”kokosnötsskålar”
julkalendern getraw

– Luckan presenteras i samarbete med Get Raw –

 


Tävlingen är avslutad och luckan vinnare är Cecilia Ohlsson! Missa inte att vara med och tävla i kommande luckor. Du hittar dem på ceciliafolkesson.se klockan 06:00 ända fram till julafton!

 

I dagens lucka tävlar du om 4 lådor frukt- och nötbars från Get Raw!

Get Raw är ett svenskt familjeföretag som tillverkar glutenfria och ekologiska frukt- och nötbars utan varken konstiga tillsatser eller raffinerat socker.

Dagens vinnare får en låda av varje smak (48 st bars): Choklad & Valnöt, Hallon & Mandel, Kola & Hasselnöt, Lakrits & Mandel.

 

Så här är du med och tävlar:

Vilken av de fyra smaker tycker du verkar mest spännande och varför? Skriv ditt tävlingsbidrag i kommentarerna nedan så är du med och tävlar!

Tävlingen avslutas ikväll (1:e december) klockan 23:59 och vinnaren presenteras dagen efter i detta inlägg. Du kan självklart vara med och tävla igen imorgon, även om du redan vunnit en lucka.

Lycka till!

 


Vinstvärde: 1 100:-. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste var över 18 år och bosatt i Sverige för att delta.

 

Total
155
Shares

309 kommentarer

  1. Love love love kola ❤ Sen hade det egentligen inte spelat nån roll vad mer…Men hasselnötter råkar också vara min favorit bland nötter, så perfekt kombo

  2. Om jag vinner delar jag vinsten med mina tre barn. De kommer föredra lakrits, hallon eller choklad. Själv är jag en riktig ”sucker” för karamell OCH hasselnöt.
   Hälsningar från Elin, Theo, Molly & Jessica Mellquist

  3. Lakrits och mandel jag älskat lakrits och det hade varit härligt att få njuta av det med gott samvete! I kombination med mandel låter extra spännande!

 1. Hej!
  Lakrits och mandel är mitt val.
  Är otroligt svag för lakrits så valet blev inte svårt.
  Mvh
  Catarina Axberg

 2. Godmorgon!
  Jag och min kropp gillar Choklad och Valnöt bäst. Då får vi i oss Omega-3 utan problem plus annat gott som inte gör att levern säger Stopp! ✋

 3. Choklad och valnöt! Ohh jag älskar choklad men äter det sällan numer. Skulle bli så lycklig att få äta lite nyttigare choklad!

 4. Choklad och valnöt! Oslagbar kombination. Choklad gör mig glad med fina antioxidanter och valnötter ger ett fint tuggmotstånd med bra fetter i.

 5. Lakrits & mandel såklart! Lakrits är alltid mitt förstahandsval. Att den dessutom har högst proteininnehåll gör det inte sämre!

 6. Kola och hasselnöt låter som min typ av godis, men på ett mycket bättre sätt än barsen jag åt förr. Ny tid, ny kunskap, mer näring, mindre socker och såå mycket goda smaker.

 7. Jag har inte hittat kola & hasselnöt i affärena, den skulle jag gärna vilja pröva. Därför är denna smaken mest spännande för mig

 8. Choklad och valnöt. Dels har jag inte provat kombinationen, men låter gott och spännande, och dels innehåller valnötter så mycket nyttigt!

 9. Inte så lätt att välja – jag har inte smakat tidigare och alla verkar vara bra kombon. Men det blir nog lakrits,, eftersom det är så gott, och att det är svårt att få tag i nyttiga bars med lakrits.

 10. Mandel och lakrits låter absolut mest spännande. Känns som en udda smakkombo och ibland är det ju det mest oväntade som smakar godast.

 11. Jag älskar lakrits i alla former så jag skulle säga att lakritsen verkar mest intressant. Får otroliga crawings ibland och längtar efter något som är nyttigt och bra att ha hemma!

 12. Jag tycker att kola och hasselnöt verkar helt underbart god. Har testat dem andra men har tyvärr inte råd att köpa dem så ofta. Att få hem så här många bars skulle rädda mig i hektiska pluggtider när man behöver snabb energi!

 13. Kola och hasselnöt! Dels har jag aldrig sett den i affären här hemma, men också för att kola och nötter aldrig kan bli fel! En helg magisk kombination.. Förväntningarna är höga men tvivlar inte på att GetRaw kan motsvara dem!

 14. Jag vet inte riktigt hur Get Raw lyckas men deras bars är alltid supergoda! Kola och hasselnöt har jag dock aldrig smakat så den är jag nyfiken på. Låter som en väldigt god kombo!

 15. Nu har ju jag redan smakat alla eftersom det här är mina favoriter av alla bars jag provat. De är verkligen en räddare i nöden och perfekt som energipåfyllning innan ett träningspass.
  Jag gillar alla men hallon är nog den bästa!

