”kokosnötsskålar”
julkalendern bodystore

– Luckan presenteras i samarbete med Bodystore –

 

 


Tävlingen är avslutad och luckan vinnare är Emma! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!

 

I dagens lucka tävlar du om ett presentkort på 2 500:- hos Bodystore.

Hos Bodystore.com hittar du allt från ekologiska och glutenfria livsmedel till naturlig hud- och hårvård samt kosttillskott till hela familjen! Alltid fri frakt, prisgaranti och snabb leverans!

Som en för tidig julklapp får du dessutom under veckan 100:- rabatt när du handlar för minst 500:- hos Bodystore! Använd koden CECILIAF (Gäller t.o.m 18-12-09 och kan ej kombineras med andra rabattkoder och gäller ej vid köp av presentkort.)

 

Så här är du med och tävlar:

Vilken produkt från Bodystore.com vill du att tomten kommer med i jul och varför just denna?
Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar!

Tävlingen avslutas ikväll (4:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen imorgon, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Vinstvärde: 2 500:-. Presentkortet gäller t.o.m 19-01-31. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

Total
23
Shares

218 kommentarer

 1. Det är mycket jag skulle vilja att tomten kommer med från Bodystore. En sak som hägrar lite mer är Vitaptanas bars, speciellt de med chokladsmak. Det är ett utmärkt mellanmål som ger en bra mättnadskänsla. Genom att äta en sådan bar minskar jag risken att gå och småäta eller äta något onyttigt i farten. De får mig helt enkelt orka fortsätta jobba, träna med mera. Det för inget att de är otroligt goda heller.

 2. En Humio luftfuktare! 2018 har verkligen satt vår familjs immunförsvar på prov med mängder av förkylningar och fyra lunginflammationer. Jag har hört så mycket positivt om luftfuktarens effekt på att hålla en renare och friskare inomhusmiljö. Kanske är den vår räddning till 2019?!

 3. Jag önskar mig kokosolja i mängder! Favoritoljan som kan användas både i matlagning och över hela kroppen 😀 Känns alltid bra att smörja kroppen inifrån och ut!

 4. MASSOR!!! Men jag har länge varit sugen på att testa Superfruit Blueberry powder (Och massa annat från superfruit) för att testa ha i smoothie, på yoghurten, i granola osv osv

 5. Önskar att tomten kommer med kokosolja. Kanske kan tyckas vara en ”tråkig” julklapp men visst är det bättre att förespråka att ge bort saker som används än att bara köpa för konsumtionens skull. Perfekt att smörja både kropp, knopp, panna och kanna med såhär i vintertid!

 6. Sunwarrior proteinpulver! Jag är ute efter ett riktigt bra veganskt proteinpulver som bevisar att jag kan lyfta tungt och vara vegan

 7. Skulle välja att pröva olika produkter från deras ekologiska sortiment, för att kunna hitta bra produkter som passar hela familjen.
  Med vänlig hälsning, Jessica

 8. Jag skulle verkligen vilja vinna en klean kanteen. Har länge suktat efter en sådan, är så trött på all plast och hört så mycket bra om kanteen, för miljöns skull.

 9. Jag önskar tomten kommer med choklad i olika former. För vem blir inte glad av choklad?! Äta själv, ge bort, bjuda folk på, baka på, laga med.

 10. Skulle gärna vilja att tomten kom med en mixer till mig och vaniljpulver. Detta så att jag kan göra gott nötsmör, dadelbollat mm. Allt för att erbjuda min familj lite nyttigare alternativ utan att min mixer brinner upp, den jag har ni luktat bränt när jag mixar dadlar tex

 11. Tänk att slippa kladd och spill när jag ska mixa,
  när jag nötmjölk eller smoothie ska fixa.
  En ny Omniblend skulle göra att jag problem slapp,
  det skulle vara min absoluta favoritklapp!

 12. https://www.bodystore.com/7-wonder-stadkit Hej! Detta städpaketet hade ju varit toppen att vinna! Försöker äta ekologiskt, använda ekologiskt smink/hudvård tvättar kläderna ekologiskt, slutat helt med sköljmedel och använder ättika och eterisk lavendelolja men har inget bra att använda till städning! Har tre barn så jag skulle använda presentkortet till att hitta nya bra favoriter. De är oftast lite misstänksamma mot ”mammas nyttigheter” 😉 så de behöver botanisera lite själva:)

 13. Sedan jag gjorde min livsstilsförändring från att vara en soffpotatis som åt mängder av godis och chips – till att älska löpning och naturlig kost, så har bodystore varit stället där jag beställer mina godsaker. Därför blev jag överlycklig av att det var just den här luckan idag!

  Jag skulle vilja vinna blåbärspulver eller någon annan spännande smaksättning i pulverform som jag kan använda i mina hälsosamma bakverk. Jag har länge sett att det finns blåbärspulver men tyvärr inte kommit till skott att testa det än.

  Mvh Petra

 14. Jag önskar att tomten kommer med Holistic D vitamin och KSM66! Dessa produkter har gett mig styrkan och energin tillbaka!

 15. Finns ju huuur mycket grejer som helst på Bodystore! Äkta kanel, D-vitamin (som just tog slut hemma) och en groddburk önskar jag mig av Tomten. 🙂

 16. Svårt att välja en sak från Bodystore, utbudet är ju så bra! Återkommande i mina beställningar är den doftfria kokosoljan från Biofood. En produkt som är perfekt till allt från bakning, matlagning till att ha på torr hud. Därför önskar jag att tomten kommer med just den!

 17. Så svårt att försöka välja när bodystore har så mkt bra och nyttiga saker! Men den får bli produkter från rawpowder, har länge velat testa!

 18. Åh, jag önskar att tomten kommer med härliga vitaminer och mineraler från Great earth. Låter kanske trist men det är lyx för mig

 19. Jag håller just nu på att utbilda mig till personlig tränare och kostrådgivare och därav ändrar mycket i mitt liv och min kost. Att handla av ert enorma utbud är det bästa som finns men oftast springer summan iväg. Att få vinna ett presentkort hos er och kunna testa ännu fler produkter skulle vara bästa julklappen enligt mig. Dels för egen del, att kunna testa, och framför allt för att kunna rekommendera vidare till mina kunder som, på ett snabbt och enkelt sätt, vill hitta livsmedel med hög kvalitet för hälsan. Så att välja EN produkt är väldigt svårt. Helst skulle jag vilja ha en stor låda med massa produkter för att kunna jobba och få fram riktigt bra resultat. Då många personer idag har en stressig vardag, och ofta hoppar över eller glömmer bort måltider så försöker jag rekommendera att ex. göra en smoothie. Detta är lätt och snabbt att få i sig och du får samtidigt i massa bra näring och energi. Därför skulle jag faktiskt välja en riktigt bra mixer/blender då min egen nyss gått sönder… Allt för att kunna utveckla mina smoothie ( och övriga livsmedel som behövs mixas) kunskaper och förmedla vidare till omgivningen. Jag skulle bli överlycklig om jag vann detta presentkort!

