”kokosnötsskålar”
glass till barn

Det känns som hela sommarens inlägg handlat om barn och socker. Men det är så himla viktigt! När vi var i en liten lokal butik här på Bali och hittade dessa miniglassar kom jag att tänka på detta inlägg jag skrev förra året.

Och det är precis så här alla glassar som är gjorda för barn borde se ut.

 

Om vi åt lika mycket socker som barnen…

För att få i sig lika mycket socker som t.ex. en 5-åring, multiplicera med 2,5. Det är så mycket socker deras kroppar måste hantera. 2,5 Magnumglassar, 2,5 chokladbollar och nästan 1 liter läsk. För att inte prata om godiset. Ge barnen lika många godisbitar som de är år. Låter lite, men mängden socker vi ger våra barn är orimlig!

 

Läs mer

Är socker verkligen så farligt?
Så här mycket socker ger vi barnen på sommarlovet?!!

 

Följ här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Total
24
Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*