 16. Lakrits!!! Fullkomligt älskar lakrits! Sätter en dutt lakritspulver varje morgon i kaffet. Lakrits sägs stötta binjurarna och det är ju välbehövligt med tidigare utbrändhet i bagaget och numera småbarnsmamma. Jättespännande med en bar med lakritssmak. Perfekt att ha med i skötväskan så jag har snabbt mellanmål då vi är ute och flänger på dagarna.

 17. Hallon mandel låter som en spännande kombination. Den skulle passa mig bäst fast det är så klart mkt svårt att välja med så goda smaker.

 18. Hallon och mandel. Smak av sommar med en twist att mätta. De övriga smakerna är godisliknande vilket inte är fel det heller.

 19. Kola-hasselnöt låter fantastiskt. Varför jag önskar att vinna är för att vad jag äter påverkar min Lilla bebis när han ammar.

 20. Choklad/ valnöt. Jag och min familj har tagit stora steg i höst in på hälsans stig. Härliga Raw Bars vore en fin belöningen på vägen.

 21. Caramel låter ju sjukt gott.
  Dessa bars hade varit perfekta att ha på lager när jag jobbar och kidsen måste hänga på. Jag har ont om tid att fixa käk, men med ett Get Raw klarar de sig igenom se två passen jag håller med blodsockret i bestyr.

 22. Måste jag välja en blir det lakrits & mandel men helst vill jag mixa alla fyra i en matberedare, portionera ut nya bars, och täcka dem med ett lager mörk choklad

 23. Väldigt svårt att endast välja en som jag tycker verkar mest intressant, jag skulle vilja välja både lakrits och mandel samt hallon och mandel för jag tror att de är smaker som gifter sig väldigt bra med varandra. Men, om jag ska välja av dessa två så tycker jag att hallon och mandel låter absolut mest intressant då jag kan tänka mig att det syrliga från hallonen gör det till en bar som innehåller en perfekt blandning. Hallon och mandel kompletterar varandra överlag väldigt bra, så jag tror verkligen på denna!

 24. Oh! Jag älskar Get raw. Min favvobar alla kategorier. Lakritsen är en riktig höjdare, även kola/hasselnöt är en go to smak. Ett riktigt stort plus är att min son älskar dessa som att det vore godis MUMS

 25. Hallon och mandel låter gått , skulle gärna prova då jag har cancer och vill boosta mig med bra saker . Är ny följare , hoppas på 1:a gångs tur

 26. Hallon & Mandel tyckte jag lät supergott
  Helt underbart med något så flott
  Och samtidigt att hela kroppen få må gott!

 27. Chocolate and Walnut – RENT NÖJE! Alltså det bara förnöjer! efter maten en liten bit. När man behöver bli en nivå gladare vid tre-fikat, när orken och humöret tryter. En liten bit räcker! Jag erkänner att jag höjer nöjdheten med chocklad. Och gärna starka rena smaker.

 28. Lakrits och mandel!
  Vilken oerhört spännande kombination, aldrig testat något sådant tidigare. Hade mer än gärna vunnit tävlingen för att kunna investera i nya smakupplevelser. Låter också som ett perfekt snacks att ha i väskan när energi behövs fyllas på eller på fikastunden.

 29. Jag gör gärna mina egna bars men en nyttig bar när man är ute och far, som dessutom är tillverkad i Sverige låter ju toppen! Älskar lakrits i alla former så lakrits/mandel är den jag gärna testar först.

 30. Lakrits & mandel , låter som en trevlig kombination som jag skulle gilla. Alltid bra att ha med sig en bars i väskan så skulle det lite stilla suget efter något annat onödigt.

 31. Alla smaker låter väldigt goda och väldigt nytänkande. Spännande!
  Men jag hade nog valt hallon/mandel som min favorit för att få drömma sig tillbaka lite till den vackra sommaren som var.

 32. Om jag vinner dessa kan jag ta en bit till eftermiddagskaffet på jobbet när sötsuget sätter in. Då slipper jag gå loss på alla pepparkakor som finns framdukat.
  Hallon och mandel är jag mest nyfiken på. Jag älskar hallon och jag älskar mandel, så det här måste vara en superkombo!

 33. Kola & Hasselnöt låter som en toppenkombination!
  Med en kopp kaffe till mamman blir det pricken över i:et ☕️
  Våra barn äter dessa bars med glädje då vi inte äter vitt socker skulle denna vinst bli en höjdare att ta fram varje mysig stund fram till jul ❄️

 34. Hallon och mandel låter helt underbar, aldrig smakat en bar med den kombinationen knaprigt och lite sött perfekt istället för vanligt godis

 35. Choklad & Valnöt! Perfekta fredagsfikan på jobbet, när alla andra äter vetelängder! Hade man såhär många hade man ju dessutom kunnat bjuda och uppmuntra till hälsosammare fika!

