöver verkligen en vilsam jul efter om intensiv höst. Ska vara ledig hela julen och då skulle det vara mysigt att få krypa ner under en härlig filt och tända ett ljus i den fina lyktan.

 51. Min mamma som haft ett tufft år med sin omplacering på jobb, utfrysning och överkörning. Hon har ett par år kvar till pension och kämpar som tusan som dagbarnvårdare och har gjort detta i imponerande 37 år.

 52. Min mamma behöver extra avkoppling eftersom hon jobbat tillsammans med sin sambo med att renovera sitt hus i över ett år och äntligen fått flytta in nu lagom till jul!

 53. Jag och min sambo skulle behöva lite vila och mysig tid tillsammans efter helgerna, då han jobbar ca 12-14 timmar nästan varje dag nu fram till nyår.

 54. Jag ser verkligen att mina barns gammelmormor skulle behöva extra avkoppling och julmys. Hon är gammal och skröplig men kämpar och vi är så glada för varje år som hon finns med oss vid julfirandet. Att ha flera generationer samlade kring denna speciella högtid känns fantastiskt, allt blir så tydligt när barnen växer upp att det är människorna och relationerna som är det viktigaste i livet!

 55. Hej Cecilia!
  Vilken underbar vinst! Det är inte ofta Jag gör detta men nu tar jag tar tillfället i akt och säger att denna gång är det jag som behöver extra julmys. Jag efter hela två års velande äntligen samlat modet att lämna den destruktiva relation som jag har befunnit mig i i 12 år. Detta kom med ekonomiska svårigheter som toppen på isberget men som också var mycket förväntat då han stod för den betydligt bättre inkomsten i familjen. Jag har alltså nu fått börja på ruta ett, i en liten etta där allt är sådär ”sanerat och kliniskt”. Mina möbler är inköpta från blocket och skänkta från underbar familj och vänner. Att få ha en lite lyxfetaljer hemma, är helt underbart för en inredningsälskare som behöver något fint i sitt hem. Jag är inte alls en materialistisk person och jag tror att de kommer till att betyda mer än bara en pläd och lykta. De får symbolisera det nya livet, myset och allt fint som förhoppningsvis väntar!

 56. Jag behöver efter få en liten gnutta lugn och ro, efter ett riktigt tufft år som kommer fortsätta sätta mig på prov och få ihop livet, med barn och föräldrar som behöver mig mer än någonsin just nu.

 57. Sambon som hamnat i vinterdepp. Han har jobbat för hårt senaste tiden ocj behöver varva ned för att få upp måendet igen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*