 20. Oj, vilken svår fråga, det är svårt att bara välja en med allt gott Bodystore har att erbjuda! Men om jag måste välja hade jag viljat ha mandelmjöl då jag hittat några spännande glutenfria frallor jag skulle vilja prova att baka!

 21. Jag uppskattar Bodystores breda utbud och tycker om många av deras produkter! Om tomten kommer med en produkt i jul önskar jag att det skulle vara Raw Kakaopulver från märket Great Earth. Inte nog med att det är ekologiskt och näringsrikt, det är det godaste raw kakaopulvret jag testat! Ger en len, nästan sötaktig smak och är inte så bittert. Doftar underbart! Använder i allt – Matlagning, bakning, frukost, mellanmål. Toppenprodukt!

 22. Det finns många fina och underbara produkter hos Bodystore! Jag har bara upptäck denna fantastiska nätbutik nyligen och det känns som man är där och besöker den sidan då och då, om inget annat för att få inspiration, till nästkommande beställningar!!
  Finns en hel del jag skulle vilja önska mig som tex den naturella kokosolja, de olika smaksättningar i pulverform (förutom lakrits som är ej min favorit), olika vitaminer från vitaprana eller/och de olika nyttiga och delikata bars!

 23. Om jag får önska fritt skulle jag önska mig en Vitamix blender. Som nybliven vegan experimenterar jag en hel del i köket, och en superblender från Vitamix skulle göra det ÄNNU roligare och underlätta diverse glass/smoothie/nötsmörsexperiment. 🙂

 24. Åh, de finns så mycket! Men jag önskar mig kokosolja som är så bra till precis allt! Men också collagen som jag varit sugen på att testa ganska länge!

 25. C-vitamin i form av esterC som är skonsamt för magen i massor. Vi behöver hålla immunförsvaret på topp i familjen hela vintern och c-vitamin är bara bäst.

 26. Oj, det finns så mycket man skulle vilja ha på Bodystore. Har precis börjat ta Ecolomegas omega 3 och behöver fler flaskor. Är också nyfiken på callagenpulver.

 27. God jul!
  Tomten får gärna komma med veganprodukter till mig då jag blivit sjuk i levern av för mycket kött,socker och mediciner. Jag är glad att jag nu är frisk tack vare nyttig mat och älskar min nya livsstil.

 28. På önskelistan finns Havtorn från elexir pharma. Den är bra för hår, ögon och hud vilket är oslagbart för mig som jobbar som florist och lätt får torra händer. Jag skulle gärna vilja prova någon mer produkt som kan hjälpa

 29. Efter många år av ätstörningar går jag nu min förhoppningsvis sista behandling mot ett friskt o fritt liv. Detta innebär ett 24h-jobb med den psykiska biten samt att dag efter dag pusha sig själv upp till en hälsosam vikt.

  Jag vill därför att tomten kommer med en korg fylld av superfoods, hälsosamma fetter och naturliga kosttillskott för att ge kroppen bästa möjliga förutsättning att med kvalitativa byggstenar återhämta sig <3

 30. Först & främst skulle jag vilja säga att din blogg är fantastisk & ger alltid mig så bra tips & råd gällande recept & annat. 🙂 När jag såg att vinsten idag skulle vara från bodystore blev jag sååå glad, min passion är att baka & fotografera. Då jag bakar mest raw & veganskt & tycker det är roligt med variation på det jag bakar så krävs det en del olika råvaror såsom t.ex nötter, kokosolja, olika kryddor m.m. Så drömmen hade varit om jag skulle kunna beställa hem ett paket med blandade varor som jag skulle kunna expremintera & baka med. Har även tänkt länge på att prova att göra min egna veganska cashewost men avvaktat då cashewnötter kostar en hel del + att jag då gärna dessutom vill ha nötter med bra kvalité & som ska vara ekologiska & på hemsidan såg jag att biofood har en stor påse med cashewnötter & det märket är ju himla bra!
  Kramar Maria

 31. Jag skulle vilja att tomten kom med magnesium, D-vitamin, B- vitaminer samt ashwangarot. Har varit väldigt sjuk i ett kraftigt utmattnngssyndrom hela 2018. Nu försöker jag boosta kroppen med hälsosam, näringsrik mat men också en del kosttillskott. Vill verkligen få en vändning på detta fruktansvärda tillstånd.

 32. Jag önskar så att tomten kommer och lämnar ett paket med ceylonkanel till mig. Jag är en riktig kaneloman och brukar därför endast ceylonkanel för att inte skada min lever. Det kostar desto mer än vanlig kökskanel, men så värt det ur hälsoperspektiv. Dock så hade det varit skönt att skona plånboken lite i alla fall. Snälla, tomten!

 33. Min högsta önskan är en Classic w/Sport cap Lemon curry, 800 ml. Jag är väldigt ofta på språng och ute i naturen men har även problem att få i mig ordentligt med vätska. Därför vore denna perfekt som en klapp under granen då den också är väldigt snygg.

 34. Så mycket jag önskar mig av tomten! Som ensamstående räcker många gånger budgeten till att äta nyttigt en del av månaden, sedan blir det billigare och då ofta processat. Så kommer lönen och jag är tillbaka på banan ett tag igen. Jag önskar mig nog främst mandelmjöl ekologiskt, eller kokosolja. Hur gärna jag änn skulle vilja testa något nytt så är det ofta de sakerna jag går bet på.
  God Jul!!

 35. Det finns massor med produkter från body store som jag önskar mig av tomten. Men något som ligger mig extra varmt om hjärtat är ekologiska nötter och frön som räddar mina frukostar och mellanmål i skolan när energin sakta traskar ner.

 36. Jag önskar mig Virgin Coconut Oil Body Wash. Efter många år av hat till min egen kropp jobbar jag nu med att ta hand om den och vara snäll mot den istället. Har inte kunnat ta på min kropp förut men med en god duschkräm skulle det bli enklare. Sen älskar jag kokosdoft

 37. Efter att flera separationer, ofrivillig och frivilliga, med olika personer i mitt liv inträffade under ganska kort tid hamnade jag återigen i en depression. Efter några månader av en rätt så destruktiv livsstil fick jag nog och bestämde mig för att jag inte ville må så längre, och köpte ett gymkort. Något som tidigare känts omöjligt. Nu, ett par månader in, mår jag mycket bättre. Det är fortfarande kämpigt att ta sig dit ibland, men jag är helt förbluffad av hur mycket det faktiskt har hjälpt. Därför önskar jag att tomten kommer med hampaprotein i år, något som är lite för dyrt för en student, men som flera vänner har rekommenderat.

