Ekologiska-natpasar
sid veckans lista

Veckans vändning!

Sist jag skrev om detta gick det under rubriken “Veckans misstag”. Jag tar tillbaks. Detta var verkligen inget misstag utan blev något väldigt bra! Nu har Sid testat två olika klubbar. Båda bra på sitt sätt. Vad valet blir är inte hundra klart ännu – men att Sid kommer fortsätta spela hockey är hundra, eller rättare sagt tusen!

…och kommande lördagstradition i höst– ägg och baconfrukost efter hockeyträningen!

 

 

 

Veckans mest lästa inlägg

Veckans mest lästa blev ett inlägg från tidigare i år om stressbeteende som delades på Facebook. Det var väldigt många som kände igen sig i min diagnos…

bråttombeteende kbtLäs inlägget här

 

Veckans ljudbok

Jag har precis lyssnat klart på “Glöm inte att låsa” av Elizabeth Haynes. Väldigt spännande! Jag har tröttnat lite på poliskommissarie-serier. Denna och “En helt vanligt familj” är två bra böcker som faller utanför den ramen med fortfarande är superspännande! Nu har jag slut på bra ljudböcker – så tips mig gärna om du har någon favorit!

Tips: 30 dagar gratis ljudböcker hos Nextory! Lyssna på hur många ljudböcker du vill, gratis under 30 dagar! Inga pengar dras under provperioden, du har ingen bindningstid – och du avslutar när du vill! (Erbjudandet gäller nya medlemmar.)

Klicka här för 30 gratis dagar! [Annonslänk]

 

Veckans bästa!

Adyatma som jag tidigare berättat om växer och växer! Hade han fått bo kvar i magen hade han nu varit 35 veckor.

adyatmaIdag väger Adyatma 2300 gram och denna bild är tagen på barnavdelningen i Jakarta i morse.

 

Veckans presenttips

Nu är shoppen påfylld med nya kokosnötsskålar, nya superfina skedar och kapsylöppnare. Du hittar min shop här – och du betalar smidigt med Swish!

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram och missa inte att prenumerera på nyhetsbrevet!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*