”kokosnötsskålar”

Igår var det 14 år sedan min lillasyster lämnade oss. Min syster Sanna var 4 år yngre än jag och min absolut bästa vän. Fanns ingen som hon. Hon var en sån människa som alltid satte andra i första hand. Extremt omtänksam och varm. Precis sån man önskade att man själv var.

Sanna omkom i en trafikolycka på ön Reunion utanför Madagaskar där hon var au pair för en familj. Jag och vår lillasyster hade planerat att åka och hälsa på henne – men vi hann aldrig dit. Polisen hann komma och knacka på hos oss före. Ni som mist någon på samma sätt vet. Det går liksom inte förklara…

Även fast det gått så lång tid tänker jag på henne varje dag. Det är vi många som gör.

Och jag saknar henne precis lika mycket nu <3

 

Total
482
Shares

18 kommentarer

 1. Jag kan förstå din sorg. Min bror drabbades av plötsligt hjärtstopp, låg på intensiven några dagar men vaknade aldrig upp. Det är snart sex år sedan och jag kan under dåliga dagar fortfarande bryta ihop . Vi var helt olika men vi var nära och hade respekt för varandra.
  Det som har varit mest smärtsamt är personer som har negligerat min sorg. Kanske, förmodligen, har de aldrig haft samma djupa relation i sina liv och kan helt enkelt inte förstå sorgen.
  Ibland ser jag min bror i någon av mina barn och blir lite extra lycklig, att litet fortfarande finns kvar hos oss. Hoppas att också du kan se din syster glimma till ibland…

  1. Beklagar sorgen. Man kan inte förstå den sorgen och hur konstigt det känns om man inte upplevt den. Jag ser också min syster i mina barn. Speciellt i Otis. Väldigt konstig känsla, men samtidigt väldigt fint <3

   Kram Cecilia

 2. ♡ vet hur du känner. Vår lillebror omkom också i en trafikolycka 17 år gammal. Det är nu 25 år sen men minns det lika klart ännu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*