  God jul!
  Stella

 38. Jag önskar att Bodystore skickar ett paket med Holistics Proteinpulver vanilj med tomten. Jag har upptäckt att min kropp mår bra av protein (hjälper till att hålla mig mätt samt håller ordning på hormonerna).

 39. En ekologisk vetekudde skulle jag önska mig! Jag har fibromyalgi och har stora smärtor i kroppen varje dag, det skulle vara underbart att kunna lindra smärtan något med en varm och skön vetekudde.

 40. Det finns mycket jag skulle vilja ha från denna grymma sida. Helst av allt skulle jag vilja ha Ashwagandhakapslarna för att jag just nu har en väldigt stressig period i skolan samtidigt som jag vill lägga tid på träning, familj, vänner och mitt extrajobb. Jag har lärt mycket om Ashwagandha och detta känns som ett kosttillskott som skulle hjälpa mig mycket just nu. Julen är min favorithögtid och jag längtar så mycket till julen, mer avkoppling och gemenskap med familj och släkt! God jul! Håller tummar och tår för att jag ska ha turen på min sida! Kram!

 41. Åååh. Jag önskar mig en STOR blender, en Omniblend TM-800 VIT .
  Så att jag kan göra nyttiga smoothies, nicecream mm till barnen och alla deras kompisar när dom kommer hem från skolan.

 42. God jul!
  Jag hade gärna velat att tomten kom med CBD-olja från bodystore! Efter flera år av värk i leder har jag äntligen hittat ett naturligt medel som hjälper, tillsammans med kosten har CBD oljan förändrat mitt liv, till ett smärtfritt liv. Mvh Erica Nilsson

 43. God jul! Jag önskar mig Collagen från bodystore av tomten. Det hjälper mig hålla leder och muskler på topp, då jag tränar väldigt mycket. På köpet får jag även fin hud och hår!

 44. Lavilin deodoranten!
  Den är så himla effektiv men ändå mild mot huden och så smidigt att den håller i flera dagar
  Ha en härlig dag!

 45. Kung markattas mandelmjöl (eller motsvarande ekologiskt mandelmjöl) så att jag kan fortsätta baka den underbara mjuka pepparkakan tillsammans med barnen även efter jul. Den fick nämligen högsta betyg av både 5- och 10-åringen. Tänkte prova lite andra smaksättningar så om jag vinner presentkortet köper jag bland annat saffran, kardemumma, vaniljpulver m.m. så att vi utökar sortimentet 😉

 46. Jag önskar att tomten kommer med collagen från Nordic superfood. Har länge trånat efter det, men varje gång när alla andra favoriter är tilltagna är kassan så dyr så den får stanna kvar

 47. Jag önskar att tomten kommer med ett kokoskit från urtekram med tvål, skrubb och hårolja! Behöver denna trötta mamma! ❤️

 48. Jag önskar mig flera grönsakspåsar i bomull ifrån bodystore. Försöker minimera plastpåse användandet när vi handlar på Ica maxi men vissa saker behöver en påse ändå, tänk vilken miljöbov! Att inte Ica säljer det själva vid sina plastkassar för flera gånger.
  Mer hållbar framtid!

 49. Jag önskar ett Seven Wonders Städ Paket, nu ska städskåpet detoxas från alla sista gifter. Grabben gillar inte när jag kommer med blomsputan med min ättikablandning . ”Ska du lukta så där illa igen”!

 50. Allt! Det som står högst på listan är en dafi vattenkanna (med filter). Jag vill att vi ska dricka så rent vatten som möjligt och där kan den verkligen hjälpa till.

 51. I år önskar jag mig Terra Novas Vegan Omega 3-6-7-9 Oil, 250 ml av tomten för att få de viktiga ‘omegorna’ utan fiskomegans negativa miljö- och hälsopåverkan.
  God jul och gott nytt hälsoår!

 52. Jag önskar att tomten la valfri produkt från René Voltaire under granen i jul. Ja, vilken som helst vara går bra men kanske framför allt Chiagranola med kokos, mandel och kardemumma, Kokoschoklad, Pekan- och kokossmör, Raw kokosrutor, Creamy Caramel Coconut Spread, Acaipulver, Raw Cacao Nibs, Raw Kanelbollar, Raw Chokladbollar, Hasselnöt och chokladspread, Mandelsmör och White tahini. Men som sagt, en sak räcker ju med

 53. Jag önskar från tomte Mage i balans fiber med mjölksyrabakterier. Detta är den bästa produkten för min mage och den börjar snart ta slut. Mår magen bra så mår jag bra

 54. Alltså jag önskar mig massor från bodystore! Men jag skulle definitivt önska mig magnesium och acaipulver därifrån. Jag har svårt att sova om nätterna (sover sällan en hel natt..) och tror magnesium skulle underlätta massor för mig om natten. Länge velat testa på det. Acaipulver lockar massor till mina smoothies och smoothiebowls jag brukar göra. Åh, det vore en dröm att få vinna denna vinst.

 55. Jag skulle önska mig en provlåda på olika proteinpulver . Tillför i morgongröten, muffins & dyl men det är en djungel att hitta god smak alternativt smakneutral. Senaste påsen risprotein är ingen hit smakmässigt alls, men kan absolut inte tänka mig att slänga så använder vackert upp den ändå .

 56. Här hemma går kosttillskotten åt snabbare än beräknat så jag skulle vilja beställa d vitamin och omega3/algomega3 från helhetshälsa!

 57. Collagen Premium + !! Känns som att det var länge sedan mitt hår var fint, det hade nog behövt en riktig näringsboost. Såklart hud och naglar också men främst håret. Så det hade inte varit fel om tomten kom med det till jul. Fast han hade gärna fått komma med allt från bodystores hemsida!

 58. Nötsmör i mängder! Det är ju världens bästa grej som man kan äta till allt, morgon som kväll. Mandelsmör är favoriten och en klick på frukostgröten förgyller vilken tråkig måndag som helst.

 59. Jag hade gärna velat att tomten kom med en påfyllning av collagen premium proteinpulver från Bodystore. Ett pulver som jag blandar ner i min smoothie som jag alltid dricker efter gymmet. 100% marint protein som även gör underverk på min hud och mot min artros.