 36. Choklad & valnöt hur gott Choklad kan man inte leva utan och valnöt är ju bästa nötten. En perfekt kombination.

 37. Choklad&Valnöt, kommer få mina sinnen att känna att jag njöt.
  Hallon&mandel, om jag inte vinner får jag springa till närmsta handel!
  Kola&Hasselnöt, låter mycket godare än gröt.
  MEN den jag kommer älska mest är lakrits&mandel, kommer få mig att orka med all julhandel.

 38. Lakrits! Jag älskar lakrits och att ha något med lakrits man kan äta med gott samvete, och som dessutom barnen gillar, är fantastiskt! ♥️

 39. Men choklad och valnötter såklart! Kombinationen choklad/nöt är väl i särklass den bästa gåvan till mänskligheten

 40. Caramel & Hazelnut.
  Julens goda smaker utan socker och mjöl; jag kan bjuda hela släkten på något gott till kaffet.
  ❤️

 41. Så gott med kombon lakrits och mandel Måste passa på att tacka dig Cecilia för alla goda recept Chokladmoussen med hallon och lakrits är en riktig favorit här hemma och gäster som får smaka kan inte lista ut vad det är i. Men tycker också att det är sååå gott Så fortsätt gärna inspirera ✨

 42. Svårt att välja mellan lakris/mandel och hallon/mandel. Lakris och mandel för mig som vuxen. Utmärkt kombination mmm. Hallon och mandel till barnen. De älskar hallon och de gillar att äta mandel. Har tre väldigt aktiva barn som behöver ett bra mellanmål. En av dem är glutenintolerant så dessa raw bars passar oss utmärkt

 43. Choklad och valnöt är jag mest nyfiken på…kan den ge mig den där känslan av välbehag som en onaturlig/vanlig chokladbit kan? Kan det göra mina flickor mer sugna på en raw-bite? Vallöften ger ett motstånd och en extra chrunch utan att behöva skala….

 44. Eftersom jag älskar kola så skulle jag med denna bar ej snåla. En bar med kola och hasselnöt är garanterat väldigt söt. Så om detta pris skulle vinnas vore det något jag verkligen skulle minnas.

  Så hasselnöt & kola är den bar jag tycker verkar mest intressant. Älskar allt som har med kola att göra!

 45. Livets bästa är choklad,
  tänk att få äta varje dag,
  i en bar som dessutom gör mig gott,
  det skulle bli den bästa julklapp jag fått;)

 46. ALLA, jag väljer ALLA dem säger ju att omväxling förnöjer, så varför välja när alla smaker låter toppen

 47. Svårt val. Är lakrits älskare så brukar alltid sluta med de valet även om jag är sugen på att vidga mina vyer ibland.

 48. Kola och hasselnöt låter ljuvligt gott!
  Ta lite glögg till som är lagom hott..
  Att få en extra nyttig energi kick är ju också toppen!
  Då mina barn tycker om att röra mycket på kroppen! ✨
  God jul!
  Att rimma är kul!

 49. Lakrits och mandel, då hela familjen älskar lakrits! Vi har aldrig provat Raw Bars, så det vore spännande! Jag tänker också att det kan vara ett bra mellanmål för sonen att ha i sitt skåp då han går direkt från skolan till träningen!

 50. Kola och hasselnöt, mmmm vad gott det låter ;-). Kanske delar jag med mig så familjen får smaka men troligen gömmer jag dem så jag får ha alla i fred ;-).

 51. Caramel & hazelnut har varit en ständig följeslagare genom både min tjejklassiker förra året och halvklassiker i år! Fantastiskt god smak och med precis rätt innehåll och energi

 52. Hallon mandel! Älskar frukt och bär och i barform är det helt perfekt att kunna ta med i väskan när jag pendlar nästan tre timmar till jobbet varje dag. Detta för att orka med vardagens bestyr.

 53. Caramel Hazelnut är utan tvekan min favorit! Jag beställde den online i somras och blev knockad av smaken. Jag har inte hittat den i butik sen dess och längtar därför efter att få uppleva samma smaksensation igen.

 54. Kola och hasselnöt! GetRaw är våra favoritbars som alltid har en given plats i ryggan på våra utflykter! Tänk så många utflykter vi skulle kunna göra om vi vann!

 55. Direkt tänkte jag kola och hasselnöt, eftersom jag älskar allt som har med kola att göra. Men så tänkte jag om. Jag tycker att choklad och valnöt låter spännande. Lite liknande men med en annan twist.

 56. Lakrits och mandel får bli mitt val då jag är väldigt svag för lakrits. Men alla smaker verkar spännande. Perfekta att ha med när det behövs något snabbt t.ex efter träning eller på stan, eller när man bara är sugen på något gott till kaffet.

