”kokosnötsskålar”
bali canggu

Vi är eniga. Detta är vår bästa Baliresa hittills! Vi har hållit oss friska (peppar, peppar) vädret är kanon och vi har haft extrem tur med husen vi hyrt. Och om några dagar ska vi åka till någon eller några av öarna och hänga där ett tag innan vi drar vidare det till soligaste Sverige någonsin!

Och vi hoppas såklart att den solen håller i sig då vi av misstag hyrt ut vårt eget hus en vecka för länge. Planen är tält, men få se hur sugna vi verkligen är på det när vi kommer hem. Men för att uppskatta det härliga i livet måste man ha lite utmaningar…

 

Helgen i bilder

Här kommer ett gäng bilder från helgen ur mobilen. Allt från grym frukost, till djungelgungor, bowling och strandfotboll. Ungefär som alla våra dagar ser ut just nu! Några frågor om bilderna? Bara att skriva i kommentarerna så svarar jag på dem 🙂

 

bali canggubali canggu bali canggubali canggubali canggubali canggu bali canggubali canggubali canggubali canggubali canggubali canggubali canggubali canggubali canggu bali canggubali canggu

Mer från Bali hittar du på Instagram: @folkessonsadventures

 

Följ gärna här:

För inspiration, tips och recept, följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Total
12
Shares

Missa inte Nyhetsbrevet!

Få tips, nyheter och nya recept direkt i inkorgen – Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*