 60. Jag önskar mig Klean Kanteens olika matförvaringar så att jag och sambon kan ha bra matlådor på jobbet och fräsch mat med ut i skogen.

 61. Tomten får gärna komma med en vattenflaska. Vi har fantastiskt vatten i detta land så låt oss njuta av det!

 62. Jag önskar mig doftljus från the greatest candle in the world att mysa med i vintermörkret när jag ligger i soffan och lyssnar på ljudbok. De är återvunna ljus och finns i flera dofter som jag skulle vilja prova.

 63. Oj jag skulle vilja att tomten kom med kokosolja därför att det är det mest magiska som jorden skapat. Jag använder det till allt! Håret,kroppen och insidan, har aldrig varit så “fin” i magen sedan jag började äta kokosolja. Annars så skulle jag väldigt gärna vilja ha en bra termos från Klean Kanteen därför att jag nyligen bokat min drömresa till Island och kommer att behöva bra utrustning på dom många äventyren jag ska ut på <3

 64. Då jag precis blivit lämnad, inte så uppskattad julklapp, önskar jag mig något från hyllan livsmedel. Har svårt att sova och äta och det blir väldigt ofta något onyttigt, så denna julklapp hade hjälp mig massor att styra om och rätt igen.

 65. Jag önskar mig en liten flaska till barn från klean kanteen till min lilla dotter. Vi har några stora flaskor till oss vuxna och de är fantastiska. Så självklart vill vi ha bra giftfria flaskor även till vår ögonsten.

 66. Snö och blåst lockar inte nu när jag vill komma igång med träning. Jag önskar mig därför ett TRX Home 2 av tomten!
  God Jul!

 67. Egentligen så spelar det ingen större roll vad tomten än ger mig från Bodystore-älskar allt de säljer där. Men om jag skulle välja en sak så vore det en mixer att ge min dotter som snart flyttar hemifrån ❤

 68. Jag skulle vilja få en mjölsäck av tomten, en massa olika mjölsorter utan gluten och testa mig fram i att få fram fina bakverk till min allergiska tantbästis. Våra fikastunder är så trevliga och jag skulle så gärna vilja ge henne gott fika till kaffet lite oftare.

 69. Jag skulle så gärna vilja göra egen choklad så då är de flera produkter från bodystore som behövs 🙂 hade varit så kul o kunna bjuda hela familjen vid jul på god choklad som alla tål och som samtidigt är nyttig!

 70. Bodystore är min favoritaffär på nätet. Där finns allt jag behöver från mat till kosttillskott och hudvård. Självklart hade det passat mig att få köpa hem lite nya hudvårsdprodukter.

 71. En uppsättning mineraler och vitaminer från Holistic. Hela familjen tar dessa dagligen och märker sådan förbättring på många plan. Tar b.l.a. magnesium, zink, d vitamin, c vitamin och multivitamin.

 72. Ho ho kära tomten! Som du vet Tomten, så är jag nybliven mamma till en liten kille som suger musten ur mig (hehe bokstavligt talat) och känner mig helt slut. Amningen tar av mina reserver så därför önskar jag mig en boost med vitaminer av dig. Magnesium, järn, d-vitamin och det som behövs. Även hört att en luftfuktare ska kunna göra mig piggare och mindre torr. Klappa renarna från mig

 73. Julen är ju jättemysig och så, men detta eviga nordiska vintermörker kan ju ta knäcken på vem som helst! Och eftersom man inte får något solljus på huden skulle jag vilja att tomten kom med Holistic D-vitamin till både mig, min man och vår lilltös härhemma!

 74. Jag önskar att tomten kommer med mer KSM66 en fantastisk produkt, har hjälpt mig massor att komma ner i varv, vill gärna fortsätta ett par burkar till och se resultatet

 75. Åh, det finns så mycket fint hos bodystore som jag skulle vilja vinna till min familj. Både fin mat, så som nötter, frön och superfoods till min ettochetthalvtåring. ✨ Och hudvårdsprodukter till oss alla!

 76. Tomten får hemskt gärna leverera BioCell Collagen II + Hyaluronsyra och nyponpulver. Lever sen 1 år tillbaka med leder och muskler som smärtar dagligen. I denna kyla blir det snäppet värre, så dessa produkter hade värmt ♥️

 77. Det blir inte lätt att välja då det finns så mycket på Bodystore , men skalade ekologiska Hampafrön skulle jag vilja testa i smoothies på morgonen ❤️

 78. Jag önskar att tomten kommer med regenerering serum.
  Just för att jag har extrem torr hy som saknar fukt och lägger enorma summer på hudvård för min torra hud och med mycket eksem.

 79. Jag hade önskat mig Eye Q tuggisar till min köra son då de verkligen får honom att må bättre. Trodde inte att de kunde ha en sådan lugnande effekt på en annars lite stirrig kille ❤

 80. En Humio luftfuktare hade varit guld värt, har barn med multiallergier och kraftig astma, hade varit så fint att kunna använda en sådan för bättre inomhusmiljö! ☺️

 81. Med stor inspiration från dig har vår familj sedan en tid lagt om hela vår kost och i år blir vår första jul där vi ska försöka baka allt julgott från grunden.
  Vad vore mer lämpligt än ett presentkort från bodystore där vi kan hitta alla bra ingredienser till vårt nya hälsosamma liv ❤️✨

 82. Oj vad svårt, det finns ju så mycket bra där! Men har en sköldkörtel som behöver lite extra stöttning så skulle gärna prova Thornes kosttillskott med jod och tyrosin

 83. Åh vad jag skulle önska mig en omniblend eller björksocker! Att få göra nicecream och mixa soppor eller att få fortsätta leva utan vitt socker, vilket jag är evigt tacksam till att numera kunna göra genom att kunna köpa xylitol. Av en olyckshändelse kan jag numera inte längre använda min matberedare.

 84. Jag skulle gärna vara stolt ägare till en groddapparat för att kunna njuta av egengjorda groddar till salladen eller frukostmackan. Skulle också vara härligt att låta barnen vara med och ta del av växtkraften.

 85. Hej! Det är typ det mesta som jag och min sambo behöver men för att välja en sak så är det chroellapulver så vi håller oss friska och krya!

 86. Skulle vilja prova deras ekologiska babywipes då vi precis fått våran lilla trea en tjej och sladdis. Är så mkt skit i de våtservetter man köper i mataffären men då våtservetter underlättar hade dessa varit kanon.

 87. Jag önskar att tomten kom med en klean kanteen, mandelsmör och kokosolja! Det enda jag unnar mig mig i nuläget är kokosoljan så det är verkligen önskningar! God Jul!