 57. Hej!

  Oj, vilken go tävling! Perfekt att ha med sig ut i skidbacken i vinter.

  Alla fyra smaker lät fantastiska men hallon och mandel är nog min favorit!

  Mvh Karin

 58. Lakrits och mandel! perfekt kombo
  Jag har tre tonårssöner som brukar fråga, med skeptisk blick, ”är det paleo?” innan de smakar.
  Hade varit roligt att kunna bjuda dem på goda bars från Get Raw!

 59. Varför välja när samtliga angivna smakkombinationer får det att vattnas i munnen? Perfekt vinst då man kan få utforska alla fyra.

 60. Kola & Hasselnöt låter som något som passar alla i familjen, åkt från kräsen 11åring till en typ1 diabetiker med koll, och så mamman med planen att servera bra gotter även i juletid

 61. Kola och hasselnöt. Den har vi inte testat ännu. (Choklad och valnöt känns iofs väldigt julig..) Med sex aktiva i familjen går det åt en del bars och ju naturligare/renare desto bättre!

 62. Kola och hasselnöt kan ju inte gå fel! Jag älskar RAW, de är så goda! Just kola, hasselnöt har jag inte smakat än så det vore kul att prova!

 63. Lakrits och mandel. Gillar lakrits och gillar mandel mem har ledig provat att kombinera dessa tillsammans. Håller tummen och hoppas på en god julklapp

 64. Det är jätte svart att gör skillnaden.
  Jag gilla asla fyra kombinationer ägentligen..
  Kanske den kombination med hallon och mandel drar lite mer åt mitt val ❤️

 65. Lakriskt och mandel är den absolut godaste raw bar som finns på marknaden! Balansen mellan lakrits och sötma samt lenhet och crunch är gudomlig. Vore en riktigt härlig julklapp att vinna fyra lådor goda bars i olika smaker.

 66. Lakrits och mandel Det är den godaste raw bar jag någonsin har ätit och då är jag egentligen inte speciellt förtjust i lakrits

 67. Hej! Jag tror på hallon och mandel. Hoppas jag vinner 🙂
  Perfekt att skära upp och lägga i “godis skålen på julen”

  /maria

 68. Karamell & Hasselnöt har jag inte smakat, låter som en spännande kombo. Älskar andra smaker av Get Raw så skulle gissa att även den går hem

 69. Finns verkligen inget bättre än dessa Bars! Älskar lakrits och igår testade jag även caramel, så himmelskt god. De har börjat sälja på Coop precis bredvid mitt jobb, vilken lycka!! Igår tryckte jag i mig 4 st… Opps!! Men bättre lunch får man leta efter!! 🙂 om jag vann skulle jag dela med min tvillingsyster som jag vet hade med sig en hel kartong av lakrits i bbväskan när hon skulle in på förlossningen, haha :)))

 70. Jag älskar choklad och valnötter. Kan inte bli bättre än att få dessa båda ingredienser i en bar. Supergott till en kopp kaffe.

 71. Hallon och mandel För herregud vad gott det låter
  Om jag vinner ska jag ge dom till sonen som har diabetes typ 1. Letar ständigt efter bra alternativ att fylla på med energi ❤ (och som “krav” till sonen får brorsorna och jag ett litet smakprov också )

 72. Kola och hasselnöt låter som en fantastiskt god smakkombination som jag aldrig provat. Känns nytt och fräscht men samtidigt som en klassiker.

 73. Alla kombinationer är fantastiskt goda men bäst är kola & hasselnöt, så den blir mitt val! Det skulle vara kul att kunna bjuda på nyttigt godis och samtidigt tillgodose alla olika smaker!

 74. Lakrits & mandel , en kombination som jag ej provat innan men det låter gott! Har ej provat dessa Raw food bars innnan men hoppas på turen att få njuta av dessa nu

 75. Caramel&Hazelnut är alldeles underbar o konsistensen i barsen är helt grym-slår vilken ”vanlig” fika som helst!
  Är dock väldigt intresserad av Licorice&Almond som det lakrits fan jag är …hade ju inte heller tackar nej till Choklad&Walnut. Kan tänka mig att alla är fantastiska

 76. Äter bara naturligt glutenfritt sedan några år och har längtat och letar efter goda snacks eller liknande. Saknar kola så oerhört och nötter är alltid gott, så kola och hasselnötter såklart! Mums!

 77. Kola och hasselnöt skulle jag vilja prova, den har jag inte ätit förut och få äta den på årets julbord skulle vara gott!

 78. Älskar choklad! Och choklad tillsammans med nötter är ju en kombo som aldrig slår fel, valnöt är också en stor favorit!

