veckans bästa

Veckans bästa: Musiken, filmen & bilderna!

av Cecilia Folkesson

Vi har äntligen kommit i ordning i vårt hus efter sommarens uthyrning. Men OJ!! vilket jobb det vara att packa upp och få ordning på allt! Jag hade räknat med att det skulle då snabbare att plocka upp än att plocka ner, men tydligen inte.

Nu har vi en vecka kvar innan barnen börjar på förskolan och i skolan och rutiner rullar på som vanligt. Även om jag älskar spontanitet och inte för mycket planering känns det rätt skönt att allt kommer igång som vanligt. (Kan bero på att vi spenderat 24/7 tillsammans hela sommaren med tillhörande bråk och tjafs…)

 

Så veckans bästa? Här kommer listan!

 

ljudbok nextory

Veckans ljudbok:

Jag har fortfarande inte lyssnat klart på denna, men jag lyssnar varje kväll. Säger en hel del om hur trött jag är när det väl är dags att sova… Boken handlar om en ung tjej som kanske begått ett mord. Första delen berättas av pappan och nu är jag inne på andra delen som berättas av tjejen. SÅ BRA! Lyssna gratis i 30 dagar hos Nextory – Klicka här  [Annonslänk]

 

Veckans låtar:

Har ni testat appen Shazam? (Den man kan hitta vilken låt som spelas.) Canggu har inte bara grymma restauranger med fantastiks mat. Samlingen av härliga människor har även bidragit till fantastisk musik vart man än går. Jag använde appen och hittade tre nya favoritlåtar:

Lord Huron – Vide Noir
Bootleg Rascal – Psychotica
Linton Kwesi Johnson – Reggae Fi Randi

 

Veckans mest gillade bild på Instagram:

instagram ceciliafolkessonÄven här var frukost det mest populär under veckan! Vill du följa mig på Instagram heter jag @ceciliafolkesson där. Klicka här för att följa mig.

 

Veckans mest lästa inlägg:

frukost glutenfrittFrukostar är alltid uppskattade! Veckan mest lästa blev 10 gluten- och mjölkfria frukostar. Klicka här för att läsa.

 

Veckans film:

I, Tonya. Har ni missat den som jag, se den. En av få filmer jag har gillat på senaste. (Om man inte räknar med Skyscraper, men den gillades enbart för Balis superlyxiga Gold-biosalong med fällbara fåtöljer, kuddar, täcken och konstant uppassning.)

 

Veckans godaste:

drakfruktspulverÄr det något jag saknar från Bali är det färska kokosnötter och pitayabowls. (Pitaya är samma sak som drakfrukt.) Mixad fryst drakfrukt och banan med lite kokosgrädde är världens godaste frukost! Så nu har jag fixat drakfruktspulver – mixar man i lite ananas smakar det nästan som på Bali!

Köp drakfruktspulver här [annonslänk]

 

Följ mig här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske även gillar detta

2 kommentarer

Tilda 14 augusti, 2018 - 20:57

Hej! Jag skulle väldigt gärna ha svar på hur du ersätter din sons kalciumbehov. Min son reagerar negativt mot mjölkproteinet och undviker det och har alltid gjort. Jag blir dock orolig för att han får för lite kalcium och försämrad tillväxt. Vad rekommenderar du som tillskott?
Kram

Svara
Cecilia Folkesson 16 augusti, 2018 - 07:36

Hej Tilda!
Vi gick till en dietist hos BVC och fick fylla i allt han åt. Och har åt tillräckligt trots inga mjölkprodukter. Men jag var också orolig först och då gav jag honom extra kalcium från helhetshälsa 🙂

Kram

Svara

Skriv en kommentar

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More