 88. Högst på listan står kokosolja eller något nötsmör. Det är riklig åtgång på dem och de går att använda till så mycket.

 89. Jag önskar att tomten skulle komma till mig med d3-vitamin från helhetshälsa. Varför? För att det är så mörkt, så kallt och jag känner hur tröttheten kryper inpå mig mer än vanligt. Att ha en sprallig och intensiv 1-åring hos mig gör att jag gärna skulle vilja bli lite piggare. att deras produkt är vegansk är ett plus, försöker få in mer växtbaserat i mitt livspussel.

 90. Hej!

  Jag önskar mig ekologiskt och veganskt tvättmedel från Lilly’s eco clean. Det är det jag vill ha allra mest då jag är en student med begränsad ekonomi men trots det vill värna om miljön och köpa bra ekologiskt tvättmedel.

  God jul 🙂

 91. Hohoho! Önskar att tomten kom med massa godsaker från bodystore. Vitapranas gurkmejapulver, urtekrams äkta kanel, vitapranas kokosolja, alla underbara mjöler från vitaprana. Vi använder även endel kosttillskott från vitaprana toppen allt vi provat hittills. Även deras bars är perfekta för barnen att ha med på hockeycuper, själv kör jag dom som energi under längre cykellopp ✌️

 92. Jag behöver en ny Klen Kanteen då jag glömde min förra på gymmet och sen var den puts väck nästa gång jag kom! Behöver också en ny kork till min dotters flaska då hon vill ha en sport-kork 🙂

  God jul!

 93. Jag önskar att Tomten kommer med mat till alla barn i världen som behöver lägga sig hungrigt på kvällen. Men om jag tänker på bodystore och mina barn önskar jag vitaminer till dem och massor med mandelmjöl till vår familj då jag försöker baka mjölfritt! Nya träningskläder vore också en toppenbra present så att jag kan börja styrketräna i 2019. 🙂 God jul alihoppa!

 94. Om jag hade fått önska mig vad som helst från bodystore hade det varit perfekt om tomten kom med en luftfuktare (https://www.bodystore.com/humio-luftfuktare) i jul då jag verkligen märker hur den torra luften hemma påverkar min hälsa negativt. Och att man även kan droppa i lite lugnande eteriska oljor är så bra eftersom jag har haft så svårt att sova det senaste så kanske kan lite lavendelolja bota mina sömnsvårigheter. Håller både tummar och tår att jag lite ny energi i vintermörkret får… <3

 95. Mycket på önskelistan från bodystore men det jag jättegärna skulle vilja ha i julklapp är de olika ekologiska städ och rengöringsprodukterna.

 96. Jag är verkligen i behov av en ny mixer då min gamla har gått sönder. Jag saknar mina gröna smoothies. Jag skulle vilja ha en av bättre kvalitet än min förra men har tyvärr inte råd med det just nu. Så jag hade gärna fått en omniblend att mixa mina soppor och smoothies med.

 97. Jag skulle vilja ha D-vitamin från holistic. Både till mig och mina barn. Det känns som vintertröttheten påverkar oss alla och jag skulle vilja testa om det skulle hjälpa oss att må lite bättre och bli piggare. Förutom det önskar jag mig Holistics vassleprotein som jag tycker är det bästa för mig efter träning

 98. Wow vilken tävling Jag gillar kokosolja från Witaprana bäst! Använder det mycket till tex granola, chokladbollar, julgodis, bakning, stekning, gröt, smoothies m.m

 99. Åh, jag skulle vilja att tomten kom med CBD-olja till min son! Har läst att det kan vara bra för vissa saker som han har och vi skulle vilja prova det

 100. Jag önskar att tomten kommer med produkter från lillys Eco clean, tänk att börja det nya året med att städa hemmet med ekologiska och härliga produkter, rent och fräscht 2019 det önskar jag mig från bodystore av tomten i år.

 101. Jag önskar att tomten kommer med CBD-kapslar från Bodystore till mig eftersom CBD sägs ha en positiv inverkan på hjärta, kretslopp och immunförsvar. <3

 102. Jag vill ha Zink och Magnesium men använder mycket av Bodystore artiklar. Har haft en hjärntumör och ätit väldigt mycket mediciner ffa cortison men nu under ett år har jag tagit bort all medicin, ändrat kosten och äter massor med kosttillskott , de jag har brist på så det går flera tusen i månaden. Det häftigaste av allt är att mina binjurar börjat fungera efter 10 år, läkarna i Sverige sa att det var omöjligt. Har en sjukdom som heter Cushingssjukdom , hade en tmör på hypofysen som gjorde att binjurarna producerade massor av kortisol. Har fått med detta i många år innan de hittade felet. Kort berättar.

  Iaf mår min kropp och knopp väldigt bra av tex Zink och magnesium .
  Annelie Hammar

 103. Jag skulle bli jätteglad om tomten kom med Klean kanterns smarta och smidiga matlådor. Vi har fler produkter från dom som vi älskar och som är så smidiga att ha med när familjen åker på äventyr. Men dessa saknar jag!

 104. Älskar typ allt från Bodystore så det är inte svårt att välja, fast samtidigt är det just svårt att välja för det finns så mycket härligt & gottit! 🙂 Men olika näringspulver för att boosta kropp och sinne under vintern och naturlig eko skönhetsvård skulle va kul att testa något nytt, bland annat. 🙂

 105. Jag skulle vilja ha nästan allt på Bodystore men om jag måste välja så är det Vitapranas produkter som hägrar mest. Deras kokosolja är bara bäst men det finns så mycket annat ocskå så det är svårt att välja en specifik sak.

 106. Åh, jag önskar att tomten kom med produkter från Rawpowder! På det viset kan jag fortsätta hålla mig frisk här under det ruggiga vinterhalvåret. Mitt recept för att vara kry är: 1 tsk nässelpulver, 1 krm vardera utav gurkmeja och ingefära, lite citronsaft samt ett par drag fr pepparkvarnen i ett glas vatten!! Mumma!!
  Allt gott / Voncan.