 79. Choklad och valnöt. Älskar choklad i alla dess former. Tillsammans med den så goda valnöten måste det bli en fantastisk kombo

 80. Kola och hasselnöt låter ju magiskt!! Ääälskar hallon baren, den är min lifesaver. Hade vart spännande och se hur dom andra smakar

 81. Åh vad svårt att välja då alla fyra smakerna är super smarriga Men om jag ska välja ut två av dessa goda Raw bars som gör att mina smaklökar blir extra lyckliga så är det lakrits mandel och kola hasselnöt

 82. Oj vad svårt att välja! Jag skulle vilja ha lakrits då jag alltid har älskat lakrits. Min son skulle vilja ha den med kolasmak och dottern älskar choklad så den skulle hon få. Karln tycker om hallon så den får bli till honom. Med andra ord, alla skulle passa denna familj och alla låter precis lika goda!

 83. Riktigt gott är en Raw bar, och jag hoppas jag får vinna ett par.
  Med en ”Caramel Hazelnut” i min hand och en tugga av min tand, tror jag att jag kommer fara till ett drömland!

 84. Lakrits och mandel! En kombination som jag aldrig påträffat tidigare. Men lakrits kan aldrig bli fel, vilken smak man än väljer att kombinera den med!

 85. Hallon & mandel – låter inte alltför söt
  Mandel är ju gott även utan julegröt
  Hallon har färgen ”röd”
  Hoppas vinna för julhandeln blir min död.

 86. Choklad och valnöt lät gott. Hoppas vinna då vi i familjen (2 vuxna och 1 barn) tänkt förbättra våra matvanor. Detta hade varit ett kanon alternativ till lördagsgodis och en alldeles förträfflig motivationsgrej så här i starten.

 87. Jag tycker den med lakrits/Mandel verkar spännande – just för att det skiljer sig från deras konkurrenter som har mer ”vanliga” smaker som choklad/karamell/nötter osv. Vore superkul att få prova! 🙂

 88. Rålakrits, bourbonvanilj och mandlar detta låter som en mycket spännande kombination. Den är nog extra mjuk och god eftersom den är utan tillsatser, ekologisk, gluten och vegan.

 89. Choklad och valnöt låter väldigt gott. Jag har tidigare varit allergisk på nötter men kan nu äta det så en helt ny värld har öppnat sig. Spännande att prova.

 90. Naturliga bars som lätt kan göra en beroende men vad gör det då det endast är just naturliga produkter i. Lakrits och mandel låter som en underbar kombination. Sältan frän lakrits och sötman från mandel och även crunches ifrån mandeln. Vad kan gå fel Tänk vilken lycka om dessa hamnar i min ficka ❤️❤️❤️

 91. Har tyvärr aldrig testat get raw men många spännande smaker
  Lakrits och mandel och även Kola och hasselnöt

 92. Hallon& Mandel, för jag älskar verkligen hallon och har hallon i det mesta. Så det vore toppen att få prova en god bar med hallon 🙂

 93. Kola är ju alltid himla smarrigt, choklad är ju lika gott! Lakrits kommer inte långt efter, jag tycker om goda saker! 🙂

 94. Hej,
  Önskar vinna hallon och mandel och delar detta med min dotter på 7 år som äääälskar raw bars till mellanmål i skolan.☘️

 95. Hallon och mandel tycker jag verkar lovande! Inte bara för smakkombinationen utan även för att hallon får vara med i naturlig form och inte någon syntetsmak. Vore perfekta för mig att ha med och hålla blodsockret (humöret) stabilt. 😛 Barnen skulle även bli överlyckliga om dom fick smaka någon innan hockeyträningen eller som lördagsgodis 🙂

 96. Hallon och mandel låter ju otroligt gott! Äntligen bars som både är ekologiska och innehåller nyttiga ingredienser. Verkligen sugen på att testa dessa så vore en stor ära för en fattig student att få vinna fyra lådor 🙂

 97. Provade min första bar häromdagen, var det lakrits cashew? hm, lila var den iaf och gudomligt god!!! Perfekt som mellanmål!
  Provar gärna alla sorter!

 98. Get raw Hallon är min absoluta favoritbar alla kategorier och älskas även av barnen, de äter den gärna som lördagsgodis. Vilken dröm att vinna 4 hela lådor Get raw! Älskar ju lakrits men kola / hasselnöt låter som en fantastisk kombo. Håller tummarna!

 99. Kola och hasselnöt är ett säkert kort
  Get Raw är den perfekta produkten för oss som undviker onödiga tillsatser, raffinerat socker samt gluten. Tre önskningar i en bar! Rena kinderägget, eller snarare kinderbaren

 100. Eftersom jag har sånt saltberoendw
  Skulle jag gärna vinna rawbaren med lakrits
  Ger mig en riktig mellanmåls fitbit

 101. Caramel/Hasselnöt är en klar favorit hos mig! Sött, lite salt, segt men ändå tuggmotstånd. Supergoda bars! Get raw är det enda märket på marknaden av bars som har det jag vill: glutenfri och ekologisk med perfekt konsistens och smak!