 107. Hej!☘️
  Att köpa produkter så vi vårt mitt bästa mår,
  det gör jag alltid från Bodystore.
  Vitaprana bars är ett självklart mellanmål,
  när dottern till skolan går.
  Ett gojibär eller två,
  slinker också ned om hon önska få.
  Att vinna här vore toppen,
  för då tog vi båda glädjeskutt med kroppen ‍♂️‍♂️

 108. Ååh, jag hade velat plocka ihop ett vitamin -och mineralpaket för att boosta kropp och knopp. ‍♀️

 109. Drömmen har ju varit att äga en Vitamix blender, men den kostar ju en del. Så ett presentkort hade varit fantastiskt att få av tomten från Bodystore, speciellt nu när jag ska snart genomgå en operation av min tunntarm, har Crohns sjukdom. Blir lättare att friskna till med nyttiga gröna smoothies och magen kommer säkert bli nöjd! Kram Alice 🙂

 110. Finns mycket jag önskar att tomten skulle komma med. En sak är Moroccan black soap. Jag håller på att gå över till ekologisk hudvård och denna produkten skulle passa perfekt som tvål både till händerna och i duschen.

 111. Jag skriver upp Holistic SuperVitalis shot på önskelistan. Den flaskan verkar ju innehålla allt kroppen behöver, måste helt enkelt provas!

 112. Kära tomten, en härlig gul vattenflaska från Klean Kanteen skulle förgylla min träning och göra den färgsprakande!

 113. Jag skulle vilja ha ringblomssalva från lendeludens naturprodukter av tomten. Perfekt för narig hud nu när kylan gör sig påmind, salvan passar hela familjen.

 114. Något som gjort min jul var ifall jultomten kom med kokosolja. Den smörjer kroppen både invöndigt och utvändigt. God och lätt att ha i all typ av matlagning. Bästa oljan någonsin!

 115. Åh, jag skulle vilja ha en massa kollagen för det hjälper min hud att läka mycket bättre. Jag har av någon anledning fått mycket tunnare hud på högerhanden, speciellt pekfingret. Så jag har inget fingeravtryck kvar… men med kollagen hjälper det till att bli bättre upplever jag! 🙂

 116. Det är inte lätt att välja en sak… Men just nu skulle jag önska att tomten kommer med Vild Oregano Olja då denna skulle kunna hjälpa mig på traven med att få stopp på min (förmodligen) överväxta candida.

 117. Finns mycket min kropp och knopp skulle vilja ha och behöva från bodystore.
  Men något som jag villhöver som jag skulle unna mig om jag fick chansen är ansiktsborsten från Beurer.

 118. Jag skulle önska mig kosttillskott med bra kvalitet, goda örtteer och faktiskt lite annat ekologiskt smått och gott!!

 119. Jag önskar att han kom med salted karamell bars från Sun warrior- de godaste barsen jag vet som räddar alla mina mellanmål då jag har ett extremt hektiskt jobb och aldrig hinner sitta ner och äta mellanmål- men behöver det för att undvika eftermiddagsdippen och hålla energin uppe! Så dessa er jag fram emot varje dag- det är mitt vardags- treat, men fullpackat med protein, utan massa skräp som många andra bars har!

 120. Så fin tävling i dagens lucka!!!
  Jag vill att tomten kommer med ett paket epsomsalt som jag häller i badet. För muskler, nerver och celler och saltet drar även ut gifter i kroppen 🙂 så bra!! När han ändå är i gång kan han ta med en chokladkaka från Loving Earth som jag kan äta på när jag ligger i badet. Har aldrig smakat denna omtalade choklad. MUMS!

 121. Bodystore är grymt och det finns så mycket jag skulle vilja prova inom alla kategorier! Men om jag ska önska mig något från tomten skulle det vara att byta ut en del av det jag har i badrumsskåpet, hade mer än gärna provat Loelles produkter!

 122. Jag skulle gärna vilja att tomten kom med en grodd burk. Ett nyttigt och billigt sätt att få i sig näring. Perfekt för en inte alltid så rik student!

 123. Jag skulle behöva boosta mig i jobbstressen så jag håller hela vägen, och har länge velat testa sprängticka så jag önskar mig Chaga! Hört att det ska ge massa gött till kroppen.

 124. Jag vill gärna ha Rosenseriens morotsolja. Därför att min hud är torr och känslig, och har hört så mycket gott om den, men inte riktigt kunnat unna den till mig själv.

 125. Jag skulle vilja att tomten kom med lite sockerfria barer och gott proteinpulver för att kunna låta bli alla jobbiga sockerfällor som jag har problem med att låta bli. Skulle vara så skönt att ha substitut hemma som är bättre de gånger det blir jobbigt psykiskt att stå emot. Håller alla tummar och tår ✊✨

 126. Jag lider av Endometrios och försöker att lindra min sjukdom på naturlig med hjälp av stresslindring, kost och tillskott. Därför skulle en uppdatering av kosttillskott från bodystore passa mig perfekt.

 127. Eskimo-3 Pure fiskolja och Innate Magnesium 300 och nån hårprodukt med argan olja. Det senaste 1,5 året har satt sina spår,då jag kämpat med nedstämdhet och en depression till följd av en nära anhörigs bortgång.
  Jag har fått möjligheten att prova både fiskoljan o magnesiumet, jag mår bättre idag och tror även min Crohns tackar mig för det, så därför önskar jag att Tomten kom med det till mig.

 128. Bodystore är en stor favorit här hemma med mycket bra produkter som ingår i vårt dagliga liv. Men ska jag välja en produkt som alltid finns med i beställningen så är det Utekrams torkade mango. Hela familjen älskar det och barnen byter då och då ut några vanliga godisbitar på lördagen mot detta. Min snart 5-åriga sons favorit är att få en ”skål” som han kallar det innehållande cashewnötter, 80% choklad och torkad mango klippt i små bitar. Detta är lyxen när storebror är i skolan och vi har ledig dag!

 129. Svar: LL Regeneration Day Cream!

  Med en hud som slår bakut
  Och en kropp som är helt slut
  Jag bara vill sucka och säga fy
  Varje gång jag tittar på min hy
  Skulle därför vara underbart kul
  Om jag fick lite tur nu till jul
  Att få testa denna fantastiska kräm
  Till alla kommande samkväm
  Så att jag min hud slipper dölja
  När jag maken på fest följa

 130. Är en person som alltid ser fram emot att testa nya hälsoutmaningar och om tomten hade kommit med en Omniblend JTC TM-800 2L SVART hade man fått sig en riktig kickstart på det nya året. Mitt nyårslöfte för 2019 är att få i mig ännu mera grönt och det bästa och enklaste sättet enligt mig är att få i sig det genom en god smoothie. Älskar att starta morgonen med en nyttig grön smoothie men efter ha bränt sönder en ocb annan blender under åren är det god tid att införskaffa sig en ny i bättre kvalité.

 131. Svårt val men tänk om det var en Dry Brush från Anaé som jag så gärna vill ha!
  Bara tänk hur lymfsystemet då skulle bli så gla! Jag säger exfoliera mera och kroppen kommer inte att protestera.
  Ny energi och kroppen kommer komma till liv. vad mer finns det att önska under denna tid?

  Det här kanske inte var ett rim av klass men av tomten önskar jag mig iallafall inte en glass.

 132. Jag för en stund mitt tomma skafferi glömmer,
  när jag sitter om Bodystore och drömmer,
  Här är butiken som har nästan allt,
  vitaminer, träningsredskap eller något gott som är salt.
  Med ett presentkort kan jag själv välja precis vad jag vill,
  kokosolja eller kanel, jag blir alldeles rådvill.
  Ett presentkort på Bodystore vore därför en underbar gåva,
  som skulle uppskattas av mig, det kan jag lova.

 133. Jag önskar mig burts bees läppbalsam. Jag har nog redan 4 st men jag tappar ju bort dem jämt. Min plan är att ha ett cerat i varje rum hemma och ett på kontoret då borde jag väl ändå ha löst problemet?

 134. Oj oj oj svårt att välja en sak när det finns så mycket bra på Bodystore! Jag har nämligen för 1 månad sedan påbörjat en resa som heter duga,just nu är jag inne i en djup detox för att bota min reumatism. Sedan kommer jag äta rawfood och veganskt hädanefter, då har ju Bodystore det mesta man behöver! Men om jag ska säga en sak får det bli deras underbara kokosvatten

 135. Jag skulle vilja att tomten kom med massa goda torkade frukter, nötter och annat nyttigt snacks som behövs till en hungrig ammande tvåbarnsmamma:)

 136. Jag önskar mig (om inte ett presentkort) helazym (matsmältningsenzymer) från Helhetshälsa. Må va en ”tråkig” julklapp men oj så uppskattad! Räddare för IBS-magen ‍♀️✨

 137. Av tomten önskar jag mig Aloe Vera produkter till min dotters känsliga hud. Med knotter och röda skrap så kommer Aloe vera vara ett riktigt kap.

 138. Om jag bara får välja en sak så måste jag nog säga EMS salva. Och helt enkelt bara för att den är bäst! Det enda som faktiskt har läkt mina sår och eksem.

 139. Har precis fått diagnosen hypertyreos och nu faller alla pusselbitar på plats efter så många år .
  Har läst att jod och L- Tyrosine ska vara bra för oss med sköldkörtel problem så det skulle jag köpa !!

 140. Min önskan till tomten är ett paket med skafferivaror från mitt absoluta favoritmärke Urtekram! Det skulle behövas fyllas på här hemma i studentköket, och det är inte alltid det går att prioritera ekologiska bra saker som student, därför vore det en väldigt uppskattad julklapp

 141. Det som gör att jag och min familj(dotter på 5 år och pojkvän) kan leva ett hälsosamt och fint liv ihop. Då jag just nu studerar till hälsocoach är ekonomin lite sämre men bra mat och råvaror är ingenting vi tummar på. Så ett presentkort på bodystore hade gjort att vi hade kunnat lägga lite pengar på någonting annat som berikar livet med fina minnen.

 142. Åh önskar att tomten kom med säcken full av superfruit! Har ett barn som precis börjat förskolan o behöver all hjälp vi kan få för att slippa förkylning o annat som kan komma med förskolestart

 143. Tomten får gärna dyka upp med en drickflaska från Klean Kanteen till mig! MItt största löfte inför 2019 är att tänka så mycket jag kan på miljön för våra barns skull! Så, att sluta med alla onödiga plastflaskor för att dricka vatten när jag är på språng vill jag ha en rostfri fin flaska från Klean kanteen och dricka vatten med gott samvete ❤️

 144. Jag önskar tomten kom med Seven Wonders Städ Paket. Städningen blir så mycket roligare med naturliga produkter och är bättre för miljön.

 145. Jag skulle ÄLSKA att få en uppdatering av träningsgarderoben i julklapp, då i form av ett par leggings och en tanktop från Anarchy Apparel. Förutom att mina nuvarande träningskläder börjar kännas lite ofräscha o slitna är nog Anarchy Apparel’s träningskläder de läckraste jag nånsin sett, o det är väl en motivering god som någon

 146. Jag skulle vilja ha allt som innehåller hampa men om jag fick välja en så hampafröolja. Har haft akne i 11 år och har hört att det är guld för hyn så hade velat se om det tar slut på mitt lidande både på utsidan och insidan!

 147. Tomten får jätte gärna komma med en påse Holistic vassleprotein till mig! Jag köper alltid smaken vanilj så hade velat testa choklad 🙂

 148. Det ekar tomt i mitt skåp och i min hylla,
  nya hälsosamma produkter behöver den fylla.
  Vill ha praktiska muggar utav metall,
  att ta med på skidtur eller till stall.
  De ska vi fylla med rykande varmt te,
  som vi i kylan ska värma oss me’.
  En matta sönderklöst av en fyrbent odåga,
  smular och skräpar under min härliga yoga.
  Ny fräsch matta i en färg så grann,
  skulle det också bli om jag presentkortet vann.

 149. Schampo och Balsam från Urtekram med doft av lavendel då mina är slut och jag älskar att tvätta håret och känna den härliga lavendeldoften.

 150. Jag önskar att tomten kom med en Omniblend mixer till mig. Tänk vad smidigt att när som helst kunna göra nötmjölk, smoothies eller vad jag nu vill mixa.

 151. Drömmen vore ju ett presentkort från Bodystore så jag kunde välja och vraka! Men om jag ska välja en sak så år det Fannys bok ”Det stora matäventyret” som jag önskat mig hela året men inte motiverat mig till att köpa hittills.

 152. Kokosolja! Gav mig på en paleo-utmaning under hösten och lyckades förändra mycket av mina tidigare vanor. Har hittat glädjen i att laga mat, från grunden och med rena råvaror, som kroppen mår bra av. Kokosolja är en av de produkterna som går åt mest, och som jag numera alltid vill ha hemma. Lite extra mycket lär gå åt nu i december, då både julgodis och julfika blir av ett hälsosammare slag i år, utan raffinerat socker och traditionella mjöl- och mjölkprodukter. Ser fram emot att börja baka, och att bjuda familj och vänner!

 153. Då jag är en relativt nybliven vegan som tränar och håller igång på en hög nivå hade jag önskat att tomten kom med Pulsins “Hemp Protein, 1 kg”. Det finns en himla massa bra veganska produkter hos Bodystore, men helst av allt hade jag önskat mig detta naturliga proteinpulver.

 154. OMEGA 3 i mängder eller allt som gör att mitt minne vaknar till liv… tappade det någonstans på vägen och hur jag än gör kommer det inte tillbaka… har glömt vart jag la det. Skämt å sido. Jag tycker Bodystore är grymt. Köper alltid mina vitaminer därifrån.