 102. Åh en smak för mig! Lakrits och mandel blir den som jag får ha helt för mig själv, delar gärna med mig av den men jag är ensam om att gilla lakrits så det kändes som en perfekt smak för mig att få ha ifred från kidsen

 103. Choklad och valnöt blir en klar favorit,
  men gärna av alla jag smakar en bit!
  Perfekt energi till våra kära kunder
  när vi på långa strategimöten ska skapa under.
  Och när orken börjar tryta klockan tre,
  Get Raw kommer göra succé!

 104. Hallon & mandel låter ju så smarrigt! Det blir perfekt när det fram på eftermiddagen börjar bli darrigt!

 105. Alla fyra låter otroligt goda men Lakrits-Mandel är nog smaskens då lakrits är en klar favorit till goda ting.

 106. Jag är en stor chokladälskare, och min son och särbo likaså! Vore toppen att få testa choklad och valnöt-baren full med nyttigheter, utan raffinerat socker!

 107. Lakrits & Mandel lätt! Gillar tanken på salt smakrik lakrits och chrunchy mandel. Plus att det kanske kan vara bra att äta mandel i en annan form än mandelsmör för en gångs skull.

 108. ***Den mest spännande…
  Eller den godaste? Om du menar detsamma så röstar hela familjen på kärleken Rasperry Almond. #love #organic #raw
  ***Varför vi tycker det…
  Mellis vill vi ska kännas nyttiga,. Ibland blandas vanliga “godissmaker” med “nyttiga” smaker. Vi gillar att hålla i sär smakerna. Vi äter godis ibland, då blir det till exempel mörk choklad. Till vardags behövs inte godissmaker. 🙂 Tycker vi.
  Nyttiga kramar från familjen E5

 109. Har aldrig sett smaken Kola & hasselnöt i butik, så skulle verkligen tycka att det vore roligt att prova den! Kommer verkligen gå åt bra mellanmål till mig själv med en nyfödd, helammandes hemma, men likväl till treåriga storasystern som behöver energi och vardagslyx när jag sitter låst i amningsfotöljen 😉

 110. Lakrits och mandel blir det självklara valet. Ääälskar lakritsVilken härlig kombination med mättande mandel

 111. Jag tycker att choklad och valnötsbaren låter godast. I och med att jag äter inte äter godis så låter en choklad och valnötsbar som det perfekta snackset att ta till när som under dagen.

 112. Jag väljer laktits/mandel, för min sambo älskar dem. Det får bli hans första och godaste/nyttigaste julklapp!
  Jag önskar alla en strålande första Advent!,
  hälsningar Lena.

 113. Perfekt mellanmål eller snacks för hela familjen att ta till i juletider! Tycker att alla fyra låter goda men en klar favorit hos barnen är kola och hasselnöt och hos mig är det lakrits alla gånger!

 114. Kola & hasselnöt verkar spännande. Get Raw är för övrigt mitt favoritbarmärke, deras tre övriga smaker ligger mig varmt om hjärtat. Däremot den nya baren, med en spännande kolaaktig twist har jag tyvärr inte fått chans att prova (än iallafall..!). Att vinna 48 barer vore det perfekta tillfället till att bjuda hela tjocka släkten på julafton när vi firar tillsammans och även få dem att förstå tjusningen i dessa fantastiska bars!!

 115. Hallon & Mandel – två favoriter i en och samma produkt.
  Fräscht fruktigt ihop med mandelns aromatiska smak – kan inte bli annat än en njutning i varje tugga!

 116. Jag minns första gången jag åt choklad/valnöt och blev besatt. Smällde av, så god den var! Har därför inte vågat mig på någon annan av smakerna men har ibland gluttat mot karamell/hasselnöt pga. bra kombo!

 117. I vår familj har barnen och jag en stor crush på choklad men med en mjölk och soja allergisk son blir utbudet begränsat på smidiga mellanmål att ha med i väskan. Kanske kan dessa bli en ny favorit. Choklad & valnöt blir den smak som låter extra lockande för oss.

 118. Kola/hasselnöt för att denna kombo är en svårslagen smaksensation som passar perfekt en mysig decemberkväll

 119. Kombon choklad och valnöt skulle vara mitt första hands val, men alla de andra känns också spännande så svårt val.

 120. Lakrits & mandel låter som en storlagen kombo! Älskar lakrits och älskar mandel!!! Hoppas på stor tur och tidig födelsedags present inför morgondagen! Glad advent! Och tack för många supergoda recept. //Josefine A

 121. Hallon och mandel – nyttig och bra precis som det ska va’, full av antioxidanter,
  passar till fler än gamla tanter,

 122. Hallon och mandel en fantastisk kombo mellis för stora och små som känns tryggt att bjuda på i väntan på lunch eller middag.