 155. Jag hoppas att tomten kommer med en dafi filterkanna, vatten är livsnödvändigt och idag är det allt för mycket otyg i vattnet så vill kunna dricka det rent och med gott samvete.

 156. Kanske inte ”den roligaste klappen” direkt, men en klapp som skulle få mig att må bättre och som skulle bidra till det jag länge tänkt ändra på – att börja städa mer miljö- och hälsovänligt. Jag försöker, men det är svårt att verkligen hitta guldkornen i handeln. Därför skulle jag jättegärna vilja ha detta fantastiska grundpaket: https://www.bodystore.com/7-wonder-stadkit
  Då vet jag att jag har allt jag behöver, och så bra dessutom att kunna prova en serie med olika produkter på samma gång.

 157. Jag önskar mig en BioSnacky Sprossengarten, groddburk. För att kunna mota mörker och förkylningar och istället ha lite vårfeeling i köket!

 158. Efter ett riktigt bra träningsår så bokar jag redan in nästa års spännande lopp,
  Men för att det ska bli några personbästa även då så krävs det att kroppen är på topp.
  Därför behöver jag fylla på skafferiet med massa nyttigheter; allt från magnesium och järn till en god bar.
  Så att jag får massa energi för att orka kämpa och alltid känna mig startklar!

 159. Jag skulle önska mig eteriska oljor från Life Blossom! Jag är snart färdigutbildad massageterapeut och i uppstart av egen verksamhet. Det hade varit en dröm att vinna presentkortet på bodystore och möjliggöra att använda riktigt bra produkter!

 160. Jag skulle vilja ladda upp med D vitamin. Jag är en soldyrkare och behöver ladda mina batterier med ”konstgjord” sol för att ha energi i vinterns mörker.

 161. Magnesium, zink och D-vitamin. har hört att det ska vara bra mot depression. Hade varit så skönt om det funkade så man slapp den här eländiga psykofarmakan..

 162. Jag älskar att få testa produkter inom två produktområden och dessa är hudvård och hälsosamma snacks. Jag skulle bli glad över en ansiktsolja som passar min hud eller ett paket med flera olika bars.

 163. Drabbades av en skallskada för 1,5 år sedan och har nyligen börjat med Paleo för att ge min hjärna bästa förutsättningarna att läka. Därav har jag precis upptäckt Bodystore och botaniserar nu bland allt gott och hälsosamt! Skulle jag gå och vinna får det bli en rejäl blender för att lindra tålamodet vid prep av morgonsmoothie 🙂

 164. Först och främst, tack för din superhärliga blogg Cecilia! Har följt den väldigt länge nu. 🙂

  Som en dröm är dagens pris i din julkalender
  Jag följer den gärna en dag i sänder
  Att välja bara en produkt från Bodystore är svårt
  De har så många favoriter till hushållet vårt
  Men högt upp till tomtens lista står åse’
  Det bästa redskapet för egen dryck – nämligen en nötmjölkspåse

 165. Extra note;

  Jag fick för en dryg vecka sedan prova mandelmjölk som en kompis hade gjort och himmel vad gott det var – så mycket bättre än den man köper. Såklart vill jag därför kunna göra min egen nötdryck!

  Kram!

 166. kokos olja med och utan doft/smak! används till det mesta här hemma! till matlagning, bakning, håret, insmörjning, massage !Vore en toppen klapp! God Jul! Kram Maria H.

 167. Tomten får gärna komma med en massa b-vitaminer till mig från body store. Dom behövs så med tanke på mitt stressiga och roliga restaurangjobb

 168. Skulle vilja ha det mesta 😉 men bak- och matingredienser för att göra bra val i mitt nya liv gällande clean kost.

 169. Jag skulle bli överlycklig om tomten kom till mig med ett paket fyllt av gojibär, det är trots allt det bär jag som mest håller kär. Varje dag jag med detta bär startar dagen, det är bra för både synen och magen. Ett vackert bär fyllt med nyttigheter, passar dig som är atlet eller följer någon av alla världens dieter. Ja det passar för varenda krabat, till vad du än väljer att lägga på ditt fat. Konsistens är mjuk och smaken är söt, jag äter faktiskt gojibär även till min julgröt. Om tomten kom med detta i sin gömma, skulle julen detta år bli något jag sent kommer glömma.

 170. Skulle vilja prova CBD-olja. Jag är under utredning för min värk jag dras med, läkaren sa att det lutar mot fibromyalgi. Fick då tipset av min yoga lärare att testa detta.

 171. Wow vilket fantastiskt pris att vinna Skulle vilja testa det mesta i Bodystore’s sortiment men önskar gärna LactoVitalis probiotika till min dotter vars mage är i oreda just nu

 172. Kokosolja så jag kan bjuda min kära pojkvän på veganska och glutenfria pepparkakor så han blir ännu snällare om det nu är möjligt 😉 En om dagen är bra för den glutenfria magen!!!

 173. Kokosolja så jag kan bjuda min pojkvän på veganska och glutenfria pepparkakor. Tänker att han om möjligt kan bli ännu snällare 😉 En pepparkaka om dagen är trots allt bra för den glutenfria magen!!!

 174. Vilket fantastiskt pris! Jag önskar helst någon form av probiotika, t.ex. Molkosan, så att hela min familj kan få boosta sin tarm & förhoppningsvis få lite bättre immunförsvar!

 175. finns så mycket man skulle behöva från bodystore. men d vitaminer hade varit perfekt nu när man är trött, orkeslös och lite nere

 176. Hej Cecilia! Jag skulle önska att tomten kom med en riktigt bra mixer. Jag flyttade hemifrån för något år sedan och investerade då i en mixer som skulle vara bra, den var dessutom dyr så jag fick spara länge… det visade sig att den inte alls var bra och jag får kämpa varje gång jag använder den + resultatet blir aldrig som jag vill… Jag använder mixer super ofta så detta är verkligen ett problem men jag har ingen råd att köpa en ny då jag är student 🙁 Så detta presentkort skulle vara guld värt!

 177. Hej 🙂
  Jag skulle vilja ha mandelmjöl så jag och barnen kan baka massa gott och samtidigt hälsosamt under julen 🙂

 178. Hej Cecilia och alla andra!

  Om jag fick en burk Ringblomssalva på julafton skulle jag glad. Jag väntar nämligen mitt fjärde barn i början av nästa år och vet att den salvan kan hjälpa mig både innan och efter graviditeten.
  Så det blir mitt val.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*