 123. Åh herregud så goda de låter allihopa! Men Choklad & Valnöt lockar nog lite mer om jag måste säga en /Emma

 124. Älskar allt med choklad och har på senare tid börjat tycka väldigt mycket om valnötter så det känns som en helt perfekt kombo!

 125. Kola lät gott, och lakrits vore bra för mina binjurar. Färdiga bars vore kanon för mig med mina allergier att ha något snabbt och lättillgängligt, samtidigt som jag pluggar heltid med en snart 4-månaders lite grabb ❤

 126. Oh jisses kola och hasselnöt i en bar gjord på vackert vis. Den vill jag givetvis njuta av tillsammans med mina underbara vänner! Håller tummarna fasligt hårt!

 127. Jag älskar älskar allt med caramel, så svarar caramel/hazelnut! Låter gudomligt gott och håller verkligen tummarna ❤️

 128. Choklad och valnötter skulle vara mitt val. Valnötter är ju extra bra för hjärnan och med en snart ettåring känns det som knoppen har tagit mycket stryk med dålig sömn länge. Choklad/nötter är dessutom mitt absoluta favoritgotte.

 129. Choklad och valnöt! Jag älskar både choklad och valnötter och tror denna bar är ett riktigt säkert kort.

 130. Lakrits och mandel skulle passa mig perfekt! Jag älskar lakrits och detta skulle bli ett perfekt mellanmål!

 131. Har bara smakat den med hallon, det kan vara bland det godaste jag ätit, lite seg med knapriga bitar av mandel, nästan lite rökig i smaken? Eller jag vet inte hur jag ska beskriva den. Så God!

 132. Givetvis choklad och valnöt! Det smakar alltid gott! Lakrits och mandel skulle jag ge mina föräldrar som äter nyttigt och älskar lakrits 🙂 48 bars är ju jättemånga!

 133. Jaha sa dottern,när jag visade henne dessa, blir man snabb av dem? Självklart sa jag! Supersnabb! Ok då tar jag den med hallon för det gillar jag.

  Det är inte lätt att vara liten och precis fått reda på att man inte kan äta gluten längre. Det är inte lätt för oss stora heller;) Men med ett gäng bars underlättar det alldeles säkert vardagen för oss alla.

 134. LAAAKRITS & MANDEL ,de bästa av två världar, kan ju omöjligt vara dåligt å dessutom Raw i dessa ” onyttiga tider”

 135. Hallon och mandel! Själv kan jag inte äta någon av smakerna pga av allergi men jag tror att mina barn skulle sluka de flesta. Men kanske speciellt hallon och mandel.

 136. Lakrits och mandel skulle jag prova för att det verkar vara en spännande smakkombination och dessutom älskar jag lakrits!

 137. Barnen bråkar och mitt tålamod tröt
  Tar fram en bar långt inifrån en håla
  Känner doften och smaken som är naturligt söt
  Som jag med min strikta kosthållning kan tåla
  Den knastriga fylliga smaken av hasselnöt
  Som blandats ihop med krämig kola

 138. Lakrits och mandel är en riktig favorit! Perfekt när man inte äter godis lr socker! Hundra gånger godare än godis! Mums! Men den med hallon är också en favorit. Bästa mellanmålet! ❤️

 139. Kola och hasselnöt, den perfekta smakkombinationen tänker även att jag vill toppa baren med lite havssalt! Den kanske tom kan få sig 10 sekunder i micron innan.

 140. Lakrits och mandel! Lakrits för att det är värsta uppåttjacket och mandel för att det tja, liksom balanserar ner det hela ;))

 141. Alla smaker verkar supergoda men är mest nyfiken på den med valnöt och choklad som råkar vara två favoritsmaker

 142. Eftersom jag provat nån bar innan och blivit positivt överraskad så vill jag absolut prova fler. Choklad och valnöt låter så otroligt gott och juligt. Passar bra så här i december när det är så många frestelser överallt och tiden ofta är knapp o man måste ta nåt i farten

 143. Lätt Hallon och mandel
  Bär och nöt med finaste färgen
  Ger smariga bakterier ända in i märgen
  Upplev och Flyg som en drönare
  Så slipper du ålderdomens stönande

 144. Ååå, svårt! Choklad & valnöt eller Kola & hasselnöt…? Choklad är ju alltid choklad och aldrig fel… Men kola & hasselnöt får det bli! Fast minst lika nyfiken på de andra smakerna! 🙂

 145. Måste nog säga caramel &hazelnut! Wow vilken kombo det måste jag bara testa! Älskar båda smakerna och gissar de passar superbra ihop!!

 146. Jag har provat en utav smakerna, Choklad & Valnöt, och äääälskar den. Därför väldigt nyfiken på alla de andra smakerna! 🙂

 147. Kola & hasselnöt låter fantastiskt gott! älskar kola och hasselnöt är utan tvekan den godaste nöten. Älskar att alla bars är gluten och mjölkfria!

 148. Choklad och valnöt – oh la la la! Låter som en dröm. Dessutom fin fina mineraler och vitaminer som t ex selen, zink och A-vitamin.

 149. Kola hasselnöt låter ju väldigt gott, kan nog dämpa mitt sötsug och är samtidigt bra för mig och min bulle i ugnen

 150. Åååhhh bästa räddaren när dottern börjar bli hangry eftersom hennes favoriter är lakrits och mandel så blur ju den perfekt även om jag blir sugen på hasselnöten

 151. Det vattnas i munnen när jag läser Caramel / Hasselnöt. Jag har en son på 2,5 år och vi kämpar dagligen med att hitta snabba, nyttiga mellanmål som vi kan både äta hemma och på språng. Skulle vi ha detta hemma skulle vi båda kunna äta ett gott och hälsosamt snack/mellammål utan krångel

 152. Alla fyra låter så goda! Choklad är alltid en favorit, hallon friskare och lakrits smaskigt salt. Men… Carmel & hazelnut låter som en oslagbar kombo! Vilken fantastisk möjligher att kunna prova dessa färgglada raw bara som godis och mellanmål för hela familjen. Stabiliserande för blodsockret och extra energi nu när ammar samt perfekt snack att ha med till treåringen. Extra plus att de är eko!

 153. Nyttig lakrits?! Finns det verkligen? Smakar det så himmelskt gott som det låter? Håller tummar och tår för att vinna liquorice & almond så att jag kan testa på en nyttig bar med gott samvete

 154. Jag älskar choklad/hasselnöt, min man lakrits, vår äldsta dotter hallon och vår yngsta är svag för karamellen – så detta vore perfekta familjejulklappen

 155. Min första känsla av barsen är att man blir glad av färgerna på dem! Älskar choklad i alla former och bars med choklad brukar ge en skön känsla när man är hungrig och energin räcker länge. Så på sugen att prova den!

 156. Deras lakrits är to die for!! Jag väljer alltid laktrits på bars och annat när det finns. Alltför ofta blir jag tyvärr besviken på den mesiga lanritssmaken men med de här barsen är det något helt annat. Såå goda och helt klart min favorit!

 157. Lakrits & mandel – men ffa mjölkfritt, glutenfritt och sockerfritt för en lakritsälskande tjej som insett att Paleo/AIP det enda som funkar för läckande tarm och som ÄLSKAR träning dvs svårt med energiintag

 158. Lakrits & mandel. Älskar allt med lakrits och perfekt att ha hemma när saltbegäret blir för stort. Dela några bitar och rulla i extra lakritspulver.

 159. På den tiden jag åt smågodis var allt med lakrits mina favoriter, så det vore kul att nu få testa Lakrits & Mandel som ersättare till mitt tidigare favoritgodis, när jag nu inte äter sådant längre men fortfarande älskar lakrits.

 160. Kola & Hasselnöt låter som en match made in heaven. Av någon anledning associerar jag den med min favoritglass Salted caramel och om den här bara smakar en aning åt det hållet är jag fast för alltid. Grymt att det bara är bra ingredienser i innehållsförteckningen!

 161. En nybliven vegan jag vara, pengar till inköp av Get Raw jag gärna spara..
  Hallon och mandel är bäst och jag slukar lådor likt en häst….

 162. Älskar choklad och valnöt för att det är en oslagbar kombo! Hela min familj (4 barn + man) äter inget ”vanligt” godis (raffinerat socker) alls längre. Så vi skulle bli överlyckliga över att vinna alla dessa godsaker

 163. Choklad och valnöt – är sockerberoende men har börjat ta tag i det. Men choklad är så svårt att vara utan. Därför verkar choklad och valnöt som ett bra snacks!

 164. Lakrits och mandel.
  Älskar lakrits i allt men har aldrig testat en godtar med lakrits. Sen låter det spännande att kombinera lanris med mandel och inte bara hallon som är så vanligt. 🙂

 165. Åh puh, det var i grevens tid att jag såg denna tävling. Men femton minuter på mig innan den avslutas får jag bestämma mig snabbt. Hum… Jag vill ha alla Meen måste jag välja så skulle det sitta fint med lakrits/mandel. Jag brukar göra lakritsmandlar på spisen som snacks så jag vet att det är en fin fin kombo. När jag hämtar dottern på förskolan har jag i bland gjort en liten goodiebag och ställt i hennes bilbbarnstol för att få upp blodsockret lite innan handling eller vad vi nu tar oss för. Ofta är det en frukt, en dadelboll eller rawbite. Dessa skulle sitta fint